in ja, še vedno sem mu privlačna in mi to vsak dan pokaže
purple_rain napisal/-a:Ne, v nasprotnem primeru on ne bi bil s tabo.claire napisal/-a:in ja- še sem mu privlačna. v naspronem najbrž ne bi bila z njim.
claire napisal/-a:meni itak ni jasno zakaj se nekatere ženske ko so v zvezi nekaj časa popolnama zapustijo (ali delno). to mi je pa res ogabno. ne brijejo več nog redno, ne urejajo nohtov, ne kupujejo sexi
pa tu ne mislim nekih težkih pičk, ampak urejenost- to je sexi.
glede kilaže je pa tako. za par kilogramov ne bo noben znorel, da se pa poredijo po 15 kil, tu se je pa že za vprašat. pač enostavnost mi ne potegnejo ljudje, ki jim dol visi zase.
vem, da sem malo zatavala...
ja- še sem mu privlačna. v naspronem najbrž ne bi bila z njim.
barbika_444 napisal/-a:Prosim? Če mu ne bi bila privlačna ne bi bil s tabo? Kaj pa ljubezen???
Kaj če vas jutri zbije avto in ostanenete brez obeh nog....če fašete raka čeljusti in vam odrežejo pol face.....zanosite in vam po porodu ostane 15 kil in kup strij.......Žal mi je vseh, ki boste zaradi izgube privlačnosti ostale same.
Privlačnost je v glavi.
Seyfullah napisal/-a:Joj s čim se nekatere babe ukvarjateO tem razmišljajo najstnice k eetaq ne vejo kaj je ljubezen in gledajo sam na to a mu je všeč,a more bit manj oblečena,da bo sexi itd.Bolano