Za vse cosmokokoške-inteligenten moški vs glupa kokoš

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

Neumnih... Aja... Štekam... Za vas je neumno vse, kar ni zija, žaba, žaba pa I kissed the girl, pa "Hey, hey you, you I want to be your girlfriend..." :lol: :lol: :lol:

NI vse samo to. Nekatere glasbe so kvalitetne in imajo globoka besedila.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Podganca »

koliko si star?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

TO je zate kvalitetna glasba z GLOBOKIM besedilom!!?? :D Dej resno kok si star? Se ti zdi že 1.) banalna tema o kešpički - izjemno globoka in inteligentna? Se ti zdi 2.) Inteligentno to, da besedilo ni napisano pravopisno pravilno, tudi slengovsko ubistvu ne temveč so besede kreno skrapucalo? Drugi primer seveda :
She nuh waan no igle jube, jube... igle jube,
She nuh waan no igle jube, jube... igle jube,
She nuh waan no lover's honey, all she want is money <-- kaj tukaj je pametnega in globokega? :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Ne govorim o komadu, kot takem. Govorim o glasbi. Če pa reggae ni bolj kvalitetna glasba, kot zmije pa te pizdarije, potem pa res ne vem...

TO je zate kvalitetna glasba z GLOBOKIM besedilom!!??

No, prvi komad lahko rečemo, da je kvaliteten. Se mi zdi, da komad kar star. Na mp3 ju se sliši, da je potegnjena še iz plošč.

Druga je pa čisti pop reggae, ki res ni kvaliteten, kvalitetno pa je, če ga razumemo, kot parodija, kar dvomim, da katera od vas ga.

Inteligentno to, da besedilo ni napisano pravopisno pravilno, tudi slengovsko ubistvu ne temveč so besede kreno skrapucalo?

In kako ve na forumu pišete... To je pač črnska glasba, torej sleng. Še v knjigah so reggae besedila napisana v slengu. Tudi Big foot mama ne poje pravilno slovensko.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Smisel tele teme pa je... ?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Volcjikamen napisal/-a:Neumnih... Aja... Štekam... Za vas je neumno vse, kar ni zija, žaba, žaba pa I kissed the girl, pa "Hey, hey you, you I want to be your girlfriend..." :lol: :lol: :lol:

NI vse samo to. Nekatere glasbe so kvalitetne in imajo globoka besedila.

Neumno je že zgolj limanje linkov na forum, ne da bi zraven karkoli konkretnega napisal (in ne, priloženo besedilo komada ne šteje). Forum je namenjen izmenjavi mnenj, ne pa temu, da daš temi nesramen naslov, v prvi post napišeš krneki in čakaš na brezvezen prepir.

Poleg tega sta pa še komada kot taka neumna ja. Regi sam po sebi ni prav nič bolj kvaliteten kot katerakoli druga zvrst, čeprav ga ti mogoče preferiraš.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ker je komad star je kvaliteten? :roll: Napisana je čisto povprečno s preveč ponavljanji in nobenega izvirnega teksta. Sicer pa verjami, marsikatero dekle ali ženska na tem forumu popolnoma razume ironijo slednje pesmi, pa tudi slenga vendar dvomim, da katera razume tvoj debilizem, ki ga sproščaš zaradi zgodnjega zatiranja s strani žensk v otroštvu. :roll: Predvsem je problematična tvoja nizka samozavest, obramba pred "krueel voourld(črnski sleng no(tudi ta tvoja izjava je biser ja, temnopolti imajo vsi isti sleng, belci pa se ga ne poslužujejo kaj)..inteligentno je vseeno!?) na način, ki ne dokazuje ničesar več, kot tvojo lastno nezrelost.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Kompleksen... Od provociranja, gledanja resnici v oči, poduka, da se človek zamisli...

Te bom pa drugače vprašal. Kaj pa je smisel teh dveh pesmi?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

kdo je v tej zgodbi inteligenten moski? :gruebel: a kao ti, Volcjikamen? pisci pesmi?
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neumno je že zgolj limanje linkov na forum, ne da bi zraven karkoli konkretnega napisal

Tudi ve limate samo linke brez besedila v temi "glasba".

Poleg tega sta pa še komada kot taka neumna ja.

Zakaj? Zato, ker vi niste 18 and over, vaš fant pa je?

Regi sam po sebi ni prav nič bolj kvaliteten kot katerakoli druga zvrst, čeprav ga ti mogoče preferiraš.

Kot katera glasba?? Zmija??

Ker je komad star je kvaliteten? Rolling Eyes

V splošnem to še kako velja.

Napisana je čisto povprečno s preveč ponavljanji in nobenega izvirnega teksta.

Kaj pa poanta... Očitnone morete iz svoje kože, da bi jo vzele na znanje?

da katera razume tvoj debilizem, ki ga sproščaš zaradi zgodnjega zatiranja s strani žensk v otroštvu. Rolling Eyes Predvsem je problematična tvoja nizka samozavest, obramba pred "krueel voourld

Ko ti zmanjka argumentov...
(črnski sleng no(tudi ta tvoja izjava je biser ja, temnopolti imajo vsi isti sleng, belci pa se ga ne poslužujejo kaj)..inteligentno je vseeno!?) na način, ki ne dokazuje ničesar več, kot tvojo lastno nezrelost.

Različno... Odvisno od vsega... Slengov je veliko več... Vsigovorijo drugačnega... Črnci pa se na ta način branijo nekako, ker so bili zatirani... Hočejo biti pač skupnost. Pa ne vsi seveda. Pa z besedno zvezo "črnski sleng" nisem mislil nič slabega. Še na wikipediji je članek s podobnim naslovom.

kdo je v tej zgodbi inteligenten moski? gruebel a kao ti, Volcjikamen? pisci pesmi?

Lik, ki se pojavlja v pesmi.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

hahah Volcjikamen carski odgovori :D saj clovek ne ve a vice pokas al resno mislis :D

zmija edina glasba ki jo poznas? in ja, tudi zmija bo enkrat ''stara glasba'', takrat bo pa postala kvalitetna? :lach: :lach: kaksna logika! :D
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Uh..groza. :) In ja volcjikamen, nimam več argumentov. :cry:
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

red_rose napisal/-a:hahah Volcjikamen carski odgovori :D saj clovek ne ve a vice pokas al resno mislis :D

zmija edina glasba ki jo poznas? in ja, tudi zmija bo enkrat ''stara glasba'', takrat bo pa postala kvalitetna? :lach: :lach: kaksna logika! :D

Ravno zmija bo zamrla, ker je nekvalitetna. Par let bo aktualna, potem pa adijo. Glasba, ki preko desetletji ne izumre... To je znak, da je kvalitetna.
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

teiia
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor*

Neprebrana objava Napisal/-a teiia »

Ja pa dobro, te pa poslušaj ti to kvalitetno glasbo kot ji praviš, nas pa pusti da vsak posluša tisto kar je njemu všeč, pa če je to zmija je pač to to.. :roll:
Odgovori