Spolna privlačnost
- lucky_girl
- Sramežljivka
- Kraj: Vipava
Spolna privlačnost
Te teme sicer nisem zasledila da bi bila napisana, če pa je se iskreno opravičujem....
Namreč, že nekaj časa me bega ta spolna privlačnost....imam fanta s katerim sva skupaj 5 let, naslednje leto ko končam študij bi se poročila....ampak ....problem je v meni....mislim da me ta fant ne čisto spolno privlači....sicer mi je všeč, in ga resnično ljubim takega kot je in sem se v njega tudi zaljubila ker mi je bil všeč ampak sčasoma ugotavljam da si nevelikokrat želim sexa z njim.... Po netu sem nekje brala da temu pravijo bolj bratska ljubezen,....kaj vi menite....?
Namreč, že nekaj časa me bega ta spolna privlačnost....imam fanta s katerim sva skupaj 5 let, naslednje leto ko končam študij bi se poročila....ampak ....problem je v meni....mislim da me ta fant ne čisto spolno privlači....sicer mi je všeč, in ga resnično ljubim takega kot je in sem se v njega tudi zaljubila ker mi je bil všeč ampak sčasoma ugotavljam da si nevelikokrat želim sexa z njim.... Po netu sem nekje brala da temu pravijo bolj bratska ljubezen,....kaj vi menite....?
"Pravzaprav v takih primerih težko govorimo o pravem ljubezenskem odnosu, saj gre bolj za tako imenovano bratsko ljubezen, ko nekdo pritegne našo pozornost zaradi sorodnega načina razmišljanja ali zaradi svoje srčne narave.”(Aleksandra Kralj)
hmm ja ta bratska ljubezen zna bit mal težavna ja
to se je tudi eni moji frendici zgodilo in je šla k eni svetovalki. no v glavnem svetovali so ji naj se poskuša poglobit v svojo notranjsost in ugotovit v čem je težava. če jo res veže na fanta le sorodno razmišljanje ali kaj več, vendar je to potlačla.
probaj tudi ti, če bo pomagalo. moji frendici je, sam nism čist prepričana če res samo s pomočjo tega
nevem no, probaj
hmm ja ta bratska ljubezen zna bit mal težavna ja

probaj tudi ti, če bo pomagalo. moji frendici je, sam nism čist prepričana če res samo s pomočjo tega

Re: Spolna privlačnost
lucky_girl napisal/-a: ampak sčasoma ugotavljam da si nevelikokrat želim sexa z njim....
tole mi ni čisto jasno kaj si hotela povedati. da si ugotavljaš da si NE želiš sexati z njim?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
hmm, jz pa to razumem tak kot da jo tip pač ne privlači (več) ali pa jo nikoli ni, samo si je to zmeraj skrivala pred sabo oz. spregledala ker ji je bil pomemben njegov karakter...
Samo, poročiti se s tipom, ki te ne privlači, ne vem no, jz tega ne bi naredila. Sej je že res sex ni vse na svetu, samo... preživeti celo življenje ob nekomu do katega čutiš to bratsko ljubezen, ni pomoje neka dobitna kombinacija.
Tak da premisli kako pa kaj naprej, poišči oz. poskusi najdit nekaj kar te na njem privlači (zveni malo čudno)... če pa nikakor ne bo šlo, potem pa pojdi naprej, pusti celotno zadevo za sabo.
Velik sreče pri odločitvi!
Samo, poročiti se s tipom, ki te ne privlači, ne vem no, jz tega ne bi naredila. Sej je že res sex ni vse na svetu, samo... preživeti celo življenje ob nekomu do katega čutiš to bratsko ljubezen, ni pomoje neka dobitna kombinacija.
Tak da premisli kako pa kaj naprej, poišči oz. poskusi najdit nekaj kar te na njem privlači (zveni malo čudno)... če pa nikakor ne bo šlo, potem pa pojdi naprej, pusti celotno zadevo za sabo.
Velik sreče pri odločitvi!
menim, da je mogoce problem kje drugje. pravis da ne seksata - je problem v spolnosti, je postala monotona? vedno na postelji, isti polozaji, nic novega...? mogoce je pa treba malo obudit to iskrico, saj se v vsaki zvezi po nekaj letih dolocene zadeve malo spremenijo, ohladijo... ce pa pri sebi ugotovis da te fant niti malo vec ne privlaci in da ti je v bistvu prijatelj, potem pa sama ves kaj ti je treba storiti.