Preveč seksa - bolečine?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

brina91 napisal/-a:usak dan 4krat in 3 dni....to je 12krat...jst letos nism 12 krat u celem letu :D (sušno obdobje....juhu...za use je neki dobro)

:lol: :D tudi suša prav pride :D
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Dobila sem BETADINE-vaginalne globule, ki naj bi se uporabljale 1X na dan, pred spanjem. Upam da te čimprej neha boleti.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

pomoje je to odvisn od tega,če skos sexaš folkrat pa na ful,se navadi nožnica..če pa kr od enkrat pretiravaš,pa 3x na dan v 4 dneh,pol pa itak..sploh pa če nisi mela zmeri ful vlažne...sej tut jz če recmo 2 tedna ne sexam (je moj odsoten,gremo na morje punce itd.) me pol po 2 tednih že use boli loool
b-unique
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a b-unique »

vnetje sem že imela pred kakimi 3 tedni pa sm dobla svečke pa canesten mazilo pa me je malo peklo samo to znotraj nožnice pa sva vseeno sexala pa je bilo že vse bolje. zdaj pa me boli tist zunanji predel pri vstopu. :S je možno da se je vnetje spet ponovilo. ?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Možno je, ker se ne sme sexat ko imaš svečke pa mazilo.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
vseenomiska23
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a vseenomiska23 »

čuftika napisal/-a:Dobila sem BETADINE-vaginalne globule, ki naj bi se uporabljale 1X na dan, pred spanjem. Upam da te čimprej neha boleti.

te globule sem tudi jaz danes dobila. upam da bo kaj pomagalo..
b-unique
Sramežljivka
Sramežljivka

No pač vse, ki ste že imela to vnetje koliko časa je pa trajalo, da se vam je pozdravlo, da ste spet lahk use normalno pa to. :roll: :oops:
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

hmm, tak ti bom povedala, 1 teden nej bi si devala te globule, takrat pač ne moreš sexat, tut če hočeš, ker si devaš zvečer pa zadeva je bila meni osebno precej pekoča:S Meni je ginekologinja rekla da neki časa nej ne spiva skupi.Bolelo me je tut v spodnjem delu trebuha, to je že prenehalo, dobila sem tut tablete(kontracepcijske) ker sem imela tudi kri na hlačah, za katero ginekologinja niti po pregledu ni vedela odkod prihaja... pomoje je boljše zdaj se neki časa poslovit od sexa, da se ti uredi zadeva, potem ko te ne bo več bolelo pa lahko:)
b-unique
Sramežljivka
Sramežljivka

No vrjetno da imam vnetje zdaj je že bolje sm pa šla gledat zakaj me zunanji del pri vhodu v nožnico še vseeno boli. In sm videla, da imam tisti del pri vhodu v nožnico, ki zgledajo kot neke male ustnice mal natrgane ob nekaterih predelih. :S je to možno? Zakaj se to pojavi? Mogoče zaradi preveč suhe površine, kar se mi zadnje čase pogosto pojavlja. ?!
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Ja kaj sta pa tok drgnila. Drugič probajta 3x3.
Urss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urss »

mene use tam dol boli, samo da me rajca pa da sexam 3x u enmu dnevu... tkoda si ne predstavlam kko bi blo še če bi sexala 3 dni po 4x na dan...
pri men traja dan al pa dva da me neha to bolet... pol pa lahko naprej :)
No one but you ♥
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Prekinita za nekaj časa pa boš kmalu videla, če je kaj narobe.
Urss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urss »

no bomo probal :)
No one but you ♥
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

nic ni narobe...tud mene je kdaj tako bolel....samo mal pauze mejta pa bo. to je nezno tkivo drugace. tudi se bi si skos dlesni drgnla bi te pol mal bolel :wink:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Pomoje, da te ni začelo bolet šele, ko sta že 12ič. Najbrž te je že prej. Zato ne vem zakaj ne nehata, če čutiš bolečine.
Odgovori