dioptrije mam -5.00 na oba. Z lečami pa -4.50.
Barvnih leč še nisem nosila, bi jih pa
mam pa preceeej podobne telim: http://www.giarre.com/glasses/oxydo-model-x391.php#
So iste firme, podoben okvir, pa črna in rdeča se prelivata.

Tisti bolj nerodni pač zaradi tega ne nosijo... Sicer nimam velike dioptrije, moram pa jih vseeno nosit. Barvnih še nisem imela in jih tudi nimam želje sploh kdaj imet, ker mi je moja barva oči čist všeč. Če bi se že odločila za barvne, bi si za Halloween omislila mačje oči, ker so res hude lečke. 
inaa napisal/-a:js ne nosim nicesar ker dobr vidim, sm pa 100% da bi v primeru da bi imela dioptrijo nosila očala, ker so mi zlo zlo usec kot modni dodatek pa se toooook ogromn izbire je=)

Nosim jih pa samo v službi pa za vožnjo v avtu, včasih tudi v kinu ali za branje.
(pa tudi dioptrija se mi je hitro slabšala) res so super modni dodatek ampak potem so me pa počas začele motit, ker so za na morje zelo nepraktične (ker jih moraš dat dol ko greš plavat), predusem so me pa motile pr gledanju TVja (če ležiš postrani na kavču), pa še sončna očala ne morš nosit, no razen če si jih daš delat z dioptrijo kar pa spet stane, zato sem se odločila da probam leče...sej bi jih probala že prej sam me je blo strah, kako si daš to v oko pa pol vn, pa z uno tekočino pa to...ampak skrbi so ble čist odveč, ker so leče res super in jih nosim skos, sploh ni nobenga problema z vstavljanjem

Talita napisal/-a:Nosim očala brez okvirjev, tako da se mi skoraj ne opazijo na obrazu. Leč ne morem nositi, ker imam take vrste dioptrijo, da leče ne pridejo v poštev. Leče namreč niso za vsakršno dioptrijo, tako da si pač prisiljen nositi očala v takem primeru. Ampak jaz se prav nič ne sekiram zaradi tega. Sem kar zadovoljna z očali.

delusional napisal/-a:Nosim oboje, raje leče, ker se z očali počutim grdo. Očala uporabljam samo za 4imi stenami, ko sem sama. Leče pa vedno težje prenašam. Zdaj imam Acuvue moist, dnevne, dioptija -2.
Barvnih leč nisem še probala, me je pa mikalo.
ziher obstajajo nekje taki špegli, ki ti ful pašejo in nardijo lepši obraz.