Ne sexamo Tiste 4 dni boma pa ja zdržala. Je pa pol tolk bolj fajn. Mislim, meni ni med menzo do tega, njemu tudi ne diši najbolj, tk da se kr razumema okol tega.
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...
Liefde napisal/-a:Ha ha mogoče pa ni vedla, samo med menstruacijo je več možnosti da zanosiš!
A si posnela film ?
drugace je med menstruacijo najmanj moznosti ves...ker se maternica ki se je prej pripravljala na oplojeno jajcece zacne cistit in ni vec idealnega okolja...pa tudi ovulacija pride 14 dni kasneje
da se drzim teme....nikoli prvi, drugi dan. ko je pa manj pa ja . ce mojega ne moti.....moram pa rect da se mi takrat menstruacija kar ustavi....neha tect ampak poudarjam....nikoli prvi in drugi dan....
Jaz sem bila vedno proti temu, a enkrat je bivši predlagal, pa sva poskusla. Tako, da sedaj tudi med menstruacijo sexam, saj imam zelo šibko, ki traja kakšne 3 dni. Sexam pa kjer pač pride, pod tušem, v postli, samo da imam vedno podloženo deko, s sabo pa itak imam vedno vlažilne robčke za potem.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
ja sej...ponavadi rada skocim prej pod tus ali pa grem "kao" lulat da se ocistim z intimnimi robcki....ga pa nikakor ne silim v to....mi pa veliko pomeni da ni eden tistih ki bruhajo ob misli na to
Ma jaz sem precej proti ker mi to precej fuj ampak če se pa zgodi da sem ravno tisti vikend pri lubiju (sva res bol poredko skupaj) si jo pa rajši prestavim za 1 teden
Mi2 seksava tud med M ponavad pod tušem, občasno pa tud kje drgje pa dava brisačo al pa kej podobnega spodi. Paše za popizdi*,ker je čist drgačen filing.
...Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema voli me pored svega voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas...
Ja, paše pa ful. Tle se pa strinjam. Je pa res neprijetno, če močno krvaviš. Jaz k sreči ne in večina ni niti krvavega madeža na dekni, ko končava s sexom. Včasih sem mislila, da to kar teče in da je vse krvavo, ampak sem videla, da ni, ko sem poskusila.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.