čaw punce! mi zna katera povedat če še kdo prodaja Amway izdelke? na njihovi spletni strani sem videla, da lahko postaneš njihov član, sam jaz se nebi ravno včlanjevala..sam eno stvar bi kupila..
Konkretno za City Park: (skor vse no): Oljka, Imprerio Mexicano, Al Capone in Interspar, pa še tista tajska samopostrežna (za katero ne vem imena).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
A kdo kej ve, če je kej snega v Salzburgu? Pa Beljaku in Munchnu?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
vprašanje računalniškega laika Hočem zmanjšat mapco s slikcami, velikost ok. 400Mb, da bi lahko poslala po mailu. A se ne dela to z Winrarom? Sm dala pač "Add to mapca.rar", ampak velikost mapce je ostala enaka .. ?
^^ tako velike mape ni šans da pošlješ po mailu. tud če jo zararaš ne. najbolj enostavno ti je, da daš na ključek ali pa zapečeš na cd in daš osebno ali pošlješ po navadni pošti tisti osebi.
super_shine napisal/-a:vprašanje računalniškega laika Hočem zmanjšat mapco s slikcami, velikost ok. 400Mb, da bi lahko poslala po mailu. A se ne dela to z Winrarom? Sm dala pač "Add to mapca.rar", ampak velikost mapce je ostala enaka .. ?
Če zmanjšuješ slikce praktično ni efekta. Več bi dosegla pri kakšnih Word dokumentih. Sam na žalost nič ne zmanjša 400 MB na 10 ali 20 MB kakršna je omejitev pošlji preko MSN.
Sej je zmanjšal, ampak za zelo malo. Toliko da se še opazi ne.
Pošlji 40 mejlov s slikami
super_shine napisal/-a:vprašanje računalniškega laika Hočem zmanjšat mapco s slikcami, velikost ok. 400Mb, da bi lahko poslala po mailu. A se ne dela to z Winrarom? Sm dala pač "Add to mapca.rar", ampak velikost mapce je ostala enaka .. ?
vsako sliko pomanjšaj na velikost 640x480 pixlov, pa ne bodo pršle velike čez 1 mega