_TheCosmoGirl_ napisal/-a:Obozujem opcijo "skrij"
Tudi jaz jo bom začela počasi oboževati se mi zdi.

purple_rain napisal/-a:Ne, mam samo 20+ osebke, ki so k sreči že mal bolj intelektualno razviti.
*Gaja* napisal/-a:jah eni tud po 25. niso kej ful mentalno dozorelipa mam tud znance pod 20 gor in tko k je rekla ledenkaa je kr bedno kr še prek mobilca sporočajo ka delajo. pa ka me briga pm
napiš da ti je dougcajt ne pa da usakih par minut napišeš drug status. like I care, da se usakič k se logiram par minutk sam skoz to prebijam.
Ampak večinoma pač so (v primerjavi z <20-letniki).Ledenaa napisal/-a:purple_rain napisal/-a:Ne, mam samo 20+ osebke, ki so k sreči že mal bolj intelektualno razviti.
Ja dobr to..Sicer to, da so 20+ še ne pomeni, da so bolj intelektualno razviti, ampak nevermind..
marypa napisal/-a:Ali lahko jaz nekoga tako zbrišem, on me ni, da ne morem videti njegovih slik, zidu, razen če bi me npr. še enkrat dodal..![]()
Če kdo ve, naj prosim napiše... Hvala
purple_rain napisal/-a:]Ampak večinoma pač so (v primerjavi z <20-letniki).
Res je tud, da imam manjše št. "prijateljev", kar še bolj zmanjša možnost takšnih nadležnih osebkov.
purple_rain napisal/-a:Ne, mam samo 20+ osebke, ki so k sreči že mal bolj intelektualno razviti.Ledenaa napisal/-a:A grejo še kateri na živce osebe, ki menjajo status (mislim "What's on your mind?") vsake 5 minut in zgleda nekako takole: