.luna..... napisal/-a:Pozdravljena!!
Zate imam dve vprašanji in sicer glede nadaljnega šolanja. Oktobra grem študirat in me zanima, kako mi kaže - mi bo uspelo??
Drugo vprašanje je pa seveda v zvezi ljubezni - kaj me čaka heheh.
Študij:
... je v znamenju sreče (nenadne sreče, ki je na nek način zate očitno tudi kar pozitivna prelomnica), tudi za naprej se ti odpira karta darila, tako da ti bo šlo kar dobro in zdi se, da si si izbrala dobro študijsko smer, čeprav znaš v to (karta sodnika) tudi podvomiti za kakšen trenutek ali dva.
So pa črne karte sedanjosti: sovražnik in nesreča. Te dni, obdobje dveh treh tednov, pa so neke težave: glede na precej črne karte bi rekla, da jih je mogoče tudi kar nekaj na kupu (mogoče si se lotila preveč stvari naenkrat ali pa se ti nekje nekaj ni izšlo najbolje in gre zdaj zaradi tega vse po vrsti narobe, mogoče popazi tudi komu verjameš, zaupaš ...), ampak bistveno je, da je ta stiska samo začasna. Se hitro prekucne in izplavaš, pa karkoli te že matra.
Ljubezen:
Veliko razmišljanja je v tej smeri, ampak trenutno karte niso najbolj ugodno postavljene, pa tudi te, ki so se mi obrnile, kažejo na težave na tem področju, neuresničene želje ... v roku meseca do dveh pride na tem področju do prelomnice in zdi se mi, da je bil že skrajen čas. Pometeš s starimi stvarmi, pustiš iti vsemu, kar ni vredno da ostane in se ti počasi začnejo dogajati lepe stvari tudi na tem področju. Najprej v obliki prijateljskih stikov, mogoče celo skupnih poti (karta potovanja) in potem tisto pravo, na novo najdena ljubezen (karta nenadne sreče), ki se odpre nekje v aprilu in maju ...
Toliko zaenkrat ..