Horus napisal/-a:Seveda sem predpostavil, da je kolega govoril 100% resnico. Kolega, ki te poklice zaradi tega, ker vidi tvojo zensko plesat, je ocitno dovolj dober kolega, da raskira, da ga bos poslal v 3pm zato, da ti pove, kaj tvoja draga pocne. Sicer pa je ona s svojim mnozicnim izgovarjanjem prej potrdila kot ovrgla to, kar je kolega povedal (ne sodim po vsebini ampak po kvantiteti izgovorov).
Ce mu je dala te izgovore, ker je pritiskal nanjo, je to se zmeraj njen problem. Kot pravi moja draga. Ce bi ji prebrskal telefon, pa ne bi bila nicesar kriva, bi prej meni nevihto priredila, kako si drznem dvomit vanjo, kot pa zacela neke izgovore za "namisljene obtozbe" iskat.
Pijana ni plesala, ker ne pije. Razen ce mu laze o tem? Tako da, ali laze, da ne pije, ali pa laze o poteku dogodkov.
Ce ve, da tip ful ne mara gejev, pa mu je to vrgla kot opravicilo, je to priblizno tako, kot ce bi tip dal zenski za argument, da je sodeloval v strip showu kake striptizete to, da je zenska itak profesjonalka. Dvomim, da bi to povprecno zensko pomirilo.
Vem, da cesta ni plesisce. To je bil moj point. Ce pocnes na plesiscu nekaj, cesar na cesti ne bi, to pomeni, da je s tabo nekaj narobe. Rata mal slutty na plesiscu mogoce tale punca? In v tem primeru, ce je nekje, kjer je "javnost" ne vidi tako drugacna, kot v javnosti, kje pise, da ni nekje, kjer je vidi se manjsi del javnosti se bolj drugacna, kot jo on pozna?
You're not helping xD
No, meni se še vedno ne zdi, da je ta kolega res nujno tako 100% kolega. Lahko da je malo obrekljiv, lahko da je temu tipu kaj zameril, pa ga je hotel malo ob živce spravit, lahko, da je ljubosumen ... ima ogromno motivov, zakaj bi poklical, in samo eden od njih je ta, da je pač dober, zaskrbljen prijatelj. Ampak ja, res bi potrebovali malo več podatkov, da bi lahko točneje vedeli.
Potem, punce so vse različne, fantje pa tudi. Nekatere nikoli ne bi mogle fantu očitati, da jim ne zaupa, nekateri fantje bi pa v taki situaciji s svojim početjem dali punci občutek, da je nečesa pač kriva, da ga je razočarala itd., tako da bi se punca res počutila krivo.
O gejih si me narobe razumel, mislila sem bolj tako, da mu je najprej rekla 'ni mi bil všeč' in potem 'prišel je od zadaj, nisem ga vidla' in šele nato 'ok no, bil je gej'.
Pa ne vem, jaz na cesti ne bi počela ničesar, kar delam na plesišču

Sicer mi je pa všeč takole argumentirano sklepanje (tudi če je bolj o brezveznostih), tko da do keep it up!