Seks v troje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Seks v troje?

Seveda!
220
26%
Khm, dvomim
302
35%
No way!
314
37%
Samo v troje?
21
2%

Skupaj glasov: 857

Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

delusional kapo dol :) :)
js bi tud probala, ampak moram najt prave kandidate/tke, ker nočem tega delat z nekom, ki me pozna in bi po možnosti kasneje to raztrobil okoli...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:sej zato te fantazije uresničujem sedaj ko sem samska... zame v vezo to ne sodi...

V najino zvezo sodi to prav fajn. :D

Boljše, da sploh ne začnem o tem tukaj :)

Ampak ja, sva že probala nekaj trojčkov s še enim tipom, in tudi kakšnega s še enim dekletom. Oboje je super.

Po mojem okusu je bila doslej najboljša zadeva orgija. Vsega skupaj smo bili štirje tipi in dve ženski. Perfektno.

Škoda, da je take stvari tako težko organizirat.
MateSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MateSLO »

Šele ko take teme bereš se nehaš čudit zakaj je tolk slovenk ukuženih z spolnimi boleznimi ... ccc ....
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

MateSLO napisal/-a:Šele ko take teme bereš se nehaš čudit zakaj je tolk slovenk ukuženih z spolnimi boleznimi ... ccc ....

kapo dol za kometar!!! pol pa bereš temo PAP-test in ugotoviš da je tukaj veliko deklet že imelo kirurške posege zaradi HPV in podobnih pizdarij!

se mi kaj smilijo?
prav nič, sej jim je prav, kaj se pa gonijo okoli od 13. leta naprej(večinoma) Saj ne rečem da se tega ne da od prvega tipa fasat, se da, v primeru da je podrl pol občine...ampak je še zmeri manjša verjetnost, če maš enega partnerja.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Jaz sem si že od nekdaj želela poskusiti v troje. Jaz, tip in še ena ženska. Upam, da bo kdaj prilika za to. :)
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

čuftika napisal/-a:
MateSLO napisal/-a:Šele ko take teme bereš se nehaš čudit zakaj je tolk slovenk ukuženih z spolnimi boleznimi ... ccc ....

kapo dol za kometar!!! pol pa bereš temo PAP-test in ugotoviš da je tukaj veliko deklet že imelo kirurške posege zaradi HPV in podobnih pizdarij!

Vama na uslugo sem šel poiskat to temo in pogledat, koliko od avtoric, ki so omenjale pozitivne rezultate PAP testa, je v temi "Število spolnih partnerjev" povedalo svojo številko.

Ena je leta 2007 napisala, da je seksala z enim. Druga je istega leta napisala, da je seksala z dvema. Tretja je pa leta 2008 napisala, da je seksala s petimi.

Tudi osebno poznam nekaj žensk, ki so imele takšne težave. Ena je še vedno zvesta svojemu dolgoletnemu fantu, ki je bil njen prvi. Za drugo številke ne vem, ampak po moji oceni ni posebej razvratna - ni pa tudi imela samo enega.

O razširjanju HPV in o okoliščinah, ki privedejo do raka - za razliko od večine primerov, ko telo virus preboli in se ne zgodi nič - je še premalo znano.

Ali mora biti moški res kurbir, da lahko žensko okuži s tem? Ali je dovolj, da poseksa eno žensko, ki HPV trenutno ima? Virusi HPV živijo na različnih oblikah kožne povrhnjice. Ali lahko moški okuži svoj penis z dotikanjem z roko? Ne vemo.

Kar se moških tiče, vemo samo to, da virus HPV verjetno povzroča tudi raka na penisu. In vemo, da raka na penisu pri obrezanih moških praktično ni. Vemo torej, da ima neobrezan moški več možnosti, da okuži žensko.

Res je, da mora ženska seksati, da HPV na materničnem vratu dobi. Ampak če ženska HPV enkrat dobi, ali ima število partnerjev na verjetnost raka sploh še kak nadaljnji vpliv, ali je bolj odvisno od odziva in obremenjenosti imunskega sistema?

V luči informacij, ki jih imamo in nimamo na razpolago, se mi zdi zgražanje o HPV v temi o trojčkih (povsem) neprimerno. :?

Razen če mislite, da je treba s seksom počakati do poroke.

