kolk pridejo kej mokre vaše muce??
MsN napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Sicer pa kot že rečeno - fantom je všeč.
In še enkrat dodano: fantom je všeč, dokler ni PREVEČ mokro
ma ce je prevec mokro se bo pa punca stiskat naucila misice tam dol pa ni panike. in tudi jaz ponavljam: z rednim seksom se po nekaj mesecih ta ''tezava'' zelo popravi.
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
red_rose napisal/-a:MsN napisal/-a:g00fy_qa napisal/-a:Sicer pa kot že rečeno - fantom je všeč.
In še enkrat dodano: fantom je všeč, dokler ni PREVEČ mokro
ma ce je prevec mokro se bo pa punca stiskat naucila misice tam dol pa ni panike. in tudi jaz ponavljam: z rednim seksom se po nekaj mesecih ta ''tezava'' zelo popravi.
Preberi kak članek o tej zadevi - je tudi zdravstvena težava, ker se sluznica ne glede na stopnjo vzburjenja preveč vlaži. In po navedbah nekaterih baje ne pomaga skoraj nič, razen brisanje vlage med odnosom ... Mislim, da sem nekoč celo zasledila, da se taka zadeva lahko delno omili s kirurškim posegom, kjer zamrznejo neki del rodil (govorim na pamet, ne me držati za besedo).
ja no ampak to je ze EKSTREM. saj tudi prevec suha je sigurno velika zdravstvena tezava, ni dovolj vlaznosti da bi blo tam vse kar noznica potrebuje... dvomim da je res tak hudo?! no to samo ta punca ve ane. sem mela pa js tut tak ''problem'', pa ga skoraj ni vec zdaj po dvoletni zvezi
tako da, iz izkusenj...se umiri
pomojem (ce ni res tak hud zdravstveni problem ane) je to enako kot prehitre erekcije pri mladih fantih. pac se eni prej vzburijo, in telo bolj burno reagira...

pomojem (ce ni res tak hud zdravstveni problem ane) je to enako kot prehitre erekcije pri mladih fantih. pac se eni prej vzburijo, in telo bolj burno reagira...
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Ko se sebe spomnim, k nism mela resne zveze..mokra sam da sm vidla kšno slikco, kšnga hudga tipa, ma kaaarkoli, že da sm se zažvalila tko globok al a da mi je šu po telesu, arghhhh
In tut k sva z mojim začela, sm mela jz noonstop luže, že zrt lupčkanja, sicer se to po skor 4 letih vzeze še ni povsem umiril, ampk je pa razlika..
čeprou zdj k 'zašvicam' spodi
..zašvicam šezmer FUL! In bi blo res bolš da ne bi mela take poplave, ker se potem bolj čuti tiča
Tko da ni nč narobe s tabo, ker sm jz ista, se pa useeno mejčkno umiri z leti
In tut k sva z mojim začela, sm mela jz noonstop luže, že zrt lupčkanja, sicer se to po skor 4 letih vzeze še ni povsem umiril, ampk je pa razlika..
čeprou zdj k 'zašvicam' spodi

Tko da ni nč narobe s tabo, ker sm jz ista, se pa useeno mejčkno umiri z leti

chiqqa napisal/-a:sej,zto men nikol ni blo jasn kako ene hodjo brez hlačk okol,ker jz že da sm doma v trenirki ap brez,se začne kr kej popat ops
Torej si nonstop vzburjena? Verjetno je mokro in vlažno tudi zaradi izcedka oz. belega toka - enega ga imajo več, druge manj. In izcedek ni enak vlažnosti ob vzburjenosti.