Izpit za avto
kak je pa kaj preskok iz avtosole z dizlom potem na bencinarja? js se ucim na dizlu ki pac nikol ne crkne 
drgac pa komaj cakam da bom sama vozla, na zivce mi gre ker mi instruktor pac ne vidi v glavo in me vcasih opozori na nekaj kar sem ravnokar hotla nardit, al pa mi rece naj dam gasa in zavijem ko sm nameravala pocakat avte ker mi pac ni blo do divjanja...pa to da ne vem kam se peljem me ful moti, zanalasc mi zadnji trenutek govori, medtem ko bi cisto drugace reagirala ce bi vedla kam zavijam...jaoj

drgac pa komaj cakam da bom sama vozla, na zivce mi gre ker mi instruktor pac ne vidi v glavo in me vcasih opozori na nekaj kar sem ravnokar hotla nardit, al pa mi rece naj dam gasa in zavijem ko sm nameravala pocakat avte ker mi pac ni blo do divjanja...pa to da ne vem kam se peljem me ful moti, zanalasc mi zadnji trenutek govori, medtem ko bi cisto drugace reagirala ce bi vedla kam zavijam...jaoj

^raj da ti pokažm kako so pr nas nardil cesto pa drog na sred,k u bosni xD
wii men je pa moj častu eno uro fure
vsa veselaaa
men je pr mojmu dobr ker se skos hecava, pojeva, pleševa zravn pa še vozm
tko da sm prpravlena na vse
v naši AŠ so zdej ful menjal avte, tko da sm predzadnjič vozila golfa 2.0 k ma 6 prestau in mi gre na k* ker tut če dost počas spustiš sklopko dost cukne, pa skos neki delam brmmmm k d animam u tapravi prestavi al je pač glasen, kaj jz vem..učeri sm pa dobila polota belga, čist tanouga in je zakooon, tko tih je dost, pa ful lepo spelje, sploh ne crkne, ta pa res ne
,pa bl mam na njem filing da je močn kukr na prejšnm golf 5ki, pa ej isto 2.0 se mi zdi:))
u petk pa društven pa da nardim wiiii + še armin =zmaga
pol prjaut na roško za cpp pol pa že glavna
)
wii men je pa moj častu eno uro fure

u petk pa društven pa da nardim wiiii + še armin =zmaga