Ker v nasprotnem primeru je HPV nevarnost za vse.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Alwaleed napisal/-a:
čuftika napisal/-a:

Vama na uslugo sem šel poiskat to temo in pogledat, koliko od avtoric, ki so omenjale pozitivne rezultate PAP testa, je v temi "Število spolnih partnerjev" povedalo svojo številko.

Ena je leta 2007 napisala, da je seksala z enim. Druga je istega leta napisala, da je seksala z dvema. Tretja je pa leta 2008 napisala, da je seksala s petimi.

Tudi osebno poznam nekaj žensk, ki so imele takšne težave. Ena je še vedno zvesta svojemu dolgoletnemu fantu, ki je bil njen prvi. Za drugo številke ne vem, ampak po moji oceni ni posebej razvratna - ni pa tudi imela samo enega.

O razširjanju HPV in o okoliščinah, ki privedejo do raka - za razliko od večine primerov, ko telo virus preboli in se ne zgodi nič - je še premalo znano.

Ali mora biti moški res kurbir, da lahko žensko okuži s tem? Ali je dovolj, da poseksa eno žensko, ki HPV trenutno ima? Virusi HPV živijo na različnih oblikah kožne povrhnjice. Ali lahko moški okuži svoj penis z dotikanjem z roko? Ne vemo.

Kar se moških tiče, vemo samo to, da virus HPV verjetno povzroča tudi raka na penisu. In vemo, da raka na penisu pri obrezanih moških praktično ni. Vemo torej, da ima neobrezan moški več možnosti, da okuži žensko.

Res je, da mora ženska seksati, da HPV na materničnem vratu dobi. Ampak če ženska HPV enkrat dobi, ali ima število partnerjev na verjetnost raka sploh še kak nadaljnji vpliv, ali je bolj odvisno od odziva in obremenjenosti imunskega sistema?

V luči informacij, ki jih imamo in nimamo na razpolago, se mi zdi zgražanje o HPV v temi o trojčkih (povsem) neprimerno. :?

Razen če mislite, da je treba s seksom počakati do poroke.

Ker v nasprotnem primeru je HPV nevarnost za vse.

Jz se ne zgražam glede HPV, samo se mi nasplošno zdi da današnja mladina začne prehitro z spolnim življenjem(13, 14 let). Sej takrat si še otrok!
In ne mislim da je treba s sexom čakati do poroke, taki časi so mimo. Seveda je dovolj da moški posexa eno žensko in se okuži, zakaj ne bi bilo to dovolj?
Mislim da ko se enkrat ženska okuži s HPV, pol je čisto vseeno ali jih ima po tem 5 ali 50, karikiram seveda.
Pa še nekaj, ko govoriš o razvratnih številkah, oz. se tebi ne zdijo razvratne, OK mogoče res niso, samo kaj misliš da je vsaki moški zvest svoji partnerki? Seveda ni, in marsikaj ti z lahkoto tip prinese domov, ker je bil nezvest!!! Upam da se razumeva.

Kar se tiče pa trojčka ali pa še več številčnih srečanj moških in žensk, jih ne obsojam, samo takrat je seveda še večja možnost da kaj fašeš, če se kr vsi med seboj posexajo. Me noben ne bo prepričal da ni tak!
Tistim, ki pa to počnete, še veliko užitkov in čim manj SPB!
Uporabniški avatar
Tynah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tynah »

Seks v troje ? Ja mogoče dve ženski in moj tip. Dveh kurcou ziher nebi mela. Nism še. Mogoče pa me kdaj utrga in nardima z fantom malo nek "eksperiment", kr baje tut ni slabo =)
not_me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a not_me »

jaz sem za..ampak samo v kombinaciji midva s fantom + še ena punca. sva že bila z mojo dobro prijateljico, ampak zdaj ima tud ona fanta in se ne gre več :) je pa zelo težko najt primerno punco, vsaj kar se mojih izkušenj tiče..
Urss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urss »

moj tut hoče u troje pa sm mu kr povedala da to nebo šlo...
si ne predstalam da bi še ena ženska bla zravn...
mogoče mu pa kdaj ustrežem, nikol se ne ve :P
No one but you ♥
Pyrexia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pyrexia »

Jaz bi se šla sex v troje edino, če bi bla samska, pa v kombinaciji še z enim tipom, al pa celo več :D
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

čuftika napisal/-a:In ne mislim da je treba s sexom čakati do poroke, taki časi so mimo. Seveda je dovolj da moški posexa eno žensko in se okuži, zakaj ne bi bilo to dovolj? (...) Pa še nekaj, ko govoriš o razvratnih številkah, oz. se tebi ne zdijo razvratne, OK mogoče res niso, samo kaj misliš da je vsaki moški zvest svoji partnerki? Seveda ni, in marsikaj ti z lahkoto tip prinese domov, ker je bil nezvest!!!

