Drkanje fanta, ko spim

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Punca je obupana. In če sedaj dela take scene, ne dvomim, da jih tud drgač.

Pač v seksu ne štima (za kar sta oba kriva in se morata oba potrudit) in popolnoma razumem da si ga tip raje na roke meče, kot pa slabo seka.

Tole, kar sem citirala spodaj zveni resno patetično:
Joooj jaz sem tak obupana, celi dan že jočem, SEM GA PROSILA, SKORAJ ROTILA NAJ MI PRIZNA DA MU NI VEČ DO MENE PA NAJ MI POVE KAJ JE NAROBE, IN KAJ DELAM NAROBE , zakaj mi noče povedat, zakaj noče končat, zakaj me muči s tem da mi nič ne pove??????
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

to, da s tabo noče sexat oz. mu dol pade (z neumnimi izgovori), potem pa na skrivaj drka ko ti spiš... to je čez vse meje. nič ne rečem. kar naj drkajo. to je povsem normalno, a ne v taki situaciji kot jo opisuješ ti.

pokaži mu vrata, saj ni sposoben niti odkritega pogovora s tabo, ti pa tudi ne veš kako bi se ga rešila na tak način, da bi bil vsega on kriv.

seveda se je za vprašati kaj mu ti nudiš v postelji??? s kolikšno mero strasti se mu predaš?

kadar sta dva v zvezi čutita vezi med sabo. s temi vezmi sta globoko prepredena. ostali jih ne vidijo, le dva jih čutita. in če se pri enem nekaj zamaje, drug to čuti. tako da razmisli.
si se ti ohladila do njega, ali on do tebe (posledica je lahko v obeh primerih upad uda in nezainteresiranost za spolni odnos).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA O FAK....kva temu folku špila v glavi jaooo

drka ko spiš...pa daj v k***c ga pošlji kva sploh še delaš s takim kmetom:D

KOMEDIJA HAHAHAHHAHA
ursiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ursiika »

ja valda da ni glih prijetno ko tako sceno doživiš, te čist razumem....
Pojma pa nimam kaj bi ti svetovala :oops:
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA O FAK....kva temu folku špila v glavi jaooo

drka ko spiš...pa daj v k***c ga pošlji kva sploh še delaš s takim kmetom:D

KOMEDIJA HAHAHAHHAHA

Važno je da veš, da je masturbiranje varno in da z njim ne moreš narediti koga nosečega in se nalesti nalezljivih bolezni. Ti bi pustila fanta če drka!? A je boljše da gre vn ko ima seksualna napetost, ki se normalno pojavlja in se sprosti uz kakšno drugo žensko in ti prinese kakšno kot sem gor napisala :spolno nalezljive bolezni?

Večina moških , ženskih tud to dela, dejte se mal pozanimat! Pa ne bit otročiji!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

oh pardon vaša ODRASLOSTI počastite me s svojimi modrimi besedami mogoče bom v prihodnje bolj pameten..model namesto da njo nategne čaka da ona zaspi in si ga pol zmeče...daj malo ti bodi "odrasla" in preberi še enkrat zakaj je to smešno in zakaj sem to napisal....

kje je sploh poanta tega, da čaka, da zaspi in da si ga zdrka????

in še kot druga zadeva....jst sm še najmanj za to kar se tiče one night standa...se pa sprašujem a ti nisi nikol šla na one night stand??? bodi iskrena in povej potem pa pametuj o spolno prenosljivvih boleznih ;)

jst sem razmišljal o ONS-ih (one night stand) ko sem bil še mulc (sm še zmeri, ampak sem prišel k pameti) in ko sem dejansko spoznal da to sploh ni tolk dobr kokr če maš nekoga rd in se s to osebo prepustiš intimnim odnosom, kot pa ONS s katerim lahko dobiš kot si sama omenila SPB in še kakšne hujše probleme...

če nisi bla z nekom samo za eno noč oz če boš zlagala da nisi bla me niti ne moti ker ti predlagam da si še enkrat prebereš zadevo tako kot je treba in potem kritiziraj druge ;)

hvala za razumevanje in upam da ne bo zamer ;)
lep pozdravček
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Da smo na jasnem, to sploh nima nobene veze s pomanjkanjem seksa. Samo včasih pač paše tudi tko. Sej smo vsi pod kožo krvavi,sam,da eni mal več povemo,drugi o tem nočjo govort.
Odgovor na vprašanje:večina moških dela ko so njihove partnerke odsotne, oziroma niso v bližini, pač tko im odgovarja!

