Ja seveda

bom kr tle napisala
Pač jaz naredim 5 pic, za vsakega posebej. Pa so kr velike.
V 1kg moke [ki je mešanica 500g ostre in 500g gladke] narediš luknjo in notri daš 3komade kvasa, 1 čajno žličko sladkorja, 2 čajne žličke soli, pol litra mlačne vode [naredi poskus z zapestjem]. No potem to pustiš tako dolgo, da kvas prične delati mehurčke [pribljižno pol ure].
V teh pol urah si pa natrgaš 5komadov alu folje [cca. 50cm] oz. toliko komadov kolikor pic boš naredila. Tisto stran ki se NE sveti premažeš z oljem [ne šparati olja]. No potem lepo zgneteš testo ter ga zvalaš v tako obliko kot je francoski kruh...če veš kako mislim. Potem oblikuješ pice, kolikor jih pač narediš [jaz naredim 5, za vsakega člana družine posebej]. Obloži čist po želji vsakega posebej, daj na foljo in s foljo daj na 'rešetke' pečice, in to na čisto zgornjo 'rešetko'. Jaz pečem na najvišji možni temperaturi naše pečice. Pečeš najprej 3minute, daš gor jajčko in potem še 3minute. Oz. 6min, če ne delaš z jajčko. Vsako pico tako posebej.
Evo, upam da ti bo uspelo in se oproščam, ker je tako "po domače" napisano.
