iziris napisal/-a:js v ljubljani nimam kam it.. nemorem plesat po nečem kar se popa in so povsod razbiti kozarci al pa se folk daje v tistih skrivnih kotičikh na pol dol.. in to ni zgolj kmš ampak tud orto in tud ultra in tud vse pajzli tle okol.. ni mi težko dat 60 evrov za vstopnino (to je bilo največ kar sem dala, sam se šteje kot novo leto plus šampanjec).. če vem, da bom lahko žurla ob dobrih dj-ih in dovolj prostora da se naplešem in diham ob enem

Evo se čist strinjam!

Jaz v Lj sicer sam študiram, ampak to je cel tedn in valda med tednom se gre največ žurat, doma za vikende pa ne hodim, kr se mi ne da pa tud izbire nimamo neke, poleg tega je težko zbrat staro družbo al vsaj nekoga z domačih krajev, kr so se vsi nekam zgubil.

No, kar hočem povedat, je to, da je Lj moj "žur plac" oz. si ga pač nekje poiščemo tud med vikendi ko ostanem, valda, sam ni neke dobre izbire al pa sam jaz še ne vem za kakšne druge variante...

Do zdaj smo hodili sam v kmš, kr je pač družba bolj za to, ampak meni razen dokaj dobre muske ni v tem diskaču (?) neč pametnga! Zuni čakaš da prideš not kot žival oz. pač drugorazredni folk, k temu prispeva tud to, da tja zahaja kr nekaj neumnga folka k pol potiska v gužvi, varnostnikom se itak strga takrat, pa tud ni mi lih za gledat lizarjenja al pa še kej več na vsakmu faking vogalu! pa alo no

nevem pač taka beznca mi deluje ta kmš neglede na to da tja zahaja ful študentou kar je kul sam večina tam jih je itak mal tako tako

pijani u nulo v glavnem.
kakšen top bi rada vidla še od znotrej, sam je baje 21 let starostna meja al neki

in verjetno tud skos vstopnina al kako? in verjetno tud dost visoka... kje so pa kakšni kul lokali ala companeros sam mal lepši in manj natrpani? kje in kteri kul diskači so po ljubljani?