kolk pridejo kej mokre vaše muce??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Lahko bi uporabljala dnevne vložke, če nočeš, da se ti hlače premočijo.

Sicer pa kot že rečeno - fantom je všeč.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

g00fy_qa napisal/-a:Sicer pa kot že rečeno - fantom je všeč.

In še enkrat dodano: fantom je všeč, dokler ni PREVEČ mokro :wink:
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

bolje da ljulja nego da žulja :lol:

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

MsN napisal/-a:

ma ce je prevec mokro se bo pa punca stiskat naucila misice tam dol pa ni panike. in tudi jaz ponavljam: z rednim seksom se po nekaj mesecih ta ''tezava'' zelo popravi.
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
Marco
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Bel-Air

Neprebrana objava Napisal/-a Marco »

senjorita če bo dal prst tja.. in bo videl kva ti dela.. tip bo samo še bolj napaljen, pa ziher se mu bo še toliko bolj zdelo ;)
Let's bypass all the bullshit and just get naked
MsN

red_rose napisal/-a:
MsN napisal/-a:

ma ce je prevec mokro se bo pa punca stiskat naucila misice tam dol pa ni panike. in tudi jaz ponavljam: z rednim seksom se po nekaj mesecih ta ''tezava'' zelo popravi.

Preberi kak članek o tej zadevi - je tudi zdravstvena težava, ker se sluznica ne glede na stopnjo vzburjenja preveč vlaži. In po navedbah nekaterih baje ne pomaga skoraj nič, razen brisanje vlage med odnosom ... Mislim, da sem nekoč celo zasledila, da se taka zadeva lahko delno omili s kirurškim posegom, kjer zamrznejo neki del rodil (govorim na pamet, ne me držati za besedo).
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja no ampak to je ze EKSTREM. saj tudi prevec suha je sigurno velika zdravstvena tezava, ni dovolj vlaznosti da bi blo tam vse kar noznica potrebuje... dvomim da je res tak hudo?! no to samo ta punca ve ane. sem mela pa js tut tak ''problem'', pa ga skoraj ni vec zdaj po dvoletni zvezi :D tako da, iz izkusenj...se umiri ;)
pomojem (ce ni res tak hud zdravstveni problem ane) je to enako kot prehitre erekcije pri mladih fantih. pac se eni prej vzburijo, in telo bolj burno reagira...
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baby* »

Js tut hitro postanem mokra ampak nikoli preveč v mejah normale tako da je glih fajn =) Če je preveč pa spet ni dobro mogoče še malo počakaš, da vidiš kaj bo čez čas ko boš recimo s fantom večkrat sexala in če nebo minilo je mogoče dobro da malo povprašaš ginekologa...
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Slika

Ko jo dež dobi, je cel pajdr.
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Ma bodi srečna da maš mokro...boš videla reakcijo od tipa...pa nosi temen jeans ko bosta kje ozuni plesala :)
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

Ko se sebe spomnim, k nism mela resne zveze..mokra sam da sm vidla kšno slikco, kšnga hudga tipa, ma kaaarkoli, že da sm se zažvalila tko globok al a da mi je šu po telesu, arghhhh

In tut k sva z mojim začela, sm mela jz noonstop luže, že zrt lupčkanja, sicer se to po skor 4 letih vzeze še ni povsem umiril, ampk je pa razlika..
čeprou zdj k 'zašvicam' spodi :lol: ..zašvicam šezmer FUL! In bi blo res bolš da ne bi mela take poplave, ker se potem bolj čuti tiča :D

Tko da ni nč narobe s tabo, ker sm jz ista, se pa useeno mejčkno umiri z leti :D
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Mene je bivši zajebaval,da razume zakaj ne morem nosit miniča spodej brez...mene sma da mal bolj strastno poljub al pa nardi nekej,da me zrajca mam kr poplavo tm dol

Ampak ok,tipa ne mot men je pa tud fajn da nič ne boli ;)
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

^valda, si en prestravlam da bi me kadarkoli bolel spodi, al pa če bi dlje sexala :eek:
sej,zto men nikol ni blo jasn kako ene hodjo brez hlačk okol,ker jz že da sm doma v trenirki ap brez,se začne kr kej popat ops :oops:
MsN

chiqqa napisal/-a:sej,zto men nikol ni blo jasn kako ene hodjo brez hlačk okol,ker jz že da sm doma v trenirki ap brez,se začne kr kej popat ops :oops:

Torej si nonstop vzburjena? Verjetno je mokro in vlažno tudi zaradi izcedka oz. belega toka - enega ga imajo več, druge manj. In izcedek ni enak vlažnosti ob vzburjenosti.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Ah, MsN, vse veselje uničiš :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Odgovori