Hm men pa sede ta misionarski, sam da si visje dvignjen, ali pa da si podstavis vzglavnik ali pa se sam drzis gor. Pa zgoraj, samo da si okol obrnjen paaa se da ...hm, si na njem, , zgoraj, pa se ulezes nazaj

samomojca napisal/-a:LyLa, hvala za nasvet!
Če priznam po pravici sma že kar malo obupala nad to pozo, čeprav mi moj zmerom govori, da znam in da bom že dobila filing kako in kaj, mi vseeno nikakor ne uspe najti ritma.
Res je tudi, da sem malo opustila trening te poze, bom mogla večkrat probat. Z vsakim nasvetom sem bliže cilju, če ne drugače vsaj tisti dan probam to pozo.
Ewchk napisal/-a:Z vsako k se pogovarjam ji je drug položaj najbolši zato vs tuki sprašujem v kermu položaju vm največkrat pride...
Men je najbolš da sm js zgori
white_sharky napisal/-a:Sunshine357 napisal/-a:Sej ne, da ne bi poznali položajev kako se da sexati, ampak v določenem je g spot ravno tam in ti si že(govorim za ženske)
ja g spot ce ga tako imenujete... je pac tam kjer je in v dolocenem polozaju se glavica 'decka' dotika tistega predela kjer je 'mladenka' se bolj obcutljiva, kjer ima vec 'zivckov' ki ji polepsajo dozivetje...
pomembna je 'smer' oz. 'kot' pod katerim 'decko' vstopa v 'mladenko'
lp
w_s
samomojca napisal/-a:Bom nekaj neumnega napisala![]()
Jaz od zgoraj ne znamTo mi je najbolj čudna poza..sploh se ne znam premikat... Pa ne se mi smejat, mi je nerodno
nataska. napisal/-a:white_sharky napisal/-a:Sunshine357 napisal/-a:Sej ne, da ne bi poznali položajev kako se da sexati, ampak v določenem je g spot ravno tam in ti si že(govorim za ženske)
ja g spot ce ga tako imenujete... je pac tam kjer je in v dolocenem polozaju se glavica 'decka' dotika tistega predela kjer je 'mladenka' se bolj obcutljiva, kjer ima vec 'zivckov' ki ji polepsajo dozivetje...
pomembna je 'smer' oz. 'kot' pod katerim 'decko' vstopa v 'mladenko'
lp
w_s
Torej, katreri položaj priporočate za začetnike ali pa za tiste, ki pač težje doživimo orgazem pri penetraciji? Zasledila sem misijonarja s pomočjo blazinic itd... Še kak napotek?