pomoje je to odvisn od tega,če skos sexaš folkrat pa na ful,se navadi nožnica..če pa kr od enkrat pretiravaš,pa 3x na dan v 4 dneh,pol pa itak..sploh pa če nisi mela zmeri ful vlažne...sej tut jz če recmo 2 tedna ne sexam (je moj odsoten,gremo na morje punce itd.) me pol po 2 tednih že use boli loool
vnetje sem že imela pred kakimi 3 tedni pa sm dobla svečke pa canesten mazilo pa me je malo peklo samo to znotraj nožnice pa sva vseeno sexala pa je bilo že vse bolje. zdaj pa me boli tist zunanji predel pri vstopu. :S je možno da se je vnetje spet ponovilo. ?
hmm, tak ti bom povedala, 1 teden nej bi si devala te globule, takrat pač ne moreš sexat, tut če hočeš, ker si devaš zvečer pa zadeva je bila meni osebno precej pekoča:S Meni je ginekologinja rekla da neki časa nej ne spiva skupi.Bolelo me je tut v spodnjem delu trebuha, to je že prenehalo, dobila sem tut tablete(kontracepcijske) ker sem imela tudi kri na hlačah, za katero ginekologinja niti po pregledu ni vedela odkod prihaja... pomoje je boljše zdaj se neki časa poslovit od sexa, da se ti uredi zadeva, potem ko te ne bo več bolelo pa lahko:)
No vrjetno da imam vnetje zdaj je že bolje sm pa šla gledat zakaj me zunanji del pri vhodu v nožnico še vseeno boli. In sm videla, da imam tisti del pri vhodu v nožnico, ki zgledajo kot neke male ustnice mal natrgane ob nekaterih predelih. :S je to možno? Zakaj se to pojavi? Mogoče zaradi preveč suhe površine, kar se mi zadnje čase pogosto pojavlja. ?!
mene use tam dol boli, samo da me rajca pa da sexam 3x u enmu dnevu... tkoda si ne predstavlam kko bi blo še če bi sexala 3 dni po 4x na dan...
pri men traja dan al pa dva da me neha to bolet... pol pa lahko naprej
nic ni narobe...tud mene je kdaj tako bolel....samo mal pauze mejta pa bo. to je nezno tkivo drugace. tudi se bi si skos dlesni drgnla bi te pol mal bolel