Romantika

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Romantika

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Imate radi romantiko?! Ste partnerju naredili kaj romantičnega?
Kaj je za vas romantika?
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Kaj če bi ti odprla eno temo in vse kar te zanima notr v tisti eni temi vprašala?

Drugače se mi pa tako zdi, da mora nekaj škripati v tvoji zvezi, da imaš sama vprašanja povezana z zvezami in kako se fantje obnašajo do nas, ali pa imaš neizmerno željo svojo razmerje poveličevati in hvaliti kok je super. V vsakem primeru, nadležna si mi s temi odpiranji novih tem vsakih 5 minut, ko bi lahko svojo nesigurnost in radovednost zadovoljila v eni in tam vprašala vse.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

kokica87 napisal/-a:Kaj če bi ti odprla eno temo in vse kar te zanima notr v tisti eni temi vprašala?

Drugače se mi pa tako zdi, da mora nekaj škripati v tvoji zvezi, da imaš sama vprašanja povezana z zvezami in kako se fantje obnašajo do nas, ali pa imaš neizmerno željo svojo razmerje poveličevati in hvaliti kok je super. V vsakem primeru, nadležna si mi s temi odpiranji novih tem vsakih 5 minut, ko bi lahko svojo nesigurnost in radovednost zadovoljila v eni in tam vprašala vse.

V moji zvezi nč ne škripa( lahko prebereš moje poste pa boš vidla ali kaj škripa ali ne!Mogoče v tvoji zvezi neki škripa ker sm ti nadležna! Očitno nimaš kaj lepega napisat!

Lep večer ti želim! :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
luncca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a luncca »

Jaoo so vsi nadrkani na tem forumu...boh ne dej, da kkšn novo temo odpre..dejmo ga kr izpisat, kako si lahko drzne...
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

:D ma kar sproščeno lunca...... :wink:
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Ja, kdo pa nima rad romantike, hehe :) No, jaz sem precej romantično naravnan osebek, ker sem tudi po naravi precej čustvena. Sanjam o tistih poljubih medtem ko sneži, pa ob sončnem zahodu, pa ob gledanju zvezdic in šepetanju lepih besed na uho. Hja, use to je zame romantika :)
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

ja romantika je marsikaj.. :)
meni je že to ko mi kaj lepega pove al pa obratno, pa da ne vem mu kupim neko stvar kr tko kr vidim da mu zmankuje (parfum, gel za tuširanje ipd...) al pa da samo ležima na postelji objeta in pokrita in gledava film.. pa kake pržgane svečke..
zadnjič me je pa "ugrabil" in me pelje na en manjši hrib..(presenečenje) in sva skup gledla sončn zahod.. pa še čaj u termovki.. to mi je najbolš romantika.. kakšna taka presenečenja..
Odgovori