Fant - jabolko spora med prijateljicama

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

hehe.....pač rekla je zaradi vljudnosti,da je lov odprt,ter da jo ne moti,če boš kej imela z njim.
Najbrž si še zelo mlada,pa še ne veš da se prijateljstva ne riskira zaradi enga hudga tipčka,ker je veliko prostih hudih tipčkov :) Pa še na fešti se je zgodilo,tako da bodo vsi ljubosumneži začeli čvekati da si kurba itd.
Pač nažalost je tako,če se tip goni da ni kurbir,če pa ženska je pa kurba.
Sam mislim da bi morala to malo bolj diskretno urediti,pa bi bile obe strani zadovoljne oz. zadovoljene.
Naprimer...zlagala bi se da se slabo počutiš,pa da greš domov,tipček sepa prej ven pobere,pa bi se dobila in posexala,pa bi bila stvar rešena.Tako si zgubila dobro frendico.Tipček je dobil svoje,ti bošpa na slabem glasu.
Naj ti bo to šola za naslednjič
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Ma nimaš se kaj sekirat, glede na to, da si se z njo o vsem pogovorila, nimaš kaj drugega za narest. Meni se zdi, da če je dvema puncama en tip všeč, pa če se za prvo, ki ga je opazila, zelo očitno ne zmeni, potem druga lahko stopi v akcijo. Če se prej ne pogovori s to prvo prijateljico, je mogoče stvar še malo vprašljiva, ampak če ti pa punca sama reče, da je ne moti, si je pa potem sama kriva, če jo ti zagrabiš za besedo.

Sploh pa, jaka kolegica, da izbere prej enega tipa, s katerim je imela one night stand, kot pa tebe ...
Every rose has its thorn
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Podganca »

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:ti pa si lahka

se strinjam :D
Emmika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Emmika »

No če še sedaj molo bolje pojasnim vse skupaj, naj povem, da sva obe končali dolgoletno vezo pred slabim letom. In takrat sva tudi tolažili ena drugu in sva sklenili, da sedaj pa nekaj časa samo še uživama. Jaz kar dolgo časa nisem mogla biti z nikomer, der dolgotrajna veza z nekom pač pusti posledice. Ves čas pa mi je ta prijateljica govorila, da nej se skuliram in naj ne bom kot neka stara devica, da sem še mlada in da si moram sedaj privoščiti. Predstavila mi je tidi nekaj tipov, s katerimi je ona že bila in ne bi imela nič prodti, če se tudi jaz zapletem s kom. Ampak meni pač ni nihče potegnil, do včeraj. Je pa tudi vedno govorila, da če ni fovšije je za vse dovolj... Pač bile sma dobre prijatljice, ki sva se odločili, da bova pa sedaj midve malo izkoristili tipe tako kot so oni prej naju in da se ni vredno zaradi nobenega sekirat. Delili sva si vse skrivosti tudi o najboj intimnih stvareh, zato tudi ne verjamem, da bi njej blo čudno ali neprijetno mi povedat da je zaradi njega kakor koli prizadeta.
Emmika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Emmika »

Pa če še odgovorim na očitke kako sem lahka, me res zanima, če še nobena od vas nikoli ni bila z nekom samo za eno noč, ampak se je z vsakim nato podala v resno zvezo. Prosim vas!!!
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Podganca »

poklič jo, pa se pogovorta!
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

Hja skušaj se pogovorit z njo, v nadaljne pa ne osvajaj fantov, ki so všeč njej. Govori eno, misli drugo. Pri njej bolj drži, če je favšija, ni dost za obe :D
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

ajej, meni kar slabo rata ob misli, da si nekdo takole lasti ljudi. bolno.
kar se mene tiče, bi bila ovira le, če bi ona z njim imela neko resno razmerje in bi le-to on pred zelo kratkim časom končal. tako pa je ta kvazi prijateljica že tako z njim imela le nekako muho enodnevnico (enonočnico :D) in je že imela novega jebača. poleg tega pa je še sama rekla, da "go for it". tako da bo mogla pač svoj ego malo pospravit na stran ali pa se naučit govorit, kaj misli.
...just breathe...
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

jst mislim da je ona tebe mela pouhn k***c pa te je hotla na tak način skenslat da ma nek izgovor...vse je možno

lahka pa ja sorry jst nism reku da si kurba nit tega ne mislim govort ker te ne poznam niti me ne zanima kaj počneš ampak pač zame je to prelahko da tipu daš pa ga poznaš 20min...sorry ampak to je zame prelahkotnost....

pa kolk pravte da smo tipi tolk potrebni pa mislim da punce ne morte dlje časa zdržat brez seksa kot pa moški ;) ampak to je samo moje mnenje.

mogoče pa frendica ni kavsala z njem pa je ljubosumna nate ker si ti??

sam če boš še tko poslušala svjojo prijateljico oz, da namesto tebe ona misli se nebi čudil da ti bo na koncu predlagala tipa ki ima 16 bolezni za to ti pa ne bo povedala...

vse je možno..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: fant-jabolko spora

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

16 pomojem...preveč gledate Gossip girl

jst sm Nate pa sm najbl hud tip zdej pa če me kje srečate vas bom sam pofuku pa odjebu ker sm preveč hud za vs :P LOL
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Emmika napisal/-a:. Je pa tudi vedno govorila, da če ni fovšije je za vse dovolj....

hahaha...sem moški pa se prav nasmejem tem stavkom :lol:

Kot bi poslušal ene mlečne frende,ki tako razmišljajo...Jaz ne bi nikoli lizal za frendo,pa tudi skenslal sem veliko punc zaradi tega,ker so bile ali pa blizile z kakšnim,ki ga jaz poznam.Ker to mi glih ne sede.Vem da od "biračine" nema "jebačine"......ampak to mi je tako odbijajoče,da bi si podajal ali delil kakšno punco z frendom/ frendi
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:ampak point je u temu zakaj je ona lahka...ker je vedla da gre samo za eno noč pa je vseeno šla...nima veze...to je moje mnenje če ti ne paše ga ignoriraj ;)

LP

In kaj ima to tvoje mnenje veze s to temo? Nikogar ni spraševala, če je lahka ali ne ... Pač ji je zapasalo, tip je bil hud, nobenega s tem ni varala. To je njena stvar. Vse kar je tukaj neumnega je njena prijateljica, ki govori eno, dela pa drugo. Takih ljudi že od nekdaj ne prenašam.
Uporabniški avatar
emkica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a emkica »

JA, tvoja frendica ni čist fer do tebe. Mislm kar se mene tiče nisi nč narobe nardila. Ker ti je sama rekla, da ga izkoristi, pač. Njen problem je če se ne zna izražat, pa da si ne upa povedat tko kot v resnici misli.
Pomisli malo, če nima jajc da bi ti povedala, da jo bo ranilo če boš ti imela neki z njim....ja boh ve kaj si še ne upa povedat. S tako osebo je po moje težko bit brez konfliktov.

Ok, seveda je tu tud pravilo, da kao ne hodiš z fanti od frendic. Sam veš kaj, ne ga srat no, pač včasih se zgodi da je pać obema nekdo všeč. Jebat ga, lajf ni popoln.
Odgovori