komentiraj podpis
Na nek način se strinjam, ker nas težke preizkušnje krepijo, ampak po drugi strani pa bi se v neki taki situaciji verjetn bolj težko potolažla s tem, da mi bo nekoč to še koristlo ... Ne bi namreč ravno rekla, da je neki hudga lahk na kak način koristno.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
Mi je res všeč, kr so mi všeč pesmi s tako tematiko. Vzpodbuden, sploh ta del mi je všeč
now the clouds are gone

now the clouds are gone

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopolitanka
-
- Kofetarica
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
- Kontakt:
če se prav spomnim moram komentirati podpis od osebe nad menoj in če je to pač asociacija na njen podpis je to pač asociacija na njen podpis... pa zarad mene če živi na marsu ali pa v itaqliji ali pa je moja soseda... kok vem pa tvoj post ni ravno komentar mojega podpisa...
drgač pa, draga, samo zate... tvoj podpis me asocira na osnovno šolo in na tiste knjigice z verzi, ki smo jih vsi potem prepisovali in okraševali in zraven mislili na "posebne" osebe... ah, lepi spomini... grem prav zdaj iskat svoje "verz zvezke" polne življenjskih modrosti...
drgač pa, draga, samo zate... tvoj podpis me asocira na osnovno šolo in na tiste knjigice z verzi, ki smo jih vsi potem prepisovali in okraševali in zraven mislili na "posebne" osebe... ah, lepi spomini... grem prav zdaj iskat svoje "verz zvezke" polne življenjskih modrosti...

...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
^^ Me prehitela.
Liefde- Komentira se predhodnikov podpis
no, moj komentar na Liefdin: Najina ne
od MissBitch mi je pa res všeč. True.
Liefde- Komentira se predhodnikov podpis

no, moj komentar na Liefdin: Najina ne

od MissBitch mi je pa res všeč. True.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.