And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
a si to kr tko ven butnil, al res poznaš koga, ki to je?? Jaz ko sem bla majhna namreč, sem tud to dvoje skupi jedla ...pa še zdej se mi ne zdi neki ogabna kombinacija, no ampak valda ne jem več tega skup
a si to kr tko ven butnil, al res poznaš koga, ki to je?? Jaz ko sem bla majhna namreč, sem tud to dvoje skupi jedla ...pa še zdej se mi ne zdi neki ogabna kombinacija, no ampak valda ne jem več tega skup
To je čist ok kombinacija, hrana pač. Očitno že dolgo nisi bila res lačna, bi tako z užitkom pojedla kruh in jabolko s koščicam vred
Njami js sm to tut jedla k sm bla mala pa še zej mi ni tak slabo čist paše skup.