Astro vedeževalnica

Astrologija, horoskopi, vedeževanje, mistika, nadnaravno, ezoterika ...
Odgovori
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dandy »

Zdej sm pa jst :jump: ...komi čakam pa mam filing da nau nč dobrga :?
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Natasa* »

dandy napisal/-a:Živjo...še jst mam eno, dve vprašanji... zaljubila sm se v enega fanta ampak ne vem kaj on čuti do mene...ali bo kaj med nama??? in pa zanima me še za šolo kako bo...dobro ali slabo?? aja pa še za stanovanjski problem ali je kakšno upanje da se bom čimprej odselila??

najlepša hvala in se opravičujem če je preveč vprašanj :D

Hm, no, mali 'pesimist' :lol:

Tole vprašanje je bilo zastavljeno pred več kot mesecem, ne?

Pa poglejmo za tega fanta:

Z njegove strani se je najprej odprla karta bolezni, ki kaže na blokado, še posebno v čustvenem pogledu. Mogoče so celo neki namigi že bili v preteklosti (karta darila), ampak zdaj se vsekakor drži malo nazaj. Karta izgub kaže, da ima morda nanj precejšenj vpliv tudi družba v kateri se giblje in kamor gra vleče. Direktna diagonala pri kartah ne obljublja ravno veliko, zato pa se mi zdijo karte naokoli bolj pozitivne: neka naklonjenost z njegove strani vendarle je (karta veselja), le da do izraza ne pride.

Se pa naknadno odprejo karte čustev. Za november, december ... V tem obdobju se odpreta karta sreče in karta srčne ženske, pa karta zvestobe (prijateljstvo, naklonjenost) ... kar so dobra znamenja. Ni tako zelo brezupno, nasprotno ... počasi se mogoče še zna kaj izcimit. Samo ne bit vsiljiva. Pusti času čas. Štartaj na prijateljstvo, pa se bo samo izkazalo ...

Pa šola:

Hm, tole so zanimive karte. Se pri tebi ravno zdaj nekaj končuje v zvezi s tole šolo. Pod njo je tako in tako že padla karta oficirja , ki ponavadi govori že o službi, lahko pa tudi še kakšnih formalnosti. Mislim, to, da se nekaj v zvezi s šolo ravno končuje je karta smrti (ki kaže na nek konec nečesa). Ne zdi se mi, da gre nujno za spremembo na slabše, prej nasprotno, ker je pod njo karta hiše, veliko razmišljanja ipd. ... sicer imaš v zvezi s tem vprašanjem še eno zoprno, krajšo epizodo - v naslednjih nekaj tednih (karta sovražnika), ampak nekako spelješ. Karta upanja in darila kažeta, da se ti v roku meseca, dveh na tem področju odpre in da se stvari odlično sestavijo.

Pa selitev:

Karta nesreče, žalost, težave ... hm, ne bo šlo tako hitro, žal. S to željo si že izgubila kar precej živcev, pa ta trenutek tudi ni ravno ugoden.

Za bližnjo prihodnost se ti potem že odpirajo malo bolj svetle karte: svečenik, ljubezen ... na februar in marec, tudi še april padejo optimalne karte za to vprašanje (karta denarja, sporočilo (pogodbe), obisk ...). Tako da počasi, ne počet nič na silo. Se mi zdi, da pravi čas za to željo še ni nastopil. Bo pa ;)

P.S. pri tebi na vsa vprašanja tako nekako iz trenutka v trenutek vse skače gor pa dol, pa super, pa čista štala, pa spet sem, pa tja ... potem sem pa še jaz vse skupaj enako zmedeno (se mi vsaj zdi) napovedovala, da samo upam, da ti bo tole kaj pomagalo ;) Prav grozno se mi (razen to zadnje vprašanje, za katero še ni nastopil pravi čas) nič ni zdelo, tako da, ti se kar pomiri. Se bo vse postavilo kot je treba!
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Seznam čakajočih
(ko postavite vprašanje, se kar same napišete še na konec čakalne vrste)

