Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:/
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:05, skupaj popravljeno 1 krat.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Pogledala 2 ali 3 dele z enim očesom, pa da še jst malo pokomentiram naše "zvezdnike" :D

Alenka - Ženska mi je ful smotana - hoče bit pametna pa kr nekej je visoka.
Artur - Lahk ima doktoratov in magisterijev kolk če, sam mene ni prepričal, nasprotno, kar malo glup se mi zdi. Očitno je eden od tistih, ki so že preveč pametni in jim to škodi :D Kot glava družine pa tud ni nič iz njega.
Fredi - Sej mogoče je res tepček, samo se mi zdi, da je drugač tko