Partner se ne trudi dovolj za najin odnos
Partner se ne trudi dovolj za najin odnos
S partnerjem imava otroka, vendar bi rada opisala najin odnos, potem pa presodite. Ko sva skupaj, se ga kao ne smem dotikat, spolnih odnosov nimava, ob njem moram biti resna, ne smem govorit o svojih občutkih, vedno moram biti disciplinirana, uspešna v sluzbi, ker če to nisem mi meče pod nos. Ne trudi se me osrečit, ne vidi nič dobrega v meni. Bila sem tudi že luzer. Priznam, sama sem imela ene težave, ampak mi pravi da sem pa jaz v težavah že ne ve kolk let. Skratka nikamor noče z menoj, mu je brez veze, on bi najrajš bil doma, spal, gledal tv, itd,...
Skratka, zanima me, glede na to da se jaz za otroka trudim da bi ostali skupaj. Svetujet mi kako se naj jaz spremenim, da nama bo lepše (SPREJMEM SVOJ DEL ODGOVORNOSTI), ter ali vztrajat v taki vezi???
Vesela bom komentarjev, ker menim da je srečen odnos čisto nekaj drugega.
Skratka, zanima me, glede na to da se jaz za otroka trudim da bi ostali skupaj. Svetujet mi kako se naj jaz spremenim, da nama bo lepše (SPREJMEM SVOJ DEL ODGOVORNOSTI), ter ali vztrajat v taki vezi???
Najbolj se mi smili otrok, ker bo moral gledat tak odnos med vama.
Pa nisi videla kakšen je že pred otrokom? Malce neumno, da imata otroka, če je več kot očitno da je tip kreten.
Js nebi vztrajala z njim.
Pa nisi videla kakšen je že pred otrokom? Malce neumno, da imata otroka, če je več kot očitno da je tip kreten.
Js nebi vztrajala z njim.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
juhca napisal/-a:Saj ravno to je, jaz imam skoz občutek da je z menoj nekaj narobe, je pa res da sama dopuščam tak odnos...in evo razmisljam kaj lahko jaz naredim, da bi izboljšala odnos.
Sam je imel težko otroštvo, tako da ga po eni strani razumem, vendar.....
Nisi ti kriva ker je imel težko otroštvo, in mislim da te stem izkorišča. Kar se pa tiče tebe same zakaj misliš da je stabo nekaj narobe, zakaj se podcenjuješ. Moje mnjenje je da brezveze uztrajaš v tej zvezi zaradi otroka, hujše je če v taki družini odrašča. Jst ne bi bila z takim človekom, posebi da se tko obnaša do mene. Zakaj pa si sploh zanosila? Verjetno se je tko obnašal od samega začetka?!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
si kdaj razmisljala o tem da bi nekatere zenske takega tipa skenslale takoj ko bi zacel s temi svojimi cudnimi forami? v cem se razlikujejo te zenske od tebe? dvomim da lahko kaj popravis ker ce do zdaj nisi bla dovolj odlocna in se postavla zase tega ne mores ravno cez noc spremenit, pa ceprav ti bomo zdaj tukaj cisto vsi napisali da ne vztrajaj s takim tipom. tako da, zahvali se svojim starsem, druzbi in vzgoji za to kaksna si danes. in pac zivi v taksni zalostni bedi do konca zivljenja, itak te tudi tvoj lastni otrok ne bo niti malo spostoval
pa si res to zelis? ali si pripravljena ukrepat? si?
kaj se delas z njim?

kaj se delas z njim?
najhujs je, da se vsega hudo zavedam, zanosila sem z njim, ker pač je bilo na začetku kar kul, seveda pa nisem vedela tega kar vem danes...predvsem tega da se je potrebno spostovati, ja pa sebe imet rad...red_rose....vsega se zavedam...in skušam zdaj to spremenit, da bo nama lepše-bolje...
Treba bo naredit stop takemu životarjenju, ampak dolgo sem rabila da sem to dojela.
Treba bo naredit stop takemu životarjenju, ampak dolgo sem rabila da sem to dojela.
Nimate spolnih odnosov. Draga moja če se tko obnaša do tebe in letijo take žaljivke na tebe...sory ampak mogoče ima ljubico?
Začni gledat na sebe in na otroka in temu nardi konec...končala boš v norišnici če boš vse to trpela.
Začni gledat na sebe in na otroka in temu nardi konec...končala boš v norišnici če boš vse to trpela.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Sm že odgovorila v temo pod čustva, tukaj bi samo dodala dejstvo da je imel tvoj partner težko otroštvo ni nobeno opravičilo za to kar ti počne in tut ti nisi dolžna tega prenašat. Odločitev je na tebi, kakšno življenje si želiš, s kom ga želiš preživeti...Vse je v tvojih rokah, imej poguma in si uredi življenje tako da lahko rečeš da si sama z njim zadovoljna.
Re: partner
juhca napisal/-a:S partnerjem imava otroka, vendar bi rada opisala najin odnos, potem pa presodite. Ko sva skupaj, se ga kao ne smem dotikat, spolnih odnosov nimava, ob njem moram biti resna, ne smem govorit o svojih občutkih, vedno moram biti disciplinirana, uspešna v sluzbi, ker če to nisem mi meče pod nos. Ne trudi se me osrečit, ne vidi nič dobrega v meni. Bila sem tudi že luzer. Priznam, sama sem imela ene težave, ampak mi pravi da sem pa jaz v težavah že ne ve kolk let. Skratka nikamor noče z menoj, mu je brez veze, on bi najrajš bil doma, spal, gledal tv, itd,...
Če je on tak,kot si ga opisala,potem ima on za spremenit precej več kot ti.
Na tvojem mestu,bi za začetek udarila po mizi,ter prenehala biti melanholična.(Da si melanholična,mi govori to,da si neprostovoljno sprejela njegove zahteve-ne spita skupaj,ne smeš se ga dotikat,govorit o svojih občutkih,itd....)
Zahtvaj jasne odgovore,zakaj nimata spolnih odnosov,zakaj se ga ne smeš dotikat,se smejati in biti spontana...!?
Začni se imeti rada in se zavedati,da ti nihče nima pravice ukazovati,kakšna moraš biti.Konec koncev ni tvoj lastnik,ampak partner,ki bi te moral imeti rad in sprejemati takšno kot si!
Re: partner
PeggySue* napisal/-a:Če je on tak,kot si ga opisala,potem ima on za spremenit precej več kot ti.
ni res. ona mu ze cel cas dovoli da je tak kot je. tukaj je ona bolj kriva za situacijo... da sploh je z njim, da se mu pusti, in da ga ne zapusti. on ni popolnoma nic kriv razn tega da je pac kreten kakrsen je, ampak eni so pac taki

pa kdo drug bo skrbel da nam bo lepo v zivljenju ce ne sami?
Ja, ko sem ga vprašala....je rekel, da pač mu ne paše. To je njegov odgovor. Vem da sem bila težka zadnjih nekaj let (skupaj sva 10 let), ampak zares razmisljam, če je kdaj sploh bilo kaj ljubezni med nama, v resnici me res ne sprejema..mogoče sem se tudi jaz malce ohladila zaradi vsega skupaj, po porodu pa mu je enkrat celo ušlo..ko sem ga spraševala, če je zaljubjen v drugo, je izjavil: "Ok, no..."...pol pa mi je rekel, da je rekel to zato, da dam mir.
Skratka, dovolj imam, težko mi je ker imam recimo samo eno tako bolj blizu kolegico, drgač sem pa bolj sama s tem..
LP
Skratka, dovolj imam, težko mi je ker imam recimo samo eno tako bolj blizu kolegico, drgač sem pa bolj sama s tem..
LP
juhca napisal/-a:Ja, ko sem ga vprašala....je rekel, da pač mu ne paše. To je njegov odgovor. Vem da sem bila težka zadnjih nekaj let (skupaj sva 10 let), ampak zares razmisljam, če je kdaj sploh bilo kaj ljubezni med nama, v resnici me res ne sprejema..mogoče sem se tudi jaz malce ohladila zaradi vsega skupaj, po porodu pa mu je enkrat celo ušlo..ko sem ga spraševala, če je zaljubjen v drugo, je izjavil: "Ok, no..."...pol pa mi je rekel, da je rekel to zato, da dam mir.
LP
Res se grdo obnaša do tebe.

Vzemi si čas in razmisli,kaj pravzaprav hočeš ti sama.Ne glej na otroka na tak način,kot,da mu delaš krivico,če razmišljaš o tem,da bi partnerja zapustila.Če večinoma časa doma spi,gleda tv,negoduje in zganja neko nezdravo avtoriteto,potem zagotovo ni dober zgled vajinemu otroku.
Če misliš,da zmoreš spremeniti vajin odnos,potem poskusi.
Od tebe same je precej odvisno,kakšno bo tvoje in otrokovo nadaljno življenje.Mislim,da si oba zaslužita precej več....
Če ne boš nekaj spremenila, boš pač končala kot tipična ženka, ki je sužnja svojemu možu in se seveda ves čas počuti nesrečno in se pritožuje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.