No pa zdej vprašanje za tebe g.EGO!

Kaj pa če bi bila tvoja partnerka npr. rizično noseča in bi morala nekaj mesecev preležat v postelji? A potem bi več mesecev stradal sušo?
Ali pa bi imela manjši libido od tebe?
Ali pa ji preprosto ne bi pasalo, ker bi bila preutrujena? A bi se samozadovoljeval pred njo ali bi počakal da gre spat!?

Ne vem, no, meni se rokomet nikoli ni zdel nekaj slabega. Včasih je človek rad tudi sam s sabo. V miru. In po drugi strani, če ne poznaš svojega telesa, kaj tebi osebno paše, kako, kdaj,... kako potem uživaš s partnerjem, kako ga usmerjaš k svojemu užitku, če se ne poznaš in ne veš, kaj ti paše. To lahko dosežeš le z lastnim raziskovanjem, a ni tako?

hvala za razumevanje in upam da ne bo zamer
lep pozdravček :)
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

glej ti še vedno ne dojameš mojega posmehovanja vaša ODRASLOSTI....sem se posmehoval primeru : ona hoče sexat njemu se ne ljubi in potem ko ona zaspi pa drka UPAM DA TI BO JASNO ZDAJ....nimam čisto nič proti mastrubiranju ali drkanju saj še sam to počnem HALO in to z vsem veseljem :D

seveda da rokomet ni nič slabega ampak je zelo grdo to kar je on storil...da je ona hotela sexat on je pa en beden izgovor vrgu vn in pol ga je metu ko je spala...

pa ne kopiraj me :D
lep pozdravček nazaj :P

in zamerim ti ker sm otročji...sej veš kako otroci radi zamerijo? pa prekrižajo roke in kuhajo PASULJ :P
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pa še to, kar se tiče SPB, normalno da ih ne dobiš v eni noči, samozadovoljenje se tud ne dela enkrat v življenju, večkrat, skor pa celo življenje. Kar pomeni če zamenjaš samozadovoljenje z kakšnih "Par žensk" 75% je da dobis SPB. IN še zadnji stavek: ne delam se pametna (to najmanj želim), pač imam izobrazbo, službo in se spoznam v te zadeve!
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

:D ne bomm te kopirala.

Lep večer ti želim :D
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

ja ampak z ONS igraš loterijo...lahko dobiš SPB ali pa ne....lahko jo dobiš z prvo osebo lahko pa z 10874834 :D

lepo to da imaš izobrazbo in službo...sem vesel zate in tudi tako da se spoznaš na te zadeve...mogoče bi me lahko naučila česa v praksi :P hehehe
ne jemlji me resno vsakič ko kaj zinem :P

lep večer želim tudi tebi ;)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

:D Vidim da čakaš na vsak moj odgovor. Ne bom več odgovarjala da mi ne boš spet zameril :D .

Kar pa se tiče prakse :D ...se bom udarla po prstu da ne pišem :D

Lep večer :D
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka

veš...dejansko ne čakam na vsak tvoj odgovor ampak ga pričakujem...s tem ko pričakujem tvojega pa obiskujem še druge teme...nisi tolk pomembna da bi samo nate čakal ;) :P

ne se tepst po prstih, nasilje je kažnjivo ;)

LV ;)
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

evo, eden drka z marsa, drugi iz nizozemske...

wat leuk... :D
Soncica369
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Soncica369 »

Jaz se pa ful strinjam z Me.Myself.and.MY.EGO in se mi zdi da je prav povedal! Pa tudi imam izobrazbo, službo in vse ostalo ;-)....

Če tip čaka da punca zaspi (pa ve da ji je do seksa) pa da se potem raje sam zadovolji in se ji povrhu vsega še laže...mislim...kaki tipi - takega pa res ne rabi nobena pametna baba ;-). Dobro, če je npr. rizična nosečnost pa ne moreta seksat, potem logično da če je potreben si ga zdrka ampak če ni ovir pa da punca hoče seks tip pa čaka da zaspi pa si ga sam??? Mislim ne vem no - ali mu punca ni privlačna (ampak v tem primeru res ne vem zakaj hoče biti z njo) ali ima tip neke komplekse sam pri sebi.

LP
Odgovori