Res je, da lahko ženska HPV stakne tudi zaradi nezvestega partnerja.

Ampak če se strinjaš, da s seksom ni smiselno čakati do poroke; potem verjetno razumeš posledico, da bo večina ljudi poskusila biti v več resnih razmerjih, preden se z nekom odločijo poročiti. V resnih razmerjih pa se bolj pogosto kakor ne seksa brez kondomov.

Da bi se veliko število žensk okužilo s HPV - in da bi jih posledično nekaj imelo pozitivne PAP teste, o katerih si govorila - torej ni pogoj niti "razvratnost" niti nezvestoba partnerjev. Dovolj je ustaljena praksa današnjih dni, ki se ti verjetno zdi samoumevna. Da seksaš z resnim tipom, s katerim si več let... nakar se mogoče razideta, pa seksata še s kom.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Alwaleed napisal/-a:
čuftika napisal/-a:In ne mislim da je treba s sexom čakati do poroke, taki časi so mimo. Seveda je dovolj da moški posexa eno žensko in se okuži, zakaj ne bi bilo to dovolj? (...) Pa še nekaj, ko govoriš o razvratnih številkah, oz. se tebi ne zdijo razvratne, OK mogoče res niso, samo kaj misliš da je vsaki moški zvest svoji partnerki? Seveda ni, in marsikaj ti z lahkoto tip prinese domov, ker je bil nezvest!!!

Res je, da lahko ženska HPV stakne tudi zaradi nezvestega partnerja.

Ampak če se strinjaš, da s seksom ni smiselno čakati do poroke; potem verjetno razumeš posledico, da bo večina ljudi poskusila biti v več resnih razmerjih, preden se z nekom odločijo poročiti. V resnih razmerjih pa se bolj pogosto kakor ne seksa brez kondomov.

Da bi se veliko število žensk okužilo s HPV - in da bi jih posledično nekaj imelo pozitivne PAP teste, o katerih si govorila - torej ni pogoj niti "razvratnost" niti nezvestoba partnerjev. Dovolj je ustaljena praksa današnjih dni, ki se ti verjetno zdi samoumevna. Da seksaš z resnim tipom, s katerim si več let... nakar se mogoče razideta, pa seksata še s kom.

Če bi večina poskusila biti v resnih razmerjih, cifra mi je tam do 5, je še nekak sprejemljiva, potem bi bilo manj okužb s HPV :)
In ja , v resnih razmerjih se ponavadi res ne sexa s kondomom, pač zaupaš tipu da te ne bo prevaral, koliko jih je mel pred tabo pa veš
(si pač povesta) Nevarnost je zmeraj, edino če se greš vzdržnosti do konca življenja, potem si pač varen...Glej pogoj ni razvratnost niti nezvestoba partnerja, seveda ni pogoj, največkrat pa oseba dobi tako zadevo v nekih orgijah, pri ONS ali ko jo partner prevara (če ne uporablja kondom pri vsem tem) Tak da ne posplošuj!
Edino je pa ziher da se ne okužiš, če maš enega partnerja, je tvoj prvi in si ti tut njemu prva ženska...ampak tega dandanes je tako malo da uff...Poznam sicer en par oba sta si bila prva, skupaj sta že dolgo, imata punčko, sta srečna in ne pogrešata nobenih avantur niti preizkušanja drugih partnerjev.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

čuftika napisal/-a:... največkrat pa oseba dobi tako zadevo v nekih orgijah, pri ONS ali ko jo partner prevara (če ne uporablja kondom pri vsem tem) Tak da ne posplošuj!
...

A lahko navedeš vir, kje si to zasledila, prosim?
Odgovori