A ste jim še privlačne?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

mogla sem pogledat temo in komentarje in priznam-totalno mimo :D

in ja, še vedno sem mu privlačna in mi to vsak dan pokaže
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

Kako bi to zgledalo. "Imam te rad, ker si suha, potem, ko se boš za 10 kg zredila, te ne bom imel več, ko boš pa spet za 10 kg shujšala, te bom pa spet imel." :lol:
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

to, da so moški vizualna bitja seveda drži. ni pa to vse.
meni itak ni jasno zakaj se nekatere ženske ko so v zvezi nekaj časa popolnama zapustijo (ali delno). to mi je pa res ogabno. ne brijejo več nog redno, ne perejo las, ne urejajo nohtov, ne kupujejo sexi cunj, se več ne uredijo ZANJ. to mi je totalno mimo, saj so najbrž prej (torej v času "osvajanja") hodile okrog poštimane.
pa tu ne mislim nekih težkih pičk, ampak urejenost- to je sexi.
glede kilaže je pa tako. za par kilogramov ne bo noben znorel, da se pa poredijo po 15 kil, tu se je pa že za vprašat. pač enostavnost mi ne potegnejo ljudje, ki jim dol visi zase.
vem, da sem malo zatavala...
no jaz poskrbim zase, ker se tako tudi sama fajn počutim. in ja- še sem mu privlačna. v naspronem najbrž ne bi bila z njim.
:P
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Meni se pa še bolj nenormalno zdi, da se babe ne rihtajo zase. Umazani lasje in vsrani nohti.... Osebna higiena je 1A, pa če si sam, 10 let v zvezi al pa na frišno. To da so ali niso seksi cunje.... Je pa odvisno, nekomu je nekaj seksi, nekomu drugemu pa nekaj povsem drugačnega. Jaz že vem, da se tipu na čast ne bi oblačila v nekaj, kar meni ne bi bilo všečno in nosljivo.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

claire napisal/-a:in ja- še sem mu privlačna. v naspronem najbrž ne bi bila z njim.
Ne, v nasprotnem primeru on ne bi bil s tabo. ;)
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

purple_rain napisal/-a:
claire napisal/-a:in ja- še sem mu privlačna. v naspronem najbrž ne bi bila z njim.

Pri tistih, ki je tako, jim itak ni pomoči.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

claire napisal/-a:meni itak ni jasno zakaj se nekatere ženske ko so v zvezi nekaj časa popolnama zapustijo (ali delno). to mi je pa res ogabno. ne brijejo več nog redno, ne urejajo nohtov, ne kupujejo sexi
pa tu ne mislim nekih težkih pičk, ampak urejenost- to je sexi.
glede kilaže je pa tako. za par kilogramov ne bo noben znorel, da se pa poredijo po 15 kil, tu se je pa že za vprašat. pač enostavnost mi ne potegnejo ljudje, ki jim dol visi zase.
vem, da sem malo zatavala...
ja- še sem mu privlačna. v naspronem najbrž ne bi bila z njim.

Uh mati Božja, ti si malo več zatavala...
Tema je če si mu še privlačna, ne pa HIGIJENA IN UREJENOST ŽENSK :roll:
Pa še to, kot je napisala purple_rain : V nasprotnem primeru,on ne bi bil s tabo.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

purple_rain napisal/-a:

pa res! :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 16:50, skupaj popravljeno 1 krat.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

joj kera tema..a se ti ne zdi da če tipu nisi bla nikol oz. nisi več privlačna ni s tabo in to je to
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Prosim? Če mu ne bi bila privlačna ne bi bil s tabo? Kaj pa ljubezen???

Kaj če vas jutri zbije avto in ostanenete brez obeh nog....če fašete raka čeljusti in vam odrežejo pol face.....zanosite in vam po porodu ostane 15 kil in kup strij.......Žal mi je vseh, ki boste zaradi izgube privlačnosti ostale same. :roll:

Privlačnost je v glavi.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Joj s čim se nekatere babe ukvarjate :roll: O tem razmišljajo najstnice k eetaq ne vejo kaj je ljubezen in gledajo sam na to a mu je všeč,a more bit manj oblečena,da bo sexi itd.Bolano :?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

barbika_444 napisal/-a:Prosim? Če mu ne bi bila privlačna ne bi bil s tabo? Kaj pa ljubezen???

Kaj če vas jutri zbije avto in ostanenete brez obeh nog....če fašete raka čeljusti in vam odrežejo pol face.....zanosite in vam po porodu ostane 15 kil in kup strij.......Žal mi je vseh, ki boste zaradi izgube privlačnosti ostale same. :roll:

Privlačnost je v glavi.

Oprosti ampak če men tip ni privlačn tut zalublena nebi mogla bit vanga.Ne bi mogla hodt z modelom k mi je grd pa se z njim dol dajat
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Seyfullah napisal/-a:Joj s čim se nekatere babe ukvarjate :roll: O tem razmišljajo najstnice k eetaq ne vejo kaj je ljubezen in gledajo sam na to a mu je všeč,a more bit manj oblečena,da bo sexi itd.Bolano :?

to je mogoče name letelo. ali pa tudi ne. :)
jaz sem pa rada privlačna. to ne pomeni, da se oblačim izzivalno, ali da se zbudim pred njim da se grem napudrat.
tudi bolezni itd. so druga pesem.
sigurno pa mora ženska "žaret". (tudi moški seveda).pa če je to v pidžami ali škornjih za v blato. noben noče punce, ki nase ne da nič (tukaj seveda tudi pretiravanja s solariji in podobna sranja ne pridejo v poštev).
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Lej sj jst razumem,da mora oziroma hoče bit ženska privlačna,sam mi grejo ženske na živce zakaj jarmajo...Ne razumem bab k se recimo poročijo,oziroma k so že dolgo v vezi in se začnejo zanemarjat in pol jarmajo zakaj mu ni privlačna....Ja eetaq baba zmešana k pa hodš okol k da bi iz štale pršla,mal se je treba zrihtat,bit urejena in samozavestna!!Jst se tud uredim in se tud tko sama dobr počutm in oddajam pozitivno energijo!In claire to ni nate letel sam tko nasplošno govorim k ene take bedarije gvorijo,da mi je kr slabo k berem!NEHAJO NEJ SE SPRAŠEVAT ZAKAJ MU NI PRIVLAČNA,AMPAK NEJ ZAČNE KAJ NASE DAJAT in tko bo tud nanjga dala :!:
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Odgovori