Poslednja misel
Žalostno je, da ta "navidezna oseba" nima boljšega dela kot tukaj težit ljudem... v vseh svojih temah je pokazal svojo primitivnost in dejstvo da živi v srednjem veku.. da ne govorimo da so zanj punce ki so imele več kot dva spolna partnerja kurbe, kaj a tipi ki so sexali z več kot dvema ženskama so pa uredu- totalna diskriminacija... bogo tvoje dekle, še bolj pa tvoja hčerka, ki jo boš imel ali jo imaš... nevem zakaj vsiljuješ svoje mnenje ljudem... vsak ima pravico do svojega živjenja in da ga živi kot sam hoče, ne pa da ti tu pridigaš in se svetega delaš...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Re: Poslednja misel
red_rose napisal/-a:MotoStanch napisal/-a:S svojim "eksperimentom" sem želel samo pokazati kakšna vrsta populacije se zadržuje na forumih in obenem malce tudi motivirati svoje dekle, da naj se bolj posveti branju knjig kot pa tega tukaj gor. Mislim da mi je to tudi uspelo.
omgkera je njegova punca?! uboga dusica
Verjetno je IMEL punco, pa ko je vidla da je retardirani imbecil ga je zapustila

Zdej pa bogi svoje retardirano razmišljanje tukaj piše, na ženskem forumu ker drugega v svojem patetičnem življenju nima kaj počet!

Ej Moto, ti nekaj povem: če si ŽE motiviral svojo BIVŠO punco da se posveti branju knjig, jst mislim da si ti bolj potreben in nasvet :preberi si knjigo: Psihološka prva pomoč!

Hitro po knjigo da boš zdrav.
Pa lp...

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
- Sramežljivka
Zelo mi je všeč način razmišljanja, ki ga ima Gaby, ker je demokratičen in družbeno napreden. Živimo v demokraciji in vsakdo ima pravico do lastnega mnenja, ne glede na to, kakšno mnenje je. Dobro mnenje se lahko podpre, slabo pa spregleda ali proti-argumentira. Kar si jaz v resnici mislim sploh ni pomembno, saj to ne bo ustavilo lakote v tretje-razrednih državah niti ne bo ukinilo sovraštva med ljudmi. Pomembno je tisto, kar lahko mi storimo in moj eksperiment to lepo dokazuje. Živimo v srednjem veku, kjer se ljudje niso sposobni dvigniti nad primitivnimi izjavami, ampak se spustijo na še nižji nivo, ki vključuje predsodke in žaljivke in potem si mislijo kakšne dame in gospodi so. In tu ne gre več za navidezne osebe ampak za dejansko stanje družbe, saj ni pomembno kdo to reče, pomemben je odziv. Vi pa kar naprej nadaljuje s svojo politiko, kar se mene tiče sem videl vse kar sem hotel in imel za videti. L.p. in nasvidenje.
red_rose napisal/-a:MotoStanch napisal/-a:S svojim "eksperimentom" sem želel samo pokazati kakšna vrsta populacije se zadržuje na forumih in obenem malce tudi motivirati svoje dekle, da naj se bolj posveti branju knjig kot pa tega tukaj gor. Mislim da mi je to tudi uspelo.
omgkera je njegova punca?! uboga dusica
mogoče je to una iz une teme preveč ljubosumna al neki,k pravi da ma tut fanta gor xD
MotoStanch napisal/-a:...ker nimajo zmožnosti tvoriti lastno mnenje...
lastnega mnenja...

MotoStanch moje so žalje... sej bo čez čas. boš pozabil da te je zapustila, tudi na to na kakšen način te je zapustila. čas celi rane, tudi tvoje bodo zaceljene. ne misli na poslednjo misel, raje misli na življenje ki ga še imaš pres sboj! ta pač ni bila prava. bo pa katera druga. saj veš da si vredo pob. če nam želiš povedati, kateraa je ta tvoja punca, in kaj je bilo, si le olajšaj dušo
želim ti le vso srečo 

Ti kar lastno obnasanje uporabljas za argument? Kronski primerek svetohlinstva si.MotoStanch napisal/-a:Živimo v srednjem veku, kjer se ljudje niso sposobni dvigniti nad primitivnimi izjavami, ampak se spustijo na še nižji nivo, ki vključuje predsodke in žaljivke in potem si mislijo kakšne dame in gospodi so.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.