*mala* napisal/-a:Meni je pa zmagovalka na teh fotkah ful luštna:
Aha. Res je lušna. Tukaj pa vidiš koliko škode lahko naredi slab make-up. Tukaj je res minimalno oz. naravno namazana, na fotkah od izbora ni pa prav nič lušna. Tale punca je res za bolj za model, manekenko kot pa misico.
Ne vem če se strinjam s tabo. Se da nanesti tudi veliko make upa, da se ne opazi, ampak redki to znajo
Pa če so te fotke res slikane na "avdicijah" (go see..vsaj kakor meni zgledajo), tja punce ne smejo priti z veliko make upa.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sessa napisal/-a:Če še ne veste je največ make upa potrebnega, da izgleda, kot da ga ne nosiš veliko
Pa kaj še. Kak diva, queer look potrebuje ogroomno več MU in tudi kateri drugi stili.
In kdo je rekel, da mislim high fashion v Sloveniji? Sej nimamo dovolj velikega trga.
*mala* napisal/-a:Meni je pa zmagovalka na teh fotkah ful luštna:
Res je zelo lepa na fotkah.Naravna lepotica,ni kaj.Spominjam se Sanje Grohar brez make upa.Zanjo tega nebi mogla reči.
Pravzaprav tega nebi mogla reči zanjo niti z make up-om.
Vidimo, da ima tudi tukaj make up, ampak ni preveč makeupa tako kot na tekmovanju (KLIK).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
zanimivo, kakšna razlika v fotkah ... na prvih mi je lepša, pa ne zaradi 'manj' make upa, kot zaradi pričeske, ki jo naredi enostavno ... ta njena navidezna preprostost je simpatična ... medtem, ko je na drugi fotki (z titulo) preveč kičasta in deluje umetno, trdo ... s čimer pa njena preprostost izbledi in posledično s tem simpatičnost.
Ja, ampak slika iz izbora je definitvno bolj realna kar se njenega videza v resničnosti tiče. To pa zaradi tega, ker so ostale slike studijsko obdelane. Preprosto.
Js pa mislim, da te slike niso studijsko obdelano (potem bi tudi štrleče lase frizure popravli). Punca je naravno lepa- ima lepo obliko obraza, lepe oči. Seveda je naravno lepa, če ni zažgana od solarija, polna pudra in s pretežkim make upom (pa če se ne smeji tako prisiljeno ).
Edit: Še mal fotk:
čist pod nivojem. miss slovenije....največji lepotni naziv kr ga lahko pridobiš v sloveniji ( miss univerze ni tak pomembna se mi zdi) pa čist pod nivojm....še v podgurju je bil bolši izbor miss češen