^soimenjakinja z podobnim primerou, le da mi2 nisva nikol šla zares zares narazen,sva pa začela ful bl spoštvat en druzga,sicr začasno lol..čeprou nasploh je pa zdej pršl do tega,da sva se navadla en druzga,poveva si vse,tut direkt,tut če ne mislm tega,recmo prej bi se zadržala ker ga neb hotla przadet oz. sploh nism mela tako mišljenje, zdj ratam tko v momentu bitchy in to za bz, tut on mi sicr hoče kenslat sobote z mojimi, ker je opazu da mi je noro hudo z njimi zuni lol in tega ne prebavla..ampk jz se ne dam, nevem kako bom to rešila,ampk da bom pa podrejena njemu,to pa ne zrt njegovga principa-on to že vse ve. Recmo zdj res loh rečm, da se trudnm mn k učas, da učas nočm popustit eni sitaciji pa jo izboljšat,zto k pač se mi zdi da mi ni treba hm lol....in zto,ker to tut on dela men...ampk sej bo ane, jz to ne štejem kot problem sploh..to so sam momenti pač

)ker drgač sm prpravlena narest marsikej in učas tut nardim,potrpim kej itd. Strast pa ideje in dogodivščine in zmeri je neki novga-je pa na višku
Drugač sm pa tut zgori opisala svoj primer, moj ni nikol biu tak da bi preuzeu use moje hobije pa se totalno podrediu men,in obratno in pust kolege-sva obadva lih prou direktna&trmasta...ohranš kar je sam tvojga,uzameš kar je loh skupnga..pa je..lih prou pozornosti,tko da je daš-dam,pa ena skupna sredinska odločitv u trenutku pa je
flesherka_ napisal/-a:4. po skoraj 3 letih zveze s fantom še vedno čutim metulčke vsakič ko se dobim z njim.
mau narobe si uzema moj post, sej so metulčki pa uno uzemirjenje pa wow vidla ga bom pa mu dala lupcka,sam ne tok inzentivn k učas,sploh nemorš primerjat,ker mi2 ubistvu skor da že žviva skp 2 leti,recimo zdle sva 3 urce narazn da bi že čutla metulčke pa hihih wowow woohooo k bi pršu lol

bi ga napadlaaa

mava precej skupnih kolegov, tako da sem izvedel kaj se dogaja. Očaral jo je en tip, s katerim je bila potem kakšen mesec, ampak se je izkazalo da je player, z več ribicami, ki jih občasno pokliče. Naslednjega je pustila šele ko jo je drugič udaril smile Zdaj pa ne vem več in me niti ne zanima. Nisva ostala v stikih, tako da nikoli ni izrazila želje po tem, da bi se vrnila k meni, vem pa kaj bi naredil, če bi: Dokler še ni bila z drugim, bi še nekako pogoltnil, da je imela neke pomisleke itd, ampak po tem, ko je z drugim, potegnem črto.
poznano, prek kolegice....mene je pa sam zamedu, hvala bogu

ker vem kaj bi sledil..ma točnoo to..isto kao hud player,use pocepale za njim..ehhhhhh boring...jz bi šla nazaj in sm šla nazaj ks vojmu, hvala bogu nism zabredla dlje ker pol vem na čem bi bla