rebelgirl napisal/-a:ok...da še jst povem svoje mnenje.
do prejle sem zatrdno govorila in verjela, da obstajajo zvesti fantje. mislila sem, da mi je bil bivši tut zvest. res, roko bi dala v ogenj zanj, pa sem ugotovila, da je znal samo super lagat. njegov kolega vara svojo punco (ker je kao ne more pustit, je po enem kletu navezan nanjo, bi bil sam samo mu paše več bejb met okol sebe), moj bivši se je pa strinjal z njim- kao da lizanje, pecanje, f** z drugimi NI varanje.
sem izvedela za kolega, da je isto večkrat prevaral svojo bivšo punco. je super fant, res super, tako da nisem mogla verjet. kot razlog za varanje je rekel, da sta mela težave.... ja, a se težave rešujejo z varanjem?!?
še ogromno primerov je, ko so ble ženske prevarane. skor vsi naši družinski prijatelji so ločeni; če ne to, se pa kurbajo okrog. in to ne ženske, moški. se o tem veliko pogovarjam s svojo mami in mi je marsikaj povedala. mojo sestro, ki je zamenjala ničkoliko študentskih služb, so osvajali poročeni, zaročeni, v dolgoletnih zvezah, mladi, stari, svašta....
jst sem šokirana.
res.
v čem je smisel zaljubit in predat se, ljubit nekoga, si z njim ustvarit družino, če ti ni zvest in se zvečer v posteljo uležeš poleg nekoga, ki bo ob tem ko bo seksal s tabo mislil na tvojo prijateljico?!?
jst se res bojim zaljubit. žev tej zvezi sem bla tolk razočana in je čist preveč bolel, samo po pogovorih v tem tednu s kolegicami pa....me je res, res strah. ker se očitno vsi varajo okrog. moja družba je zelo raznovrstna, za nekatere fante ne bi nikol rekla da bojo varal svoje punce, in eto jih. zadnjič me je en kolega, ki je baje noro zaljubljen (tko pravi on in njegov fb profil) celo prešlatal.
zdej pa še nej kera reče, da nje pa njen tip ne vara. sam tega ne govorit punce
Punca draga kljub temu, da si doživela nekaj grenkih razočaranj ne moreš vseh tipov metat v isti koš. To je isto k bi nek tip, k je bil nekajkrat razočaran, nas punce označil, da smo vse iste. To posploševanje je čist mimo, verjamem pa da sedaj v tem momentu tako razmišljaš, glede na zgoraj opisano. In ja, js sm ena tistih k me tip ne vara, in verjamem, da poleg njega obstaja še dosti takšni tipov, ki se ne grejo teh igric, kot se gredo tipi omenjeni v tvojem problemu. Očitno si naletela na takšne primerke, naj ti bo to šola, da boš v nadaljne previdnejša, in da ne boš vsakega tipa označila za k..... in p....., ker navsezadnje marsikateri tip je bolj odkrit kot marsikatera ženska.