Ati in mami: Hvala vama da sta mi omogočila dostojno otroštvo, da nisem nikoli občutila pomanjkanja, čeprav so bili včasih res težki časi, hvala da sta mi pokazala kaj je v življenju pomembno, da se je potrebno prilagajti in včasih tudi odrekati določenim stvarem, hvala vama da sta me vzgajala v pravi smeri in me naučila ljubiti.... res sem vama hvaležna... marsikdo nam zavida, da se kot familija tako dobro razumemo, upam da tako ostane...skupaj lahko premagamo vse

:) rada vaju mam***
Brat: hvala, ker si z mano že od malega tako lepo ravnal, mi pomagal, svetoval, me spodbujal, skrbel za mene, čeprav sem ti velikoktat ponagajala, si se vedno zavzel za mene....in še danes, kljub temu da sma že oba malo starejša (js 19, on 22) si ti edini, ki me boš sredi noči poklical in vprašal, kje sem,če je vse vredu ko grem s kolegi/cami ven...najboljši brat si, zato si nikoli nisem želela sestre...
Prijatli še iz otroštva: ja priznam kot otrok sem bila tako bolj nagajiva, vendar to je posledica druženja s samimi fanti, za kar sem danes neizmerno hvaležna, saj ste me naučili in mi pokazali da se za nekatere stvari res ne splača sekirati in si beliti glave, skupaj smo preživeli nepozabne trenutke in za tista leta smo bili zelo pametni, nikoli nismo počeli večjih neumnosti, kar je bilo naše vodilo tudi v najstniških letih...postali smo nerazdružljivi....Hvala da ste z mano ravnali kot s fantom:D, me sprejeli medse ....
Prijatli: hvala vam za vse prežurane noči&dneve, z vami se mam najboljš, super družba ste...
Special friend:Hvala, da si mi pokazal,kako je živlejnje lahko enostavno,če to želimo, vendar meni ni do tega, jaz ne želim imeti fanta, ki bi živel dvojno živlejnje...oprosti, če bi te spoznala danes, bi ti lahko slepo vse vrjela, tako pa se poznava že kar lep čas ...kljub temu pa se tako zelo dobr razumeva in imava nek prijeten prijatelski odnos...za to se je splačalo preboleti te, čeprav je bilo hudičevo težko, ampak mi je uspelo
Tebi ljubezen moja: kaj naj s tabo, čist preveč si me prevzel.... ne bom spet prehitevala, pustila bom naj se stavri počasi razvijajo, do tax pa bom uživala s tabo...prvi si, s katerim sem občutila kako je biti ljubljen, hvala **
mhm, res je lažje čustva izliti na "papir", kot pa jih povedati
I ain't got nothin to hide baby I tell you my secrets...