A ste jim še privlačne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ne, tega ni potrebno poudarjat, kr nikjer ni omenjeno, da se pisanje nanaša na moške, ceu cajt sm govorila o partnerjih.
Zadeva z dlakami se nekak po logiki dotika predusm žensk (še nism mela deca, gladkega in depiliranga po ceumu geštelu), mastni lasje pa niso protipomenka pokonc stoječim razmršenim frizuram ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Noelia »

claire napisal/-a:to je mogoče name letelo. ali pa tudi ne. :)
jaz sem pa rada privlačna. to ne pomeni, da se oblačim izzivalno, ali da se zbudim pred njim da se grem napudrat.
tudi bolezni itd. so druga pesem.
sigurno pa mora ženska "žaret". (tudi moški seveda).pa če je to v pidžami ali škornjih za v blato. noben noče punce, ki nase ne da nič (tukaj seveda tudi pretiravanja s solariji in podobna sranja ne pridejo v poštev).

Meni se pa zdi pudranje preden se partner zbudi večje pretiravanje kot solarij in podobno. Zakaj je sploh to dobro? :?
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Jaz pa mislim, da ni moškim videz tako zelo pomemben.
Privlačnost pa naj ne bi kar tako minila.
Urko15
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urko15 »

Videz je še kako pomemben, ampak oba partnerja se morata zavedati, da se z leti vsi spremenimo... Ženske tako, moški drugače. Torej dajati ultimat, ali shujšaš ali pa ... je totalno nezrelo. A ta tip se pa ni čisto nič zapustil v tem času, nima čisto nič pivskega trebuha, pa maščobnih blazinic za dolge zimske dni...
Živele Slovenke
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 13:07, skupaj popravljeno 1 krat.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

~NIA~ napisal/-a:
orhideja1 napisal/-a:Jaz pa mislim, da ni moškim videz tako zelo pomemben.
Privlačnost pa naj ne bi kar tako minila.

meni če je nekdo privlačen, mi je predvsem zaradi videza. nihče, ki mi je grd, mi ni privlačen.

To vsekakor, ampak tole, da bi bil nekdo nekomu privlačen zaradi pudranja, barvanja las, nalakiranih nohtov. Da pač ženska, ki bi si nehala barvat lase ne bi bila več privlačna. Privlačno na ženski se mi zdi, da je če je suha, ima lepe oči, lep nasmeh, zdravo kožo, lepe dolge lase,... sicer kakor za koga.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Coco.Chanel.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Coco.Chanel.* »

mi2 sva si še vedno privlačna, sicer pa je komaj dobrih 10mesecev veze, zato logično :) ampaaak sem pa opazila (tako pri njemu kot tudi pri sebi), da se ne zrihtava več tako, ko greva kam skupaj. Mislim, prve mesece sem skrbela da je vseee tipi-topi, da nisem noben dan enako oblečena, da so čigumiji vedno v torbici itd. Zdaj pa opažam, da se mi ne ljubi več, pa tudi njemu ne.. ampak sma si še useen ušeč in vse to :)
...ali smejem se, jer tužni se smeju najlepše ♫
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ja normalno, pa saj to bi blo pretvarjanje ce bi bla vedno tipi top :) meni je ravno to fajn ker doma sem vedno cela neurejena pa skustrana pa u trenerkah, pa mi vseeno pravi da sem mu lepa :D kaj sele potem k greva ven pa se zrihtam :grinsevil:
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

~NIA~ napisal/-a:
predusem kakor za koga...
men je biu moj fant popoln, ko sm ga spoznala. po videzu mislem. in če se je do zdej redno bril, ne bom sprejela tega da si pusti brado.
alpa da bi se zapustu, zato ker kao že ma punco in se ne rabi več rihtat..

alpa da bi spremenu stil, iz širokih hlač na ozke kavbojke in bele oprijete majčke.. no way! D: tazga kot sm dobila bi rada skos mela :D

Težka bo, ker moda se spreminja. Drugače pa najbrž nihče ni mislil, da potem bi se pa zapustili.
Meni osebno je bolj važno, da ima punca nekaj v glavi kot, da je pretirano lepa in zrihtana. Eno je urejenost, higieničnost, kar je pa več mi je pa že neokusno.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ -
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:45, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

~NIA~ napisal/-a: in če se je do zdej redno bril, ne bom sprejela tega da si pusti brado.

Takšno mišljenje mi je pa infantilno do daske.

Če nisi sposoben sprejemanja kompromisev oziroma se vsaj do neke mere prilagodit partnerjevim željam, potem bolje, da se si iz lego kock gradite gradove pa noter namečete samoroge in princeske, yay.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

NIA :top:

Jaz tut nočem da se začne drastično spreminjat. Ne vem če bi bla ravno navdušena, če bi mi omenu da se gre cel potetovirat, da se bo pobril po glavi, da se mora zredit za 50 kg, ker se bo pridružil sumo borcem.. :P

Zunanjost JE pomembna. Če se jaz ne mislim zapustit, razlezt in zanemarit, to pričakujem tud od svojega fanta.
To ne pomeni, da sem vedno upedirana in napleskana kot za na shod čefurk pred mcdonaldsom na Čopovi, ampak da pač vzdržujem neko normalno stanje :wink: (ampak da se razumemo, to bi počela tudi če bi bila samska)...

meni je vseeno; doma tud jaz hodim nenaličena in v pižamah/trenerkah/navadnih kratikih majčkah iz h&m-a. Ampak se imam vseen za lepo :lach: . Ne vem zakaj bi ble športne cunje znak "zanemarenosti". Meni osebno je kakšen športen spodnji del adidasove trenirke še bolj všeč kot pa razne načičkane čefurelaste hlače, iz katerih odpadajo bleščice :P
TOM-Lady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a TOM-Lady »

fun napisal/-a:
Jaz tut nočem da se začne drastično spreminjat. Ne vem če bi bla ravno navdušena, če bi mi omenu da se gre cel potetovirat, da se bo pobril po glavi, da se mora zredit za 50 kg, ker se bo pridružil sumo borcem.. :P

Zunanjost JE pomembna. Če se jaz ne mislim zapustit, razlezt in zanemarit, to pričakujem tud od svojega fanta.
To ne pomeni, da sem vedno upedirana in napleskana kot za na shod čefurk pred mcdonaldsom na Čopovi, ampak da pač vzdržujem neko normalno stanje :wink: (ampak da se razumemo, to bi počela tudi če bi bila samska)...

meni je vseeno; doma tud jaz hodim nenaličena in v pižamah/trenerkah/navadnih kratikih majčkah iz h&m-a. Ampak se imam vseen za lepo :lach: . Ne vem zakaj bi ble športne cunje znak "zanemarenosti". Meni osebno je kakšen športen spodnji del adidasove trenirke še bolj všeč kot pa razne načičkane čefurelaste hlače, iz katerih odpadajo bleščice :P

se strinjam - podpis :gut:
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
Odgovori