smo si zelo različni in različnim ljudem pašejo različne stvari. tut jaz sm bla včasih tvojega mnenja, zdej so se pa stvari močno okrog obrnle. sploh pa, zaročenega kruha se največ poje

Dita- napisal/-a:čuftika, jaz sem ena tistih redkih ki jim to res sede. Najprej mi niti mal ni blo všeč, še posebej z bivšim, ni pa ni šlo. Zdajšni ma itak fetiš na mojo ritko, sem od nekdaj vedela da mu to res sede (čeprav tut on še nikol ni). pol sva pa enkrat na mojo pobudo probala, in veš kaj - samo glavica je bila notr, meni pa je 2x prišlo. sicer je bolelo na začetku precej, še zdej malo boli ob prvi penetraciji, ampak pol tok sede, da se splača na začetku tiste pol minutke potrpettut men to prej niti mal ni blo všeč, sm bla proti full, odkar sm sprobala to z mojim sem pa #1 fen
![]()
smo si zelo različni in različnim ljudem pašejo različne stvari. tut jaz sm bla včasih tvojega mnenja, zdej so se pa stvari močno okrog obrnle. sploh pa, zaročenega kruha se največ poje
Marco napisal/-a:sej mu je zih gadno rečt![]()
sanje/želja skoraj vsakega moškega..
nina90 napisal/-a:Moj je že večkrat dal podudo, da probava analno in tudi mene mika da poskusiva.
Za tiste, ki seksate v ritko me zanima, če vaš fant pri tem uporablja kondom ali je brez?
caty07 napisal/-a:nina90 napisal/-a:Za tiste, ki seksate v ritko me zanima, če vaš fant pri tem uporablja kondom ali je brez?
Mi2 z mojim ne uporabljava kondoma, nevem pa za druge.