Summer_, str. 26
Fallen str. 26, za Natašo*
.luna..... , str.26 za Natašo
moonlight princess......str. 26 za Natašo
Princeska**...str.27 za Natašo
onegirl111....str 27 za Natašo
me_myself_and_I ....str.27 za Natašo
HčiLune...str.27 za Natašo
TOM-Lady....str.27 za Natašo
Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
**medyka** str.28 za Natašo
mihaela974 str.28 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
bejbika, str. 29 za Natašo
Sončno_dekle, str. 29 za Natašo
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

moje prvo vedeževanje wiii :razz: pa ni tok slabo vse skp ...zdej glede tega fanta mislm da decembra nauva dočakala ker se sred oktobra najino "srečevanje" neha (da nau kera misnla kej porednega :wink: ) tko da mislm da ned nama nau nč...maš pa prov da so mogoče namigi bli v preteklosti in da se zdej drži bolj nazaj.

glede šole ne razumem to da se neki končuje? kvečjemu začenja ker sem se odločla da bom fulll pridna ....sam naum prehitr govorila :)
karta smrti najbrž pomeni konec zabušavanja in začetek resnosti, tako si jaz to razlagam :)

ok za selitev sm se itak že sprjaznla pred kakim mescem sam zdej pa se baje res mormo selit ker lastnik prodaja hišo v kteri sm zdej :roll:

glavno da je karta denarja v februarju :D hehe hecam se ...

najlepša hvala Nataša* pa se javim za prihodnost pa upam da še kdaj ponovimo ;)
Majchyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Majchyy »

Zdravo,

mene zanima ljubezen in sicer kako nama kaže s sedanjim fantom v prihodnosti, bova še skupi? In tudi glede šolanja kako bo, ter če me čaka mogoče tudi kakšna selitev?

Hvala za odgovor!
Majchyy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Majchyy »

[quote="Natasa*"][b]Seznam čakajočih [/b]

Summer_, str. 26
Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
Sončno_dekle, str. 29 za Natašo[/quote]
Majchyy, str.30 za Natašo
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

dandy napisal/-a:moje prvo vedeževanje wiii :razz: pa ni tok slabo vse skp ...zdej glede tega fanta mislm da decembra nauva dočakala ker se sred oktobra najino "srečevanje" neha (da nau kera misnla kej porednega :wink: ) tko da mislm da ned nama nau nč...maš pa prov da so mogoče namigi bli v preteklosti in da se zdej drži bolj nazaj.

glede šole ne razumem to da se neki končuje? kvečjemu začenja ker sem se odločla da bom fulll pridna ....sam naum prehitr govorila :)
karta smrti najbrž pomeni konec zabušavanja in začetek resnosti, tako si jaz to razlagam :)

ok za selitev sm se itak že sprjaznla pred kakim mescem sam zdej pa se baje res mormo selit ker lastnik prodaja hišo v kteri sm zdej :roll:

glavno da je karta denarja v februarju :D hehe hecam se ...

najlepša hvala Nataša* pa se javim za prihodnost pa upam da še kdaj ponovimo ;)

Hej, pa ti imaš talent za tole :lol:

Resno ;)

Štekaš tele karte bolj kot si misliš. Najprej, tako in tako bo, kar pač bo. Ni tega šloganja preveč zaresno za jemat, ker smo samo mi sami svoja lastna usoda.

Ampak tole za šolo, ko si rekla, da se bolj začenja kot končuje - saj karta smrti ima oba pomena: konec nečesa je vedno začetek novega. Pa ti kar zagrabi za šolo. Če misliš resno, se ti bo obrestovalo.

Za selitev pa: zoprne karte so bile, res. Nesreča, težave (preganjanje) ... mogoče so pa to govorile: da vas 'podijo', da bolj morate kot želite ven ... se pa stvari po kartah zrihtajo, če ne prej februarja (kečing ;)
dandy
Komunikatorka
Komunikatorka

ja ja vem jst, da sm talent :D :P

ja veš pred parimi leti sem bla ful obsedena s tem napovedovanjem usode in sem si celo kupla karte in knjigo u kateri so bli razloženi pomeni teh kart in sm skor vsak dan si šlogala ampak takrat sem bila še najstnica :D
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Summer_ napisal/-a: Spet me malo radovednost muči :)
1. Zanima me kako bo kaj v ljubezni. Naj ti povem, da se je zgodilo točno tako kot si napovedala (Tudi časovno) Kapo dol! Sedaj pa me zanima kako se bo razvijalo

No, super, samo da se ti dobro dogaja ;)

Zdaj pa karte za naprej:

Hm, takoj se mi je odprla karta hrepenenja. Ker je v direktni diagoniali s karto pisma, bi rekla, da gre tu za neko pogrešanje, za občutek, da sta preveč narazen, za distanco, ampak da pa stik vseeno je, le da bolj virtualen (telefon, računalnik ...).

