Mlajši moški?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori

Ste imele razmerje z moškim,ki je bil mlajši od vas?

da
123
70%
ne
52
30%

Skupaj glasov: 175

kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

^^zakaj? če se razumeta ni nobene ovire... torej če ma ena mlajšega od sebe, nima nič v glavi..? eni pa pravimo da starost ne pozna meja... in poznam dosti parov, ko je moški mlajši in se prav dobro razumeta...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:08, skupaj popravljeno 1 krat.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

(...)

če je moški bolj zrel, oz ona bolj otročja, greta kamot skupaj... če se razumet, imata rada, jima je lepo... ne gre se za učenje in nič takega... tebe tvoj starejši tip uči? ti je oče?manipulira s tabo??

nekateri mlajši tipi so resnično nezreli (možno pa je tudi da je tip pr 27 letih bolj nezrel kot pa nekdo pri 17...) nekatere ženske so pa pri 26 še bolj otročje, kot pa nekatere pri 16... že res da si tudi js ne prestavlam bit skup z katerim 15 letnikom, kr itak nikakor ni to kar bi si želela... morda pa se nekje najde kakšen, ki je zelo uredo, se da z njim pogovarjat in ni tako zelo otročji...

ampak sploh se od 20 let naprej razlike sploh baje ne poznajo tako...

morda imaš le ti predsodke, ker še nikoli nisi spoznala nekoga, ki je kljub mladosti zelo zrel...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
not_me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a not_me »

delusional napisal/-a:Ne razumem kaj more met ženska v glavi, da se spravi na 2,3 leta mlajšega??? :?

lol..ne razumem kje ti ženska živiš?? pa kolk si pol stara da se ti 2,3 leta zdi tako veliko? 15? :)

in pol še rečeš da maš tipa ki te uči in manipulira s tabo..svašta..a pol ne znaš sama razmišljat s svojo glavo?
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

delusional napisal/-a:ne, ne razumem....
kaj ona rabi nekoga da ga bo učila? rabi nekoga, ki ga bo lažje manipulirala?
on kaj rabi mamo?

mlajši tipi so nezreli, več jim pomenijo njihovi kolegi kot punca. tudi starejša ženska si bo sigurno prej želela otroka in poroke, itd. ...

A če je ženska 2,3 leta starejša od tipa mu je že lahko mama? :gruebel:

Svašta :roll:

Ta drugi del tvojega posta pa lahko gladko zanikam....iz prve roke :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:05, skupaj popravljeno 1 krat.
not_me
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a not_me »

delusional napisal/-a:Not_me, kaj ti si ne moreš dobit enega tipa enako starega al starejšega, more bit obvezno mlajši cucek?

a misliš da imam mlajšega zato ker mi druga ne preostane??? verjela ali ne, moj tip tudi ni ravno moj prvi ki sem ga v življenju imela..tudi starejše sem mela..pa ti iz prve roke povem da to niti slučajno ni merilo kolk je kdo zrel..eni pač vidimo malo dlje od svečk, ki jih je nekdo upihnil na tortici..

delusional napisal/-a:Se ne počutiš staro z mlajšim tipom?

ne. počutim se zelo mladostniško :D ampak jaz mam to v sebi veš :)
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

delusional napisal/-a:Not_me, kaj ti si ne moreš dobit enega tipa enako starega al starejšega, more bit obvezno mlajši cucek? kake prednosti vidiš v temu? Se ne počutiš staro z mlajšim tipom?

Keri, očitno si ti preveč nezrela, da bi si dobila tipa svojih let in ustvarila družino. Očitno se boš tega vedno bala in zato iščeš mlajše, ki jih to še ne gre po glavi, da te ne dušijo.
Drugače pa, glede na to, da si imela možnost imet samo 2 vezi v lajfu, ni nič čudnega, da si pri svojih 28ih, 29ih zrela in izkušena za enega 20-letnika.

A-a ne bo šlo.... :wink:
2 resni vezi u lajfu - v prvi je bil tip ful starejši kot jaz ampak glede na to, da so mi bili od nekdaj všeč starejši tipi (tako kot tebi) me to niti najmanj ni motilo in sem naju že videla obdana s kopico mulčkov, psom in eno lepo hiško....
Druga veza - poznaš uno IT JUST HAPPEN....brez nekega kalkuliranja in bežanja pred kruto resnico v smislu ˝shit zdej sem pa stara koka in si moram nujno omisliti enga mladga jebača, ki me bo popeljal nazaj v moja neizživeta dvajseta leta˝ :wink:
Spontanost draga, just go with the flow.....pa v primeru iskanja materiala za resno vezo s čim manj očitnega izpostavljanja nekaterih svojih telesnih atributov .....tipi, ki so material za resno vezo iščejo kvalitete punce kje drugje kot v velikosti moderca :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ah, stara koka brez jošk :evil:
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

keri ponavadi je tako da v temo ne vpeljujemo nekaterih nepotrebnih informacij samo da poskusamo drugega z njimi prizadet :wink:
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

SWEETprinces napisal/-a:keri ponavadi je tako da v temo ne vpeljujemo nekaterih nepotrebnih informacij samo da poskusamo drugega z njimi prizadet :wink:

moj namen ni bil koga prizadeti - recimo raje temu dobronameren nasvet :wink: kljub temu, da je delusional tista, ki se je spustila v analizo mojih razmerij in prešetevanje vseh mojih dosedanjih vez.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Meni so kometarji delusional smešni, očitno je puca zelo mlada.

Kakšna je spoh razlika, če je on 28, ona 29, oba 29, ali pa ona 28, on 30. Mislim, smešno, pri teh letih.

Delusional, ti si verjetnostara okoli 20, morda kakšno leto več, zato pač razmišljaš, kot razmišljaš.
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jlpktnst »

Se ne čudim komentarjem uporabnice delusional ker je očitno ime ne laže.

Sicer sem imel vezo s starejšo žensko in lahko potrdim, da je to sicer zanimivo če je moški mlajši ni pa nekako perspektivno za družino.

Če sta pa oba 25+ pa res ne vidim težav. To pomeni ponavadi da imata oba verejetno redno službo in tako naprej... kje torej problem?

Sploh so dandanes marsikatere ženske čisto dobro ohranjene tudi 50+, ne sedaj da imam grozno željo bit z babico, samo tipi so pri 40 tudi že sivi in plešasti... po eni strani se moški malo hitrej staramo.

Me pa zanima od kod ta mit, da so "ženske bolj zrele". Fizično mogoče že, samo tudi moški so pogosto sposobni oplodit pri dvanajstih, pa je to še vseeno prezgodaj. Tako da tudi mit "normalno da je tip z mlajšo obratno je pa sick" očitno nima ravno nekih temeljev.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Sam res. Kakšne packe ste ene, da si drznete biti srečne z mlajšimi tipi. To pa ja ne zgleda in ne ustreza družbenim normam. Kaj si ne morete enega starejšega poiskat, tko kot normalni ljudje? Fej in fuj.

Še nikoli se nisem ničemer odpovedala samo zaradi družbenih norm. Stara sem 24 let in imam 22 let starega fanta. Družine si še ne želim, on pa tudi ne. Ne morem verjeti kakšna packa sem. Fej in fuj.

:cool:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Odgovori