Spolnost med menstruacijo/Sex s tamponom? [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Hm kakšen tretji dan menstruacije sem že. Prej ne, ker me itak vse boli. :) Men je čist cool in še skor bolš, ker je vse malo bolj podmazano. :D
lejc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a lejc »

Ne jst pa ne. Kkšn peting že sam tist mi pa nekak ni higiensko pa tud ne počutš se fajn k je vse tko mau občutliv
Sčasoma vzljubimo stvari, ki smo jih nekoč sovražili
in zasovražimo stvari, ki smo jih nekoč ljubili.
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Sm že med menstruaciji, pol ko je bolj šibka. Ampak s tamponom pa ni pametno no. Smo se enkrat mal igral pa probal, pa je štrikc not ušu, tko da sm se kr pošteno pol namučla tampon vn dobit. :lol: Uglavnem ne priporočam sexa s tamponom, ker ko se sprostiš ne misliš več na tampon in ups ...
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Lipss
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Luče

Neprebrana objava Napisal/-a Lipss »

Med menstruacijo sexava analno.
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mašy »

o maj gad, sploh ne morm vrjet da lohk komu pride na misel sex s tamponom!?!
Ne rečem oralni, drgač pa :lol:
Oralno pa itak-še dobr, da obstajajo tamponi-k js ponavad lih med menstro ratam še bl potrebna in raj ne pomislm kva bi blo, če bi uporablala vložke-yuck :stumm:
Tko je pa teren lepo prpravlen za lubijevga vražička- jezička :bussi:
Be happy!!!
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a bejby »

Jaz še nisem probala pa niti nekak nimam namena, ker se nebi glih fajn počutla
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

midva ne morva sexat med mentruacijo ker se moj tipck boji krvi. na zacetku ko tega nism vedla mu 1x nism povedala pa se cista tema je bla in pol k je opazu(vse je blo popasto in podmazano, pa mu je blo cudno) mi je skor omedlel :lol:
Uporabniški avatar
Bunny Muffin
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Disturbia

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny Muffin »

Drugače pa se mi že misel na to gnusi... :( itaq že grem sama sebi na živce med menstruacijo pa mi takrat ni treba da bi kdo dobesedno "vrtal" po meni.
Pa hvalabogu nisem ena izmed tistih, ki so med menstruacijo strašno pohotne :razz:
{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
Alika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Alika »

meni se zdi to nehigjenično. kaj punce ste res tako potrebne,da še tistih par dni ne morete zdržat.? :?:
nataska.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nataska. »

Sva, ampak pod tušem. Higiena... Če je razlika? Mislim da ne. Spolne odnose pa sva imela proti koncu moje menstruacije, kajti v začetku sem itak mal tečna in mi ni do tega. Še posebej, če moram vložke nosit in potem se počutim, kot da imam plenice. :wink:
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Men je to čist nehigienično (dobr pod tušem mi je še sprejemljivo), itak mam pa menstro une 2-3 dni tko, da res ni kriza če pač ne sexam... k v tistih dnevih mi res ni do tega, k je pa mem pa veselo v akcijo :wink:
cosmy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cosmy »

Tud men ni do sexa med menstruacijo. Že sam da pomislim na to, mam čudn feeling u trebuhu. Tud če bi kdaj probala se 100% ne bi mogla sprostit...
Res pa je, da mi kak mesec mal hormoni podivjajo, pa komi čakam, da je je konc :razz:
Peek-a-boo!
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a miss_kitty »

mislim haloo? prvic slisim, da nekdo sexa s tamponom?! :roll: vzames tampon ven pa to je to, ni vse za not! drugac pa sex med menstro ravno ne prekticiram, mogoce zadnja dva dni pa se to pod tusem,... :D
Just dance!
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mala punci
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a mala punci »

Jz sm že tut med menstro ampak to le z dvema s katerima sem bila več kot leto v zvezi. Se mi zdi da ne bi mogla npr.z novim fantom prvič ko bi šla sexat glih med menstruacijo. Po mojem si morta partnerja že fajn zaupat in se tut dost poznat da prakticirata take stvari.
Odgovori