Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

dej spel se dol z najbolj zenskega foruma (kaj te tipi na ksnem moskem ne sprejmejo med sebe da moras kle viset z nekimi kao pametnimi izjavami k si povn samga sebe?!! ) se ne bom spuscala na tvoj nivo....
froc

:zzz:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

WTF? Kje piše da je to ženski forum? Še dobr, da se kakšen moški najde kle gor, ne ga odgnat

A ti si vegeterjanka? Al se ti samo ne zdi lepo pobijat živali? Veš koliko živali ubijejo vsak dan?
Jebat ga, tak je...js se mesu ne bom odpovedala :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sem zaklucla s temle k si ne bomo skupi prsli....drugace pa se strinjam s tabo da je cosmopolitan predvsem moska revija....zato verjetno tudi moski poiscejo ta forum :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

če bi blo samo za ženske, bi bila moškim registracija prepovedana. Če nimaš argumentov, je očitno pa to, da nima moški kej počet na ženskem forumu :lol:

Nisi odgovorila- a si vegeterjanka? Ker če nisi, si lahko samo tiho glede pobijanja pujskov.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

oh bog... morda tud tvoj kdaj prebere cosmona... in tud če je to ženska revija, zaka na forumu ne sme sodelovat moški??? mislim namesto da bi bla srečna, da nam še moški mnenja povejo :D

in če bi mela zj kaj pametnega komentirat bi... :D
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

glej ti "kraljica" tega foruma....ne bom s tabo o teh stvareh ker imava poplnoma razlicno mnenje. prci koga drugega....pa lep vecer :wink:
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kinna napisal/-a:oh bog... morda tud tvoj kdaj prebere cosmona... in tud če je to ženska revija, zaka na forumu ne sme sodelovat moški??? mislim namesto da bi bla srečna, da nam še moški mnenja povejo :D

in če bi mela zj kaj pametnega komentirat bi... :D

bi komentirala? no da ne bo neumesnih....probite se drzat teme :wink:
jst sm vsaj komentirala neki v zvezdi s kmetijo dokler ni imel nekdo neumesnih
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Tvoj neodgovor bom vzela kot to, da ješ meso (ker drugače bi odgovorila). A tam pa pujsek ne umre?

Kak se mi zdi to hinavsko...
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

no pa bom....v zadnjem letu sem meso zelo omejila....ja? v zadnjih mesecih ga pa ne jem vec :wink:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No, pohvalno. Pa hvala za odgovor :) (nimam nič proti tebi, čeprav imaš očitno tak občutek) .

Glede kmetije: Najbolj bedasta odaja ever. Gledala sem skupno 20 min :?
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja ok....bom prebolela. samo glupo se mi pa zdi da se danes vsakega ki rece da se mu zival smili tako napade...
:nixweiss:
Coco.Chanel.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Coco.Chanel.* »

Men se je pujsek fuuul smilo in nisem mogla gledat, ampak če človek potem pomisli, je itak prašič namenjen temu in ga moramo gledati kot vir hrane, ne pa kot ljubljenčka. Mislim, sem se sprijaznala, da je narava tako naredila, da smo pač ljudje na vrhu prehranjevalne verige in smo mesojedci v osnovi. Ampak če bi videla tole v živo nebi najbrž nikoli več jedla mesa :?
...ali smejem se, jer tužni se smeju najlepše ♫
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

vem samo ne vem ce je glih prou da gledas da je temu namenjen....jst mislim da je vsako zivo bitje nekaj vredno....konec koncev ima vsak samo eno zivljenje
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

Coco.Chanel.* napisal/-a:Ampak če bi videla tole v živo nebi najbrž nikoli več jedla mesa :?

to mi pa res ni jasno :roll: mislim jaz sem vegeterijanka pa sem lahko normalno gledala, pac nimam problema s tem, imam cisto vest ker ne uzivam mesa...ti pa ne mores gledat tega hkrati so pa zarad tebe ze par prasicev pa piscancev pa kur pa krav ubili? :) hinavsko...ti dejansko DAS V USTA produkte takih kolin, pa ne samo takih, se bolj krutih, iz klavnic kjer je use krvavo, prasici so obeseni za noge in jih ubijajo...

SlikaSlika

grrr, takih pa res ne prenasam dobro :roll: ce ze jes meso, sooci se tudi s tem iz kod so prisle tiste tako lepo zapakirane hrenovke in zrezki brez nog, uses, oci...

glej drugic to sliko ko bos jedla meso, me zanima ce lahko...jaz lahko vse svoje obroke pojem ob takih slikah...brez slabe vesti...
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Morda sem čudna, ampak jaz vseeno lahko pojem svoje čevapčiče v miru :D je pa res, da sem odraščala ob kolinah, ker imamo domače meso in mi ni uboj živali nič takega.

Se mi zdi pa hinavsko, da se ljudem smilijo živali, ki jih pojedo.
Odgovori