Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
Fallen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fallen »

Res hvala Nataša! :)
Sepravi, če razumem so karte nek nasvet, še vedno pa lahko vse storimo po svoje, tako kot čutimo?
In ja, s tem fantom se vse res že tako vleče in zato ta obremenjena preteklost. Čeprav imaš prav, hrepenenje je močno. Upam, da se bo vse dobro izteklo, no. :) Drži pa tudi, da se preveč obremenjujem s čustvi in da zelo vplivajo name, da se bojim in vse kar si naštela.
Bom upoštevala tvoj nasvet in se poskušala čim bolj odpreti :) Hvala ti še enkrat!
...Divje ljubi me pred mestom, divje, da poletim...
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

Fallen napisal/-a: Res hvala Nataša! :)
Sepravi, če razumem so karte nek nasvet, še vedno pa lahko vse storimo po svoje, tako kot čutimo?

Super, sem prav vesela, da si prav razumela vse skupaj!

Mene te stvari od nekdaj zanimajo. Sem bila pri kar nekaj vedeževalcih, jasnovidcih, navadnih šlogaricah ipd. Iz čistega firbca. In samo vsak deseti/a me je res presenetil in zanimivo, da so prav tisti, ki so v resnici najbolj zadeli, bili prav tisti, ki so priznali, da se vsega ne da napovedat in to ravno zato, ker je usoda na koncu še vedno samo v naših rokah!

Fallen napisal/-a:
In ja, s tem fantom se vse res že tako vleče in zato ta obremenjena preteklost. Čeprav imaš prav, hrepenenje je močno. Upam, da se bo vse dobro izteklo, no. :) Drži pa tudi, da se preveč obremenjujem s čustvi in da zelo vplivajo name, da se bojim in vse kar si naštela.
Bom upoštevala tvoj nasvet in se poskušala čim bolj odpreti :) Hvala ti še enkrat!

Sej bo! Vse še bo ;)
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

Ojla Nataša,

mene pa zanima ljubezen - kaj se mi obeta v sedanji vezi?

Pa služba - kako napredovanje, povišica? Mogoče nova služba?

Hvala
keri
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a keri »

Seznam čakajočih
(ko postavite vprašanje, se kar same napišete še na konec čakalne vrste)

.luna..... , str.26 za Natašo
moonlight princess......str. 26 za Natašo
Princeska**...str.27 za Natašo
onegirl111....str 27 za Natašo
me_myself_and_I ....str.27 za Natašo
HčiLune...str.27 za Natašo
TOM-Lady....str.27 za Natašo
Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
**medyka** str.28 za Natašo
mihaela974 str.28 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
bejbika, str. 29 za Natašo
Sončno_dekle, str. 29 za Natašo[/quote]
Majchyy, str.30 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

.luna..... napisal/-a:Pozdravljena!!

Zate imam dve vprašanji in sicer glede nadaljnega šolanja. Oktobra grem študirat in me zanima, kako mi kaže - mi bo uspelo??
Drugo vprašanje je pa seveda v zvezi ljubezni - kaj me čaka heheh.

Študij:

... je v znamenju sreče (nenadne sreče, ki je na nek način zate očitno tudi kar pozitivna prelomnica), tudi za naprej se ti odpira karta darila, tako da ti bo šlo kar dobro in zdi se, da si si izbrala dobro študijsko smer, čeprav znaš v to (karta sodnika) tudi podvomiti za kakšen trenutek ali dva.

So pa črne karte sedanjosti: sovražnik in nesreča. Te dni, obdobje dveh treh tednov, pa so neke težave: glede na precej črne karte bi rekla, da jih je mogoče tudi kar nekaj na kupu (mogoče si se lotila preveč stvari naenkrat ali pa se ti nekje nekaj ni izšlo najbolje in gre zdaj zaradi tega vse po vrsti narobe, mogoče popazi tudi komu verjameš, zaupaš ...), ampak bistveno je, da je ta stiska samo začasna. Se hitro prekucne in izplavaš, pa karkoli te že matra.

Ljubezen:

Veliko razmišljanja je v tej smeri, ampak trenutno karte niso najbolj ugodno postavljene, pa tudi te, ki so se mi obrnile, kažejo na težave na tem področju, neuresničene želje ... v roku meseca do dveh pride na tem področju do prelomnice in zdi se mi, da je bil že skrajen čas. Pometeš s starimi stvarmi, pustiš iti vsemu, kar ni vredno da ostane in se ti počasi začnejo dogajati lepe stvari tudi na tem področju. Najprej v obliki prijateljskih stikov, mogoče celo skupnih poti (karta potovanja) in potem tisto pravo, na novo najdena ljubezen (karta nenadne sreče), ki se odpre nekje v aprilu in maju ...

Toliko zaenkrat ..
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Seznam čakajočih

moonlight princess......str. 26 za Natašo
Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
.luna.....
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .luna..... »

Zelo ti hvala Nataša.
Moram povedat, da si zelo dobro zadela oz. videla odgovor na moji vprašanji.
Hvala ti!
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Moonlight princess napisal/-a:ok bom pristavila še svoj piskerček.....po nekaj mesecih imam dve vprašanji za natašo.....torej prvo je vezano na fax.....stanje je tako da mi je samo en izpit onemogočil da napredujem v naslednji letnik....poslala bom prošnjo za pogojni vpis.....zanima me kako kaže s tem.....drugo vprašanje pa je vezano na ljubezen kako kaže tu.hvala za odgovor in lep pozdrav

Tole s faksom verjetno ni več aktualno, a ne ... je že konec oktobra, tako da se je vmes že vse zgodilo. Po kartah sodeč bi ti morali ugoditi, ker je padla karta zaklada za polpreteklost - to pa je precej pozitivna karta. V vsakem primeru imaš kar stabilne karte za sedanjost (mogoče so te prav te dni, tedne, stiskali kakšni roki ali kaj podobnega, ker majčkeno stresa je videti). Ampak na splošno ni videti večjih težav (neka prelomnica v bližnji prihodnosti, mogoče nepričakovan izdatek (karta lopova), nato pa umirjanje situacije).

V ljubezni so se pa odprle zares lepe karte: pod karto tvojega vprašanja je padla karta potovanja (pogoste poti?, selitev?), karta veselja, svadbe, sreče ... ta trenutek je aktualna karta usode, hiše ... težko sploh kaj filozofiram na te karte, očitno si našla, kar si iskala. Izzivi se v prihodnosti sicer še kažejo, ampak ta trenutek so se karte postavile optimalno (si ravno v središču nekega pozitivnega, usodnega dogajanja).
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Seznam čakajočih

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
Moonlight princess
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Moonlight princess »

Da se najti nekaj povezav s tvojo napovedjo...glede faxa je tako da so mi žal zavrnili prošnjo vendar je bila to nekako skrita želja ker bom imela tako čas rešiti obveznosti ki so se nakopičile tako da se je vezi s tem uresničila moja želja.....glede ljubezni pa ne vem kaj bi bilo lahko mogoče to da imam več časa zase in da nisem toliko na faxu in se v bistvu s tem izognem osebku zaradi katerega sem bila nesrečno zaljubljena in ga uspešno prebolevam... tako si jaz razlagam..... še enkrat hvala Nataša za tvoj čas.
THE SKY FALLS AND YOU FEEL LIKE IT'S A BEAUTIFUL DAY
katyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katyy »

pozdravljena natasa se enkrat jst. :) prvo sem te vprasala za ljubezen in si kr lepo opisala tega mojega prijatelja upam d bova kdaj prisla skupaj cepprou trenutno je vse na mrtvi tocki in se ne premakne nikamr namene ma pa na koncu ni nic......no upam d bo kaj vn prslo tko d pomoje je bols d ga pustim na miru...

zdaj me pa zanima se nekaj drugega glede sole in sluzbe.To solo delam ze zelo dolgo in zadnje case mam mal vec zagona namen jo mam koncat drugo leto do septembra.Pa pol it se kam naprej sam nevem ce mi bo uspelo kr sm mal prevec lena.
Pa se za sluzbo me zanima kako kaze a bom skoz ostala na tem delavnem mestu kr nimam namena lih penzije doakat.pa me zanima ce se bojo odnosi s sodelavci kaj izbolsali.

za konec pa glede stanovanja lkako kaze al bom ostala doma in si tle uredila stanovanje al se bom selila'

pa najlepsa hvala za odgovor.
katyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katyy »

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Zdravo Nataša,
tudi jaz imam nekaj vprašanj. Prvo me zanima kako mi kaže na področju ljubezni s fantom s katerim komaj navezujem stike. Drugo me pa zanima ali mi bo uspelo zaključit šolanje v željenem terminu in tretje ali bom imela kaj več sreče z izpitom iz zgodovine ki ga nikakor ne morem opraviti na naslednjem roku. Najlepša hvala za odgovore!
Lahko imam vse.
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
haley, str.30, za Natašo
keri, str.31, za Natašo
katyy str 31 za Natašo
J.Lo ... str 31 za Natašo
Lahko imam vse.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Moonlight princess napisal/-a:Da se najti nekaj povezav s tvojo napovedjo...glede faxa je tako da so mi žal zavrnili prošnjo vendar je bila to nekako skrita želja ker bom imela tako čas rešiti obveznosti ki so se nakopičile tako da se je vezi s tem uresničila moja želja.....glede ljubezni pa ne vem kaj bi bilo lahko mogoče to da imam več časa zase in da nisem toliko na faxu in se v bistvu s tem izognem osebku zaradi katerega sem bila nesrečno zaljubljena in ga uspešno prebolevam... tako si jaz razlagam..... še enkrat hvala Nataša za tvoj čas.

Hm, tole bom štela vseeno za svoj kiks.

Je pa res, da vprašanje za prošnjo ni bilo več aktualno, tako da gre odgovor res jemati za trenutno in že dano situacijo. Pri vprašanju ljubezni pa se ni odprla nobena moška figura, ampak karte so vseeno bile čudovite (vseeno upam, da se ti nekaj zares lepega na tem področju in to v kratkem odpre).
Odgovori