Najljubši položaji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali doživljate orgazme med spolnimi odnosi?

Vedno
260
37%
50:50
213
30%
Enkrat na mesec
42
6%
Ga še nisem
184
26%

Skupaj glasov: 699

Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shaMa »

MySelf :D kajneda no

Hm men pa sede ta misionarski, sam da si visje dvignjen, ali pa da si podstavis vzglavnik ali pa se sam drzis gor. Pa zgoraj, samo da si okol obrnjen paaa se da ...hm, si na njem, , zgoraj, pa se ulezes nazaj :D
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
incognito
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Mb

Neprebrana objava Napisal/-a incognito »

ah midva nič ne komplicirava... pašejo vsi, eni bolj drugi manj. težko bi jih razvrstila ker mi je najbolj zakon kateri pa najmanj... mislim da je to odvisno tut od razpoloženja, časa in pa seveda kraja dogajanja :D
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

...
Zadnjič spremenil el bou, dne 01. Mar. 2006 15:53, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Hoj!

Mah,meni so vsi všeč...

No...ok,priznam :D najlubši mi je ,ko je ona gor...naj ima veselje nad prevlado vsaj v postelji,he,he...(hecam se) :D
Hmm,pa tudi meni se ni ravno treba matrati toliko,ona si pa itak sama določi tempo...tako da sva oba srečna,saj to je pa tudi namen seksa,da sta oba zadovoljena,a ni tako...

Lep pozdrav!
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a ballerina »

samomojca napisal/-a:LyLa, hvala za nasvet!

Če priznam po pravici sma že kar malo obupala nad to pozo, čeprav mi moj zmerom govori, da znam in da bom že dobila filing kako in kaj, mi vseeno nikakor ne uspe najti ritma.
Res je tudi, da sem malo opustila trening te poze, bom mogla večkrat probat. Z vsakim nasvetom sem bliže cilju, če ne drugače vsaj tisti dan probam to pozo.

mislim,da smo vse imele problem s to pozo. No, vsaj jaz sem jo imela in mi res ni bilo fajn. Potem pa sem brala, da je vsem nekako full všeč ta poza in sva jo začela res redno prakticirat. Ti ne morem povedat kolk hitro sem jo začela obvladovat in mi je postajala vsakič bolj všeč.
Sicer je pa res dobro, da se oprimeš na roke ali komolce ali pa probaj narest počep, pa se premikaj gor in dol. Pa še mal vmes zašejki z ritkico. :)
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

Eno anketico kar se tiče položajev sem dal na vstopno stran naše strani -> www.cosmopolitan.si - tista ki bo prva odgovorila, bo videla kako meni najbolje paše :D
Resistance is futile.

ŽVPL je spet online -> www.zvpl.com
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

jaz sm bla tretja ne..tak da sta sao dve opciji:P :D
Uporabniški avatar
Pepuzlin
Kršitelj/ica 2. stopnje
Kraj: Malmö-Sweden

Neprebrana objava Napisal/-a Pepuzlin »

sam da je! ni važn kje si! :)
Uporabniški avatar
Pikolinca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pikolinca »

Men največkrat pride u misijonarskem položaju, s tem da mam medenico mal gor al pa noge okol njega ovite :) Ampk mi je pa tut ful dobr tko sede - jst na njem.. al pa od odzadi..sam da ležiš :)
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: Najljubši položaji

Neprebrana objava Napisal/-a **ReD*cHerRy** »

Ewchk napisal/-a:Z vsako k se pogovarjam ji je drug položaj najbolši zato vs tuki sprašujem v kermu položaju vm največkrat pride...

Men je najbolš da sm js zgori :cool:

meni pride samo če sm jaz zgoraj...pa ene parkrat mi je v predigri...drugače pa samo tko :D
*Živi in pusti Živeti*
nataska.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nataska. »

white_sharky napisal/-a:
Sunshine357 napisal/-a:Sej ne, da ne bi poznali položajev kako se da sexati, ampak v določenem je g spot ravno tam in ti si že :flamingdev: (govorim za ženske)

ja g spot ce ga tako imenujete... je pac tam kjer je in v dolocenem polozaju se glavica 'decka' dotika tistega predela kjer je 'mladenka' se bolj obcutljiva, kjer ima vec 'zivckov' ki ji polepsajo dozivetje...
pomembna je 'smer' oz. 'kot' pod katerim 'decko' vstopa v 'mladenko'

lp
w_s

Torej, katreri položaj priporočate za začetnike ali pa za tiste, ki pač težje doživimo orgazem pri penetraciji? Zasledila sem misijonarja s pomočjo blazinic itd... Še kak napotek?
Uporabniški avatar
margicka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a margicka »

samomojca napisal/-a:Bom nekaj neumnega napisala :oops:

Jaz od zgoraj ne znam :cry: To mi je najbolj čudna poza..sploh se ne znam premikat... Pa ne se mi smejat, mi je nerodno :oops:

tud jaz sem imela probleme na zacetku. zdaj pa mi ful pase, ce ko sem usedem nanj in sem na kolenih, dam stopala pod njegove noge in potem sam naprej in nazaj...sej bo....sam vaja dela mojstra :zustimm: ...heh
Izkoristi dan, kot da jutrišnjega ne bo...
**ReD*cHerRy**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **ReD*cHerRy** »

nataska. napisal/-a:
white_sharky napisal/-a:
Sunshine357 napisal/-a:Sej ne, da ne bi poznali položajev kako se da sexati, ampak v določenem je g spot ravno tam in ti si že :flamingdev: (govorim za ženske)

ja g spot ce ga tako imenujete... je pac tam kjer je in v dolocenem polozaju se glavica 'decka' dotika tistega predela kjer je 'mladenka' se bolj obcutljiva, kjer ima vec 'zivckov' ki ji polepsajo dozivetje...
pomembna je 'smer' oz. 'kot' pod katerim 'decko' vstopa v 'mladenko'

lp
w_s

Torej, katreri položaj priporočate za začetnike ali pa za tiste, ki pač težje doživimo orgazem pri penetraciji? Zasledila sem misijonarja s pomočjo blazinic itd... Še kak napotek?

jaz poznam full bejbik k jim pride če so zgoraj..sam se ne smeš gibati samo gor pa dol ampak tudi naprej pa nazaj-upam da razumeš kako mislim?!(ne vem kako bi drugače opisala) :wink:

pozdravček :troll;
*Živi in pusti Živeti*
tady
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tady »

Moj prvi post tukaj.
Doggy je zakon, pa da se še božam poleg.
Uporabniški avatar
BuNNy_bLuE
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BuNNy_bLuE »

od uzadi ... al p jst na vrhu :mrgreen: => norrooo :twisted:
~*BoRn 2 Be WiLd*~
Odgovori