Noseča?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

sarči* napisal/-a:joooj, jst ne razumem kaj vi delate s kondomi... jst in moj fant jih uporabljava že več kot eno leto in nikoli ni blo nič narobe in za nič me ni strah.

mi2 sva tut prou natikala,pa nama je zmer poču usaj 1x mesečno..tko da nikol več teh psihotičnih mescou nočm vidt :D
Uporabniški avatar
sarči*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sarči* »

res? pol morm pa res na les potrkat, da nism mela še nobenih problemov...
enedva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a enedva »

Samo da nisva edina:P Ravno zaradi tega je šla punca potem na tabletke, ni zdravo jemat vsak mesec overdose hormonov... Bolje malo pa po malo. Bo pa šla tudi k zdravniku neglede na rezultat testa.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

V_Rose_V napisal/-a:yasminelle je varjanta yarine? no jaz sem mela zarad teh tablet decembra vensko trombozo-za božič v bolnici bla...drug teden imam ravn posvet pri ginekologu, če mi bo dal Cerazette al kaj dalje...

Am, imela si vensko trombozo in ti ginekolog misli dati hormonsko kontracepcijo??? Pa si jemala potem marevan? Jst sem imela to v začetku februarja in ne smem nikoli več jemat KT ali kakršne koli druge oblike hormonske kontracepcije.
Glorious*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj*

Neprebrana objava Napisal/-a Glorious* »

ojoj kok pretiravate glede teh tabletk...dobr res je da sm bla jst tut dostkrat ful bl custvena zrd njih sam usen(:* 1. s kondomom sexat je krneki..2. kondom lah poč kar se mi je ze tut zgodil(: 3. s tabletkami se pocutm ful bols k dejansko vem da mam se eno dodatno zaščito ne pa k ti kondom poč da se uno sikeras o fak kaj bom pa zdj...jao tabletke so cis kul(:* zdj k sm bla na maturancu in nism mela tabletk k sva lih s tipom koncala...in pac sm bla tm z enim...prou strah me je da nism res noseca...upam da ne...sam tko ce bi bla pametna in mela tabletke se sploh nebi sekerala(:* tko da ja...nvm kaj tok pretiravate glede tabletk res :o
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Če tale post ni u duhu izjau zadnjega časa (beri: zajebancija), jst ne bi tko mimgrede omenjala, da sm se pač povaljala s "tm enim", brez tabletk, brez kondoma ... in se hkrati zgražala nad tistimi, k pač mal bl komplicirajo (učasih je bol komplicirat, kt pa bit brezbrižen do konca).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
enedva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a enedva »

Aja, test je bil negativen. Hvala za nasvete!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

:)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ninni_89 »

hej!

jst mam tut eno vprašanje. ker ne jemljem več tabletk pač uporabljam kondome. zanima me, koliko so zanesljivi, ker sem učeraj prvič po koncu jemanja imela odnose pa ni poču al kej tazga. sam useen me zanima kolk je zanesliv, ker me je mal strah, da bi najraj šla u lekarno po urgentno...tabletke sem pa končala jemat cca.2 tedna nazaj.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
lexia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lexia »

ninni_89 napisal/-a:hej!

jst mam tut eno vprašanje. ker ne jemljem več tabletk pač uporabljam kondome. zanima me, koliko so zanesljivi, ker sem učeraj prvič po koncu jemanja imela odnose pa ni poču al kej tazga. sam useen me zanima kolk je zanesliv, ker me je mal strah, da bi najraj šla u lekarno po urgentno...tabletke sem pa končala jemat cca.2 tedna nazaj.

nočem bit nesramna.. ampak ženska, kje živiš??? kakšno vprašanje je to.. mislm vsak mulc v osnovni šoli bi ti znav na to odgovort..
takim, ki ne poznajo "osnov" o zaščiti bi prepovedala sexat.. ti ninni pa lepo od začetka, najprej preber knigo Lukec dobi sestrico... in tako naprej....
Uporabniški avatar
Miss M.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Supernova Heights

Neprebrana objava Napisal/-a Miss M. »

^^ O kriza, a je treba res takoj tko napadat z vsem orozjem.. :roll:

ninni_89: Te cisto razumem, da te panika grab. Jst si sploh ne predstavljam prehoda iz tabletk na kondome, ker mam tabletke zdaj ze 3 leta brez vsakrsnega problema, kondom pa prinasa dolocena tveganja. Ampak pomoje nimas za kej skrbet; ce vama ni pocil (in se lahko tud na lastne oci prepricas oz. vidis, da so njegovi "vojacki" ostali notr ujeti :D), pa ce sta ga nasplosno pravilno uporabla, bod mirna. Urgentna je primerna takrat, ce mas nezasciten seks in obstaja velka verjetnost oploditve. Tko preventivno je pa rajs ne jemat, ker ti zmesa, obremeni in zmede cel sistem. Ni to tko nedolzna zadeva.
What's the story, morning glory?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Ninni_89
Zanesljivost kondoma ni odvisna le od pravilne uporabe temveč tudi od sreče ali nesreče z materijalom ipd. Kondomi pač pokajo in tega tudi ob pravilni uporabi ni mogoče zanesljivo preprečiti. KT so z gledišča varnsoti med najboljšo obliko kontracepcije.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

Ninni_89
Kondomi so zanesljivi 99 % če ne pride do materijalne škode. So pa pač edino sredstvo ki te zavarujejo in pred nosečnostjo in pred spolno prenosljivimi boleznimi . Če pa si bila prej na zabletkah pa verjamem da si malo v dvomih vendar če ni šlo nič narobe in je kondom ostal ceu..ne skrbi :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 03. Avg. 2010 10:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

a ni LOGICNO, da ce se kondom NE strga, in je sperma V kondomu, da NE mores zanosit?
Odgovori