Pred enim letom sem na maturantskem izletu zabluzila z enim tipom. Rekla sm si da se bom zabavala ne glede na posledice zato sem šla z njim tudi med rjuhe. vedla sm da je bla to samo avanturica in da iz tega ne bo nič čeprau mi je biu tip neznansko ušeč. ko pa sem prišla iz izleta mi je poslau sms da bi se še kej vidla in sprejela sem ponudbo. s kolegicami smo šle k njemu na morje (k je meu manjšo žurko) in tm sva bla skupi ker pa je biu preveč pjan nism hotla z njim sexat...nasledn dan smo šle domou in sva rekla da se še slišva... potem pa ni več poklicu...nobenga sms-ja...nič. ker zahaja v podobno družbo kot jst sva se vidla še ene 2x na zabavah ampak kot da sva kolega in to je blo to. ker mi pa to še po 6ih mescih ni dal miru sem mu poslala sporočilo na facebook in napisala kok nama je blo takrt lepo...nazaj pa mi je odpisu da ful nisem fer ker mu pišem take stvari ker ma punco. ok uredu...nism več pisala. potem pa sva se spet srečala na eni zabavi kšna 2 tedna nazaj, takoj sva se začela pogovarjat in pršla na temo, kaj je blo takrt med nama. use sm mu povedala kar mi je pršlo na pamet in je reku da mu ni blo nikol useen zame in da je vedno velik čutu do mene, tut k je meu punco, me nikol ni mogu pozabt, da sm mu bla vedno neki posebnga itd. potem me je prosu za prevoz domou in reku če bi šla k njemu sam na 2 lupčka (ker sm mu že prej povedala da kej več ne mislm met z njim) in sm rekla OK. potem sva se še pr njemu pogovarjala in sm mu rekla da sploh nevem kaj nej od njega prčakujm in je reku da lahko probava bit skupi (pač kot par). nasledn dan mi je poslou sms in sva si pisala še ceu dan, in tut rekla da se bova dobila kej ta tedn...ampak se nisva ker je meu obveznosti na faksu (izgovor?)....in spet je tko kot takrt...nehu je pisat, klicat...če mu jst ne bom več pisala (ker sm mu že velikrat in je lepo odpisu, sam nočm pa bit vsiljiva) mi tut on ne bo in tko bova zgubila stike...
zakaj pol neki govori kok še po enm letu čut do mene in da bi bla skupi, potem se pa nč ne potrud in nč ne nardi??? ni mi jasno...a se mu gre sam za sex al kaj jst vem