fun napisal/-a: kar bo izpadlo kul pred ostalimi cosmo-kokošmi, in jim bo dalo navdih za njihove super cosmo doživetja z haniji baniji.

Bolj mi je v oči padlo nekaj v stilu 'on je šel spat, jaz pa sem tašči pomagala likati cote' wtfjullia_ napisal/-a:A pa vam ni nič bedno, da skupni čas preživljate pred televizijo, računalnikom?
ne predstavljam si, da bi mogla skoz "neki počet skupi". lepo je kam it, lepo je pa tud kako soboto zvečer doma ostat

Roisin napisal/-a:...ne predstavljam si, da bi mogla skoz "neki počet skupi". lepo je kam it, lepo je pa tud kako soboto zvečer doma ostat

orhideja1 napisal/-a:Shelve napisal/-a:Tema bi bila bolj zanimiva, če bi se pisalo, kaj sta takega SKUPAJ počela, pa to ni bilo gledanje TV-ja, nakup. Torej kaj nevsakdanjega.
Kaj a ne moreta skupaj gledat TV in nakupovat. Tema ni namenjena nevsakdanjim dogodkom, ampak dejansko resničnim dogodkom kako nekdo preživlja prosti las s fantom med vikendom, oz. punco.

, jaz pa sem se učila. Zdaj pa grema večerjat, pod tuš, se stisnit pod toplo odejo :knuddel: in spančkat.
renatka_ napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Uno, ko je v temu tazadnemu katalogu, iz umetnega usnja. Tak na L je nareta. Full je lepa
Haha, sem skor ziher da je to mojamoja.Kao EKO usnje ne?

in redki so bli trenutki prežiuljanja skupnga cajta na ta(k) način. Enostauno je premal cajta u življenju, da bi nama ga jemalo buljenje u ekran (to lahko počneva usak zase), medtem k zuni vabi sonček, kliče gozd, mami morje, ...
rachka_ napisal/-a:youtube večeri. večkrat, kadar imava fraj večer spijeva in/ali skadiva kaj in potem na neko temo zbirava, iščeva spote na jutubu. sledijo seveda spet smehi, nostalgija in plesanje po sobi.
žuranje. sama ali z družbo, ni ga boljšega kot uživanje na najljubši muziki, v roki kaj dobrega za spit in tipček vedno pri roki, da mu v uho zakričiš:"kaj pa komaaaad".
isto
sam da jz tole prvo bl delam s kolegico lol pa razno polivanje vin po stenah, da ratajo art dekoracije opsiii
)
najbolš je pa to ja'kaaj pa komaaad'
pa te značilni plesi oz. muvi k jih ma on al pa katerk kol kolega in rata cela zajebancija iz tega
in nakonc obadva umirava od smeha...ahh, pa zmer kej mačka zravn uklučva, ccc, ma smeh je vedno in povsod, drugače neb mogla tut jz fukncjonirat.

positive vibration napisal/-a:Ja, ta varianta. In kak se obnese? Midva bi sicer rajš mela iz mikrovelurja, ampak tista je pa full draga...neki čez jurja
Js sem se že prej valala po njej pri kolegici - pol sva se pa midva odločla nekaj nabavit in sem to zbrala. Sicer sva jo malo dražje plačala (ker takrat še ni blo take cene kot je zdaj v tem momentu), ampak sva vseeno dobila nekaj popusta.

Shelve napisal/-a:OT kaj je s tem "kaaj pa komaaad"? ne poznam
varjanta "kva pa to dela ej!" oz. ne znam drugač razložit..
pa tudi drugi verjetno. no in pol pač v navalu ekstaze in navdušeja en drugemu vreščimo skrajšano verzijo stavka "kaj pa ta komad dela", se pravi "kaj pa komaaaad!".
izraziš pač neko posebnost in ni nujno pozitivno