Kako zelo pa te spolno ne privlači? Tako da ti je odveč seksat z njim oz. nočeš? Ali je tko, da pač ti je prijetno samo ko gre mimo tebe v boksarcah si pač ne misliš grrrr, kok bi te zdej ...
Če je ta druga varianta in če ga ljubiš, sta kompatibilna, si z njim predstavljaš ljubeče življenje in verjameš, da bi skupaj lahko bila srečna ostani z njim. Je pa spet odvisno kok nimfomanke je v tebi - a te ob kakih drugih moških oz. bivših prime, da bi jih mela za eno noč, al si bolj ravnodušna. Skratka, ugotovi kok močno ti sama seksualna privlačnost pomeni a bi lahko živela brez nje in če je zato vredno pustiti drugače dobrega fanta. Se ti pa lahko zgodi, da boš pol ko boš že doolgo poročena, naletela na tebi nenormalno seksi moškega in boš pol v dilemii al naj z njim prevaraš moža al ne.
Spolna privlačnost
pa je sploh mozno da te nekdo celo zivljenje tako zelo privlaci da nikoli ne srecas nekoga bolj sexy? mocno dvomim...temu se pac rece zdrava pamet da na tistem sexy tipu samo malo ocke popases, pa konec...
saj ni vse v privlacnosti. ce jaz vidim nekoga drugega ki me privlaci vem da mi ne bi bil tako dober fant kot mi je zdajsnji, zato niti pomislim ne na druge...sploh ko vidim kake tipe spoznavate v raznih temah o samskosti in iskanju tapravega (
)
pa ni pomanjkanje seksa takoj alarm da te nekdo ne privlaci...lahkod a je samo zveza postala malo dolgocasna. kaj pa obiskanje krajev kjer sta sla na prvi zmenek? ali pa skupnih oddih za en teden?

pa ni pomanjkanje seksa takoj alarm da te nekdo ne privlaci...lahkod a je samo zveza postala malo dolgocasna. kaj pa obiskanje krajev kjer sta sla na prvi zmenek? ali pa skupnih oddih za en teden?
- delusional
- Cosmopsiho