komentiraj podpis
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
emanuela napisal/-a:red_rose... tvoj podpis je prav zanimiv, če bi le vedno bilo takoV bistvu si nikoli in nikdar nihče ne bi smel nikogar lastiti.
P.S. moj podpis je v ita in pomeni da kar je na dnu srca, ne umre nikoli.
Si zafrknila, owe je dolgovati(kao sonce ne reče zemlji, dolguješ mi!), own je lastiti.

It was forever..but it didnt last long..
^^ ojej...pa ravno jaz, ko vedno pametujem o ang črkovanju in besedah.Se opravičujem.Malo narobe je vse skupaj izpadlo, pa dobro.Spat bom mogla iti
Komentar na zg. podpis:
Si lahko predstavljam po svoje?No, če lahko bi rekla, da želiš sporočiti žalujočim naj ne žalujejo, ker si umrla (oz oseba v podpisu) samo fizično, duša pa še vedno "živi".
Lahko prosim za tvojo interpretacijo?

Komentar na zg. podpis:
Si lahko predstavljam po svoje?No, če lahko bi rekla, da želiš sporočiti žalujočim naj ne žalujejo, ker si umrla (oz oseba v podpisu) samo fizično, duša pa še vedno "živi".
The world is as you are.
-
- Cosmopsiho
emanuela napisal/-a:
Sicr je ful smešno, da sm potegnla to iz Razočaranih gospodinj(ko ena umre in ji one citirajo to pesm, ko razsujejo njen pepel) ampak mi je blo zelo všeč, mišljeno pa je oboje kot ste že ugotovile, da kljub fizični smrti, duševno ni umrla pravtako pa živi v njihovih srcih, zato tudi to, da je brezsmiselno hodit na nek kraj, kjer je pokopana, ker je povsod z njimi. Nima a nekega skritega pomena hehe.

Podpis nad mano, ja no pa že, čeprav dandanes je težko bit "radodaren" z lastnim nasmehom, ker ti ga nevoščljivi lahko izbrišejo..

It was forever..but it didnt last long..
- **medyka**
- Komunikatorka