Si ziher da so tle gor usmekane zenske?Volcjikamen napisal/-a:Verjetno si eden tistih, ki si ves slinast, ko vidiš kakšno ušmekano žensko, kakeršnje so tukaj gor. Temu primerno jih zagovarjaš.
Velikost penisa - pomen, razlike, mnenja
-
- Cosmopsiho
- Volcjikamen
- Sramežljivka
-
- Cosmopsiho
red_rose napisal/-a:Volcjikamen, ce ti nisi NoSex, bi bla vidva najbolsa prijatla
Kamen, malce si težak-ne malce ampak precej!...če ti gredo bejbe na živce, se ne spravljaj v vsako temo težit kakšne so. Ok, pač...bejbe kot bejbe, nimaš kej..ampak tvoji komentarji meni žal ne kažejo na visok inteligenčni kvocient, prav tako kot sem mnenja za bejbe sem tudi zate, če nimaš kaj komentirat bodi raje tiho!

P.S: Smisel za humor je nekaj drugega kot žaljenje!

Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Da ne bo govora samo o res velikih in zadovoljivih, očitno obstajajo tud tmtekmovanja o najmanjših ...
rammsteingirl napisal/-a:malo težko si je predstavljati 12 cm dolgega z ravno toliko obsega.
Kak si ne morete predstavljati? Deklice to je obseg! Lahko je dolg 10 pa ma obsega 15. Lahko je dolgi in tanki ali pa mali in debeli. lahko pa je srednji

Bi imel edino obsseg večji! ker je tam 11,5 dolžina pa je negi od dneva med 16 in 17.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana