wellness za pare
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
- Mimi123
- Komunikatorka
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
*pikyca* napisal/-a:littledevil napisal/-a:Hotel paka velenje, za 2 osebi 30€ in dve uri. Vključuje finsko savno, postlo, tuš in jakuzi. Res ful dobro, vredno svojega denarja. Ambient več kot odličen.
mhm....bla tam 2xodlično...
kako je z rezervacijo? moras ful prej rezervirat?
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Mimi123 napisal/-a:*pikyca* napisal/-a:littledevil napisal/-a:Hotel paka velenje, za 2 osebi 30€ in dve uri. Vključuje finsko savno, postlo, tuš in jakuzi. Res ful dobro, vredno svojega denarja. Ambient več kot odličen.
mhm....bla tam 2xodlično...
kako je z rezervacijo? moras ful prej rezervirat?
ja, to pa je treba...kakšna dva tri dni prej je treba poklicat

In love with live!!!
-
- Sramežljivka
V Velenju v hotelu Paka je res super ambient, kot ste ze pred mano omenile... tukaj je pa nekaj fotografij savn, ki jih ponujajo...
http://www.planetdaril.si/darilni-kupon ... duct_id=48
meni osebno je najljubsa plaza
http://www.planetdaril.si/darilni-kupon ... duct_id=48
meni osebno je najljubsa plaza
gaby_ napisal/-a:koliko so kaj normalne cene tega? (da približno vem, kaj je drago, kaj poceni).
drugače iščem nekaj v pomurju z okolico (+mb). če slučajno kera ve... (verjetno pridejo v poštev, terme ptuj, terme 3000 - moravske toplice, terme lendava, terme radenci, terme banovci ipd.
Oj!
Na Ptuju je ful fajn. Ni v termah, ampak prek, v hotelu.
Za 50€ na uro je ponudba solidna - uporabljaš lahko jakuzzi, savno, tam je tudi masažna klop in en kauč

Za termin se kar naroči prej, ker majo baje precej zasedeno. Moj je pojamral, da je pač rojstni dan in mu je šla na roko. Bila pa sva notri vsaj uro in pol. Ko je konec, ti oni pozvonijo.
Horus napisal/-a:lepo vroc jacuzzi, masaza, savna, ni da ni xD
na privat varianto?? cena?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- vseenomiska23
- Komunikatorka
Jst se tut ne bi šla nekam "javno" namakat ...
Nama raj nardim resnično privatn užitk, najsibo dišeč po kokosu, čokoladi al pa stračateli, z lučkami al pa svečkami, random musko al skrbno izbrano, nakranclano s cukrom, kokicami, mandarinami, šampanjcom, kamiličnim čajem al pa proteinskim šejkom, pa še denarno me ne bodo odrl.
Res se nikakor ne morem spraut u te "prpraulene pakete", zgodbice o veselih dogodiuščinah parou pred mano so pa sam še pikca na i.
Nama raj nardim resnično privatn užitk, najsibo dišeč po kokosu, čokoladi al pa stračateli, z lučkami al pa svečkami, random musko al skrbno izbrano, nakranclano s cukrom, kokicami, mandarinami, šampanjcom, kamiličnim čajem al pa proteinskim šejkom, pa še denarno me ne bodo odrl.
Res se nikakor ne morem spraut u te "prpraulene pakete", zgodbice o veselih dogodiuščinah parou pred mano so pa sam še pikca na i.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
red_rose napisal/-a:^^joj kolk ljudi je ze seksalo na tistih klopeh, po tleh, na stolih, v jacuziju...to je edino na kar bi lahko mislila tam v tisti romanticni samoti v dvoje
podpis

Tak da najboljše so še vedno privat zadeve

Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!