in poznam enga tipa, ko bi fukav vse ka leze. ampak ko sm mu omenla la toyo je reko da rajš celo živleje drka... torej očitno tud taki, ko so drugač fuul potrebni, nje nebi...

. Lej brezveze, sama seb v besedo skačeš...
V Italiji je posnela serijo desetih filmov, vzporedno pa je uspešno nastopala v vročih pogovornih šovih na nekaterih satelitskih TV postajah.

~NIA~ napisal/-a:možno, da je evvin dolgoletni partner rekel, da mu je latoja huda in, da bi takoj bil z njo, če bi imel priložnost. sedaj pa se ona tolaži s tem da nas prepričuje da so naši fantje/prijatelji/sošolci/kolegi/znanci taki kot je njen
... maš smisel za humor priznam, moj dragi ne gleda kmetije, tako da nisva še nikol komunicirala v zvezi z Latoyo... ne vem kaj si misli o njej, lohk ga vprašam
mislim pa da ne bi imela kompleksov, če bi mi rekel, da bi bil z njo za eno noč, če bi bil samski, sej je moški tako kot vsi ostali. Ima dober okus, ampak ženska za eno noč je ženska za eno noč, vsi vemo kaj to pomeni. Tko da glede tega brez skrbi NIA, sem dost samozavestna, se neb sekirala, niti ne slepila, še manj pa se tolažila, da on pa že ni tak:wink: .

ampak itak, nevem kake kolege mam js...

...to govorim hipotetično, ker jaz mam fanta...ampak na sploh mi je všeč samozavest pri moških in pri ženskah.
evva napisal/-a:s čim pa žalim?? s tem, da povem, da sem mnenja, da ima večina žensk na tem forumu probleme...itak, da ma, če vejo vse o vsakmu kakšen je pa s kom se druž, tud če te osebe ne poznajo, razčisti si pojme![]()
Ja ta k poseksa vse k leze je pa res taprav primer...ne, on je pa že ne bi. Lej brezveze, sama seb v besedo skačeš...