(Ker iskreno... mu ne dajem z ničemer dajati vedeti, da mi je všeč.) In ja...rada bi mu namignila, pa vseeno ne tako očitno, da bi, če mu pač res ne bi bilo nič do mene, imela slab občutek...
amm..povedat oz. namignit mu moreš dovolj jasno, ker nekaterim moškim pač ne potegne takoj, kaj punca hoče. Npr. če bi meni neka punca rekla, da je zaspana, da hoče na kavo, bi ji enostavno ustregel, pač šla bi na kavo in to je to, sploh nebi pogruntal, kaj je s tem mislila. Ker, če mu ti ne daješ znakou zanimanja zanj, potem lahko tudi on misli, da pač nisi "tista".
Poizkusi npr tako, da ga pohvališ, da ma lepe oči, lepo postavo, da je lušn, prjazn..karkol...to so take besede, ki niso direktne in njemu bo lahko po tem kmalu iskra preskočila po tem, kaj hočeš. Pa uprašaj ga, če se lahko še kaj tko vidita, al pa nevem..pač, pogovarjajta se, hecajta, iz heca mu lahko tud kakšnga lupčka daš, pa boš vidla, kako bo odreagiral. Sj praviš, da se normalno pogovarjata..napelji ga mal na to temo, a tud tega ne zmoreš?
če ne boš naredila nič, nimaš potem kaj jamrat pa stokat kok je vse hudo...noben ne bo naredil namesto tebe, sploh pa ne tega.
To je tako lahko, samo malo moraš biti zvit