KAJ NA SI MISLIM
KAJ NA SI MISLIM
IZ PRIJATELJIČINIH UST SEM SLIŠALA BESEDO----PAZI DA MI NE BOŠ FANTA SPELALA
KAJ NAJS I MISLIM O TEMU STAVKU
MOGOČE TO DA JE NJEJ OMENIL,DA SEM MU VŠEČ
PLEASE HELP ME
PLEASE HELP ME
Hja očitno ji je kaj omenil ai pa je dobila ona tak vtis, da ji imaš namen fanta speljat... Če nima razloga za strah bi ji jaz na tvojem mestu to povedala in ji zagotovila, da se nima za bat, da je to nejn fant in da ti ne boš vtikala svojih prstov v to...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Re: KAJ NA SI MISLIM
spela12 napisal/-a:IZ PRIJATELJIČINIH UST SEM SLIŠALA BESEDO----PAZI DA MI NE BOŠ FANTA SPELALA
PLEASE HELP ME
Misli si točno to, kar si slišala.
Glej, da ji ne spelješ fanta, dokler sta v zvezi moraš ti pazit na svojo distanco, sploh pa ne prevec flirtat z njim ali karkoli.
S časoma se bo tvoja prijateljica navadila zveze in ti njune zveze.
In če bo tip kaj hotel s tabo, mu lepo poveš, da več kot prijatelja ne moreta biti dokler je v zvezi s tvojo prijateljico.
Gone
spela12 napisal/-a:IZ PRIJATELJIČINIH UST SEM SLIŠALA BESEDO----PAZI DA MI NE BOŠ FANTA SPELALA
PLEASE HELP ME
potem si ji že dala kakšen povod za ta stavek al kako??
Glej, da ji ne spelješ fanta, dokler sta v zvezi moraš ti pazit na svojo distanco, sploh pa ne prevec flirtat z njim ali karkoli.
In če bo tip kaj hotel s tabo, mu lepo poveš, da več kot prijatelja ne moreta biti dokler je v zvezi s tvojo prijateljico.[/quote]----------> a pol če končata, ga pa lahko takoj naskoč?
al je prjatelca ful lubosumen tip človeka in se ji ti zdiš konkurenca ker si pač lepša/pametnejša/maš manjšo številko noge?
al ji je pa fant preveč poudaru da se mu zdiš simpatična in je bil takoj alarem(ne vem lih ker bi pr zdravi pameti reku: ja tvoja prjateljca je pa fuuuul huda mačka!? razen če ga zanima kako zgleda haše omaka?) al si bla pa ti preprosto mal bolj prijazna z njim, kot tvoja prjatelca misli, da bi smela bit. zihr ti nebi šla tko brezveze reč, tut če je blo mišljeno kot šala-v vsaki šali je pol resnice.
torej pač če je problem v tvojem obnašanju, ga probej mal brzdat, če pa je problem v njeni ljubosumnosti, jah pol pa buh pomagej, bo pa lubosumna še na kanto za smeti
In če bo tip kaj hotel s tabo, mu lepo poveš, da več kot prijatelja ne moreta biti dokler je v zvezi s tvojo prijateljico.[/quote]----------> a pol če končata, ga pa lahko takoj naskoč?

al je prjatelca ful lubosumen tip človeka in se ji ti zdiš konkurenca ker si pač lepša/pametnejša/maš manjšo številko noge?

torej pač če je problem v tvojem obnašanju, ga probej mal brzdat, če pa je problem v njeni ljubosumnosti, jah pol pa buh pomagej, bo pa lubosumna še na kanto za smeti

jaqluine napisal/-a: a pol če končata, ga pa lahko takoj naskoč?![]()
da

teoretično, v praksi to ni najlepše naredit svojemu prijatelju, zato se vsaj malo počakat, da se prah poleže potem pa gasa, no limit

Gone
Michael napisal/-a:jaqluine napisal/-a: a pol če končata, ga pa lahko takoj naskoč?![]()
da
teoretično, v praksi to ni najlepše naredit svojemu prijatelju, zato se vsaj malo počakat, da se prah poleže potem pa gasa, no limit
ja tko pa že

Michael napisal/-a:spela12 napisal/-a:IZ PRIJATELJIČINIH UST SEM SLIŠALA BESEDO----PAZI DA MI NE BOŠ FANTA SPELALA
PLEASE HELP ME
In če bo tip kaj hotel s tabo, mu lepo poveš, da več kot prijatelja ne moreta biti dokler je v zvezi s tvojo prijateljico.
Tud če se razide z njo, mislim da ni pametno da ona ima vezo z njim, ker priajteljica pač ostaja prijateljica.

"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."