V direktni diagonali mi je padla karta vdovca (umik vase, stabilnost, ampak vseeno tudi distanca) in izgub ... v bistvu nekaj podobnega kot zgoraj, je pa videti glede na karte prihodnosti, da je to stanje začasno.

Karkoli mu že speljuje pozornost (mislim, da gre zanj (ker gre za moško karto vdovca)), bo v roku meseca, dveh popustilo. Lahko je družba, lahko delo, lahko bolj osebne skrbi. Karte se nadaljujejo potem pozitivno še kar nekaj časa: sporočilo ... še karta otroka, sreče. Mislim, da se vama kar lepo odvija. No, razen trenutnih kart, ampak to mine ;)

Summer_ napisal/-a:2. kako bo z iskanjem prve zaposlitve?

Karta ljubosumja (rivalstva, konkurence) je padla takoj pod vprašanje, zato sklepam, da boš iskala zaposlitev na področju, kjer je že kar nekaj povpraševanja. Karta vdove se kaže kot pomebna figura tukaj, ker zavzame vlogo nekakšne mentorice. Neka starejša, če pa ne starejša, pa vsaj pametna ženska, ti zna precej pomagati. Zaradi karte sporočila pod njo sklepam, da še posebno pri pisanju prošenj, pa mogoče nasvetu kam in kako se obrniti. Tebi se sreča pri iskanju dela nasmehne že zelo hitro (mislim dobesedno: ker je za bližnjo prihodnost padla karta sreče ;) ) ... ker je pod karto sreče padla karta upanja (na njej je naslikana ženska s sidrom, ki ujame tretjo vrtnico, potem ko sta ji dve ušle (glej: http://www.genspot.com/PhotoGallery/Sho ... o_id=52203)), ki rada govori o tem, da gre v tretje rado, da se ne sme obupat, da je treba vztrajati in poizkušati, tudi če ne gre že takoj v prvo (včasih govori tudi o času: čez tri tedne, tri mesece ..).

Preden ne zafilozofiram preveč na to vprašanje. Ti imaš kar srečo pri temle projektu iskanja službe, tudi na pomoč ti priskočijo, tako da ... kar pogumno, vse se porihta.
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Seznam čakajočih

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
.pipi.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .pipi. »

mene pa zanima če je na vidiku kakšna nova ljubezen?? in kdaj bo točno prišla...
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Fallen napisal/-a: Pozdravljena Nataša!
Zanimata me dve stvari. Najprej ljubezen in sicer nekaj se plete z nekim fantom, ki je precej starejši od mene, vanj pa sem zaljubljena že dalj časa. Res si želim, da bi bila skupaj in mislim, da sem tudi jaz všeč njemu, a nevem če je to dovolj (predvsem zaradi nekaterih razlik) in predvsem me bega to, da nevem kaj čuti, kaj si misli.
In pa še ljubezen na splošno, če se bo tu kaj pokazalo.

Ključna karta, ki je padla pod tega tvojega srčnega fanta je bolezen (to je karta stagnacije, ukleščenosti, zastoja). So okoli njega res karte, ki kažejo, da goji neka čustva do tebe, ampak očitno ta do sedaj še niso prišla zares do izraza. Morda jih drži celo zase. Sklepam, da gre za neke vrste previdnost zaradi svojih prejšnjih razmerij (karta ljubosumja) in na sploh izkušenj, ki jih še ni čisto pustil za sabo (mogoče neporavnani 'računi' s kakšno bivo - karta vdove).

No, ampak bistveno je, da se je v središču postavila karta usode, ki nekako kaže, da dušno sta povezana in da se očitno imata drug od drugega kar kaj za naučiti. Za bližnjo prihodnost se odpira karta smrti in potovanja (selitve) ... obe karti sta karti premikov, spremembe, transformacije, kar pomeni, da se nekaj pri njem počasi vendarle spreminja. Počasi se stvari stabilizirajo, zna se počasi čustveno le odpreti ... v roku štirih do šestih mesecev se tukaj lahko zares odpre (karta svadbe, ljubezni ...).

Potencial to razmerje vsekakor ima.

TVOJA LJUBEZENSKA PREMICA NA SPLOŠNO:

Preteklost imaš kar malo obremenjeno. Karta neiskrenosti kaže, da si se že opekla in zdi se po drugih aktualnih kartah, kot da se zdaj bojiš že navadne zvite vrvi, kot da je tista 'kača' ... karta duhovnika kaže, da si precej idealistična (mogoče v duhovnosti, psihologiji, filozofiji iščeš odgovore tudi na vprašanja ljubezni), karta drobiža pa kaže, da svoje čustveno življenje trenutno živiš po drobtinicah. Ne čisto polno. Ampak hrepenenje je živo. Želje so močne, samo pod nadzorom (karta oficirja) se imaš morda preveč.

Za bližnjo prihodnost se ti pa vendarle odpirajo lepe karte: karta zaklada (očitno se čustveno le odpreš in si dovoliš čustveno zaživeti), karta darila (ki kaže, da s tvojo odločitvijo pride tudi odmev iz sveta v obliki prave priložnosti, možnosti), karta potovanja (pravi premiki, proces, sprememba ...), karta svatbe ...

Čez 4 mesece se ti na polno odpre, čeprav že čez 1 mesec začneš čutiti in živeti bolj polno čustveno življenje (ampak le, če premagaš tisto karta oficirja: bo se treba malo odpreti čustvom, pretiran nadzor ali njihovo potlačevanje ali strah pred njimi te ne pelje daleč).

Fallen napisal/-a: Druga stvar so moji sošolci. Upam, da to vprašanje ne bo preveč čudno, a bom poskušala poenostaviti. Z redkimi sošolci se razumem, ostali mi niso preveč pri srcu, bolj se razumem z nekaterimi, ki prihajajo z drugih razredov. V našem razredu mi ni všeč vzdušje in to res vpliva na moje vsakdanje počutje, nekako me zamori. Torej, nevem kaj naj naredim; naj se prepišem v drug razred ali ostanem v tem zdajšnjem? In pa, če bom navezala morda več novih stikov z novimi ljudmi?
Res hvala Nataša :)

Res se je takoj odprla karta žalosti pod to vprašanje. Hm, je mogoče, da si se malo tudi kar sama izolirala v lastnem razredu, ker si v primerjavi s svojimi vrstniki bolj zrela (drugačna, na pozitiven, zanimiv način)? Velik čustveni naboj ima tudi ta karta. Mogoče si preveč pod vplivom stvari, ki jih čutiš, pa si jih ne znaš razložiti. Si že slišala za empate (ljudi, ki zaznavajo, čutijo čustva drugih? ... ne vem, ugibam, dobila sem celo asociacijo na nekaj v tem stilu: http://med.over.net/forum5/read.php?163,5073068).

No, karkoli te je že matralo, čez to kolobocijo padejo karte smrti (kar pomeni, da se počasi to obdobje končuje), karta obiska (novi, pomembni stiki, srečanja, druženje), karta sreče, sporočila .... pri tem sploh ni važno, ali gre za nove stike znotraj razreda ali zunaj njega. Prave prijatelje si zbiramo same, jih začutimo, prepoznamo ... in ne, res ni nujno, da jih najdemo znotraj svojega razreda, v svoji ulici, mestu.

Na to vprašanje se ti odpre karta sreče, tako da očitno ne bo čisto nič narobe, ker si že zdaj ugotovila, da ti ne rabi odgovarjati kar vsak, ki ga srečaš, ali s katerim pač moraš - po naključju ali nenaključju - sedeti v istih klopeh. Niti da ne rabiš ti vsem ugajati in se uklanjati. Ne obremenjuj se preveč. Po kartah sodeč ti pristnih znanstev in lepih prijateljstev v življenju ne bo manjkalo. Ti se temu šele pričneš zares odpirati.

P.S. In saj veš, tole so samo karte, življenje še vedno čisto in samo tvoje in v tvojih rokah ;)
Uporabniški avatar
Natasa*
Komunikatorka
Komunikatorka

Seznam čakajočih

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo
pipi, str. 30
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

No sem se odločila, da še jaz postavim vprašanje za Natašo..

Zanima me kako se bo nadaljevala moja sedanja veza s fantom? Sva za skupaj?

Kako mi kaj kaže s faksom? V koliko časa ga bom uspela zaključiti?

Že vnaprej se ti najlepše zahvaljujem za odgovore!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Seznam čakajočih

Leja88...str27 za Natašo
sHe..str.27 za Natašo
piza, str. 29 za Natašo