Kmetija
- sarchika09
- Komunikatorka
A Salome sploh razmišlja kaj govori? Pravi, da glede na to, da si je Marijan dal tiča tetovirat, lahko vemo, kaj mu dogaja v glavi (cilja na to, da je glup), a kaj pa ona, ko se je dala cela preoperirat in spremenit spol?! Sej nimam nič proti, nej počne kar hoče, njena stvar, sam nej ne blati druge. Kaj velja za bolj "normalno", sprememba spola ali tetovaže? S tem se mi je zamerila.
Use your head and follow your heart.
-
- Cosmopsiho
Meni se to tudi zdi skregano z logiko. Ravno ona se oglaša, ki je spremenil(a) spol!
Na začetku se mi je zdela še kar ok, pač povedala je kaj si misli o kom ali čem, potem pa je začela vedno bolj napadalno komunicirati z vsakim in obrekovati. Jaz pravim da je hujša kot vse ženske skupaj.
Očitno so hormoni prišli na plano in jo zdaj muči ta prelevitev. 

^^ Enako, od začetka mi je bla kul, ker je bla brez dlake na jeziku in je povedala kaj si misli, pa faca je bla, sam zdej pa že pretirava, pri nobenem ji nič ne paše, pa ona od vseh še najbolj izstopa po "čudaškosti". Tud ko je La Toyo zajebavala zaradi jošk, sej je blo smešno, sam kaj pa ima ona? Naravne? 

Use your head and follow your heart.
-
- Cosmopsiho
Haha ma ja...
Sem dobila filing, da vsak teden poišče novo žrtev in jo verbalno terorizira (četudi brez razloga). Ko je Alenki rekla pred vsemi, da je kisela (da smrdi), je pa sploh prestopila mejo zdravega razuma.
Se da na lepši način to povedat, predvsem pa ne javno, ampak na štiri oči z dotično osebo. Itak pa ful taktizira. Ko je bila Alenka glava družine, se je ful štekala z njo. Valda, ker se ji je prilizovala. Mikija je pomoje oboževala zato, ker je dobro kuhal
, zdaj pa bo itak baje ona glava družinice. To bo še zanimivo... 

Tamala_mrha napisal/-a:Haha ma ja...Sem dobila filing, da vsak teden poišče novo žrtev in jo verbalno terorizira (četudi brez razloga). Ko je Alenki rekla pred vsemi, da je kisela (da smrdi), je pa sploh prestopila mejo zdravega razuma.
Se da na lepši način to povedat, predvsem pa ne javno, ampak na štiri oči z dotično osebo. Itak pa ful taktizira. Ko je bila Alenka glava družine, se je ful štekala z njo. Valda, ker se ji je prilizovala. Mikija je pomoje oboževala zato, ker je dobro kuhal
, zdaj pa bo itak baje ona glava družinice. To bo še zanimivo...
...in pri tem še uživa.Men nikol ni bla všeč,ker je preveč egocentrična in vase zagledana.Taki ljudje so običajno tudi egoistični in zanjo to zagotovo drži.
Sicer sem našla njeno sliko še iz časov,ko je bila moški.
Ni zgledal-a slabo.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
- sarchika09
- Komunikatorka