=zabica= napisal/-a:Po minulih dogodkih me preganja to vprašanje, kaj moškega prisili, da odraste, kaj je tista prelomnica? Partner, delo, življenje???
Vedno sem si mislila, da ko moški spozna pravo žensko, bo zanjo storil vse, odrastel, jo postavil ob sebe, gradil na njunem skupnem življenju, se trudil...???
Ampak po lastni izkušnji sem ugotovila, da je to nek mit! Kljub temu, da trdi da me ima najraje na svetu, da trpi, da je bila odločitev da se razideva najtežja stvar, ki jo je moral v življenju narediti... pa je stvar, ki bi jo moral pri sebi spremeniti, da bi se bolje razumela tako minimalna, da mi ne gre v glavo, kako da tega ne more narediti zame?
(long story short: vedno sva se prepirala glede prijateljic, ki jih je za cel ocean, z vsemi bivšimi puncami se bi še vedno dobival na pijačkah in klepetal o zasebnem življenju, to pa je skregano z mojo logiko, da ko z nekom zaključiš si lahko samo še na živjo, ne pa na voljo za reševanje partnerskih dilem in vprašanj o spolnosti!)
In ali res verjame kdo v to, da se dva lahko razideta in po določenem času spet prideta skupaj... ter da ta zveza uspe?
Lp
Na podlagi ene izkušnje sodiš vse moške na svetu? Čestitam.
Sicer je pa odvisno od vsakega posameznika, če to ni razvidno iz prvega stavka.
Seveda je normalno da imajo nekateri moški bolj žensko družbo. Čeprav je to dobivanje z bivšimi malo bolj redko in čudno. Je zelo odvisno od okoliščin in razlogov zakaj tako.
Odrasteš ponavadi takrat ko si to res želiš ali pa ko te prisilijo okoliščine (večinoma to).