What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
iziris
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a iziris »

No, ja meni pa je EvieTheBooty čudovita!!! :D

Js enostavno ne štekam kaj se zdej repenčite, če rečem da so superge + korenečk kavbojke čist odurne skupaj, sploh za na faks kjer ni hribov in blata ali katerekoli športne prepreke.. to nima veze s tem, kaj bi se moralo nosit na faks ali kaj je udobno. In meni je prov fino kako vidim te skopirane stajle, kavbojke x šal x lacoste čevljčki, kako se te kokške blazno udobno in fino fancy počutjo. To ni casual ampak enoinistosranje :D zato zijam v vas, kao kaj vam ni jasno :D ko ste vse iste.

PS. na faksu sem vedno v petah, zame, ne profesorje :D
Bite me :P
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Jela napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Kak se ene počutite napadeno, ko nekdo skritizira nekaj kar ve nosite? A nosite oblačila zato, da bodo drugi zadovoljni, da se ne bodo pritoževali; ali ker ve hočete?

Js tud nikol nebi obula športne superge za na faks, ali trenirko- shot me?
Se ne počutim napadeno. :D Sem navajena na razno razne stile, ki jih tudi sama vsako leto menjam. Me je pa šokiralo, da za nekatere celo obstaja pravilo kaj se sme in kaj ne sme nositi na faksu? Halo faks? Kdo se bo pa še rihtu za faks? Ok za druge ne vem. Jaz tja hodim samo zaradi predavanj ter vaj in ne z namenom, da bi z lepim oblačenjem (itd) navduševala profesorje oz koga že?? :scherzkeks:

Naaaah, asistente :rofl:
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Kaj pa sošolce? :D Na naravoslovnih faksih so tudi fantje (in punce v manjšini).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

ena moja sosolka pride vsak dan na faks zrihtana ko na modno pisto in popoln make up. tudi marsikatera druga punca se lepo oblece in namaze, ampak VIDI se katera za to porabi 1 uro...
no ta nasa manekenka more tut samo za 1urno predavanje prit popolna. ko gremo na ekskurzije (celodnevno terensko delo nekje u pm v SADOVNJAKU izven mesta, celodnevne benetke...) petke 10cm. pravzaprav je v enem letu nisem vidla v petkah majsih od 10 cm :nixweiss: no, ta punca je men not to wear... =)

pa mi ni jasno koga ''peca'' ker se z nobenim iz razreda ne druzi, sosolk se povoha ne, fantje se je pa pomoje mal bojijo :D
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Mah, meni je lepo da je tisto, "fresh look". :)
Bodisi v petkah (ne previsokih), supergah, takih in onakih. Le trenirka mi ni ravno za na faks.

Kar se tice sosolcev paaa... ja no, ajde naj bo :D Kak se najde :P
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Jaz sem šla tudi dostkrat v petkah na faks...da se tam usedeš pa poslušaš ni nobene škode, pa tud ne rabjo bit 10cm petke, da zgleda dobr...za kake terenske vaje se pa tudi to meni zdi no go...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 16:57, skupaj popravljeno 1 krat.
EvieTheBooty
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a EvieTheBooty »

iziris napisal/-a:No, ja meni pa je EvieTheBooty čudovita!!! :D

Js enostavno ne štekam kaj se zdej repenčite, če rečem da so superge + korenečk kavbojke čist odurne skupaj, sploh za na faks kjer ni hribov in blata ali katerekoli športne prepreke.. to nima veze s tem, kaj bi se moralo nosit na faks ali kaj je udobno. In meni je prov fino kako vidim te skopirane stajle, kavbojke x šal x lacoste čevljčki, kako se te kokške blazno udobno in fino fancy počutjo. To ni casual ampak enoinistosranje :D zato zijam v vas, kao kaj vam ni jasno :D ko ste vse iste.

PS. na faksu sem vedno v petah, zame, ne profesorje :D
Bite me :P

:oops:

videno danes hahah. no mi mamo solo, k nosmo copatke kar je cist fajn počas ugotoviš. no in ena je dans si rekla očitno uff bo 26C pa je mela hotke pa srebrne une z diaaamaantki petkice :D noo... in k tok o tem padanju govorimo... grem jez dol po stopnicah dol za njo in recm BU ona pa bumbumbum... hahaha
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Če rečemo, da se o okusih in barvah ne razpravlja (ker pač vsak vid po svoje) potem vsekakor vseeno velja, da se je treba oblečt priložnosti primerno.
Na primer ne it na piknik v miniki in 10 cm petkah in ne na gala večerjo v trenirki (če pač malo pretiravam).
Zato mi je tud mal hecn k so ene bejbe tud pr nas na faxu ble ful zrihtane in so se pol lovile po stopnicah (jih mamo velik) pa po kockicah pa ves čas kiklco dol vlekle k so stale al pa se usedle - pa ne da je z rihtanjem kej narobe, podpiram to samo ne zdi se mi praktično. Jaz sm navajena kr naprej neki laufat okrog pa na bus pa v trgovino pa na pošto pa na fax pa na kavo itd. ... in enostavno v takih cunjah to ne gre tko simpl, recimo kakšna dolga ozka kikla me enostavno preveč upočasni, ker morm ful mejčkene korake delat pa, če hočm na bus stopit si jo morm gor potegnit. Ampak ok that's me pa tud velik punc se na fax voz z avtom pa je pol to lažje, ker lohk notr vrže čevlje za preobut itd. Jaz pa sm dostikrat od doma cel dan in me v takih čevljih (ok 10 cm petk itaq ne nosm) začnejo ubiajlsko bolet noge, včas me še v supergicah po nošnji 16 ur noge bolijo oz. sm utrujena zato si tok časa v petkah ne predstavljam preživet.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

EvieTheBooty, se opravičujem, ampak jaz bom tvoj primer (blog, prve slike - črno bele hlače, črna majčka) dala za en velik not to wear :oops: res, te hlače so grozne, jaz jih še za pust pomoje ne bi oblekla :oops:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Podganca »

ali pa tisti pas s školjko.. :D :D

http://i38.tinypic.com/2gy5e82.jpg

groza :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

men se pa zdi da bi te zebraste hlace in vsa oprava na kaki visoki suhi manekenki ful dobr prsle, na manjsi punci pac ne :oops: dobr js tut tega ne bi nikol oblekla... :D

jah ene si upajo =)
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Cvetka od danes:
malo bolj popolnjena, buckasta bjonda z obročem v laseh. Modna velika sončna očala. Živo rdeča satenasta srajčka, zelo elegantna, zatlačena v korzet. Take, normalne dolžine, mal nižje od popka.
Ampak...nikakor ne normalne dolžine za na črno prosojne tričetrt pajkice, v katerih nam je razkrila vso celulitično okrasje, ki ga premore na riti in stegnih :tot:
In seveda češnjica na vrhu smetane: svetlo modri oguljeni kroksi in športna siva torbica.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

sportno elegantna torej :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Hja, očitno si nekateri to besedno zvezo preveč dobesedno predstavljajo...
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Zaklenjeno