Sprejemljiva razlika v letih
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Ma ja. Sej enim se bo vedno zdelo nekaj narobe. Verjetno skupini žensk, ki pa jih privlačijo starejši, bodo pa jamrale, da kaj naj z nekimi 20 letnimi škorci.
Ne vem, jaz se nikoli nisem pretirano obremenjevala s temi letimi, s tem da še nikoli nisem bila v zvezah, kjer bi bil tip al ful mlajši al pa ful starejši od mene.
Ne vem, jaz se nikoli nisem pretirano obremenjevala s temi letimi, s tem da še nikoli nisem bila v zvezah, kjer bi bil tip al ful mlajši al pa ful starejši od mene.
- Volcjikamen
- Sramežljivka
- Volcjikamen
- Sramežljivka
Jah, to je tako... Ko so ženske starejše, se predvsem kar se seksualnih fantazij tiče spreobrne. Ženske pač si privoščijo mlado meso, moški pa je ponosen, da je dal dol še eno starejšo. Nekaj resnice v tem je.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
-
- Sramežljivka
- Kraj: Nova Gorica
Re: Sprejemljiva razlika v letih
In_common napisal/-a:Koliko let razlike je za vas sprejemljivo v odnosu? Zame je do 5....
Jst pa moj sva 7 let razlike,pa ni lih problema zrd starosti...
Odvisno tud od karakterja,ane

I could fill a thousand pages telling you how I felt and still you would not understand.
So now I leave you without a sound except my heart shattering as it hits the ground...
So now I leave you without a sound except my heart shattering as it hits the ground...
Med mano in mojim fantom je 10 let razlike, pa se imava super. Sem se sekirala pred zvezo zarad let, pa ugotovila da leta nimajo veze.
Kolk je slavnih parov (jih je in tudi bilo) z precejšno razliko v letih- rab kdo dejanske podatke?
Pa nihče ne komentira (razen če je res ekstrem)
Kolk je slavnih parov (jih je in tudi bilo) z precejšno razliko v letih- rab kdo dejanske podatke?

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jaz sem skos govorila da mora bit fant starejši od punce, no zdaj imam pa že 10 let fanta ki je 5 let mlajši od mene in si sploh ne predstavljam da bi bla s kom drugim. razumeva se boljše kot s katerimkoli starejšim ki sem ga imela prej. na videz pa drugač jaz zgledam mlajša od njega, oz. večina jih misli da sva nekje istih let 

- Volcjikamen
- Sramežljivka
red_rose napisal/-a:23 let razlike:
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/mladoletnica-v-razmerju-s-40-letno-barabo.html#comment
Članek za na stranišče.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.