Živjo!
Sem malo pregledvala forum in se odločila da kar v tej temiprosim za nasvet oz. vaše mnenje... situacija je namreč podobna kot pri sweet_ka22. Moja mama namreč menim da ima nekakšno krizo srednjih let in jaz ne vem kaj storiti. Uglavnem že kar nekaj časa nazaj sva z sestro opazili da se mama spreminja. Bolj je začela skrbeti za svoj videz, urejenost, hujšala... ne da prej ni skrbela, ampak opazit je bilo razliko. In nonstop je pričela viseti na telefonu kar prej ni počela...mobitel je uporabljala le v skrajni sili

no in seveda midve z sestro hitro pokapirava vsako stvar...ne samo v tem primeru, nasplošno..in tudi to sva... sestra je na skrivaj brala mamina sporočila in potrdila najin sum. Zavedam se da to ni prav, sama bi bila zelo užaljena...ampak ko se gre za tvojo družino in ljudi ki ti pomenijo vse, to spregledaš. Uglavnem piše si z nekim moškim...in to niso nedolžna sporočilca... in stvar je prišla zelo daleč... sestri se je mama zaradi tega zelooo zamerila... je mlajša in stvar jo je zelo prizadela... z mamo imata zelo slab odnos, in v jezi je mami tudi pred kratkim povedala zakaj je tako... seveda se je mama prestarašila in situacijo obelodanila očetu... GROZA!! mene takrat ni bilo doma in naj za to nebi vedela...seveda pa mi je sestra to zaupala...hvala bogu da lahko to komu pove!! no potem so se "pogovorili" in mama je sklenila da bo stike s tem moškim prekinila, z očetom pa bosta skušala izboljšato odnos. Naj se povem da je moj oče mami zelooo vdan in se zelo trudi. Mama pa ima dobesedno polno rit vsega in si je očitno zaželela popestritve. Za kar pa mislim da ni opravičila!

No in sedaj je stvar taka da ne vem kaj naj storim... sestra pravi da se oče zelo trudi, tudi sama sem to opazila,mama pa deluje prisiljena v to... in tudi stikov s tem moškim nista prekinila... ona ga je prosila še v tem tednu za začasni premor, ko je k nam DOMOU poslal njej voščilnico za rd.

on se strinja in pravi da bo čakal da ga ona sedaj kontaktira... Res ne vem kaj naj sploh še storim, če sploh lahko še kaj več kot to... ali naj se z njo pogovorim? ali naj pustim stvar ob strani, saj je to stvar ki jo bosta morala rešiti oče in mama? kaj naj storim s sestro, ki je res v težki situaciji in to prenaša in kot sama pravi iz dneva v dan bolj sovraži mamo? jaz namreč ne živim več doma, pa me vsa stvar zelo muči in prizadane... Bojim se kaj se bo zgodilo!
Se opravičujem če sem pisala nezbrano...tako se namreč tudi počutim. Vsak nasvet ali vzpodbudna beseda bo dobrodošla!