evva napisal/-a:moj dragi ne gleda kmetije, tako da nisva še nikol komunicirala v zvezi z Latoyo... ne vem kaj si misli o njej, lohk ga vprašammislim pa da ne bi imela kompleksov, če bi mi rekel, da bi bil z njo za eno noč, če bi bil samski, sej je moški tako kot vsi ostali.
Vaši fantje/prijatelji/sošolci/kolegi so pa verjetno vsi moški s sofisticiranim okusom in verjamem da Latoye tud za eno noč ne bi mel
Jst pa prznam, bi mela kompleksne, če bi mi partner, nekdo, ki si je "zbrau" za punco mene, izjavu, da bi se povalju z eno tako kreauturo kot je to ženšče. Od človeka, s kerim si delim pojslo in življenje, pač pričakujem, da si bova delila tut večino (pomembnejših) pogledou na svet. Tko da -
Poveš razlog, zakaj bi na usak način rada odgovor "ja, večina descou bi ji podlegla" ...? In nenazadnje, zakaj tako omalovaževanje moških ("je moški tako kot ostali")?
Sicer sm za rek, da majo usake oči svojga malarja, ampak za tole plastik fantastik oranžno bitje, z eno joško na Viču, drugo v Domžalah (pouzeto po Salome), kerga vokabular sestoji pretežno iz treh besed (pač, absolutno in lahko) bi, predvidevam, človek težko najdu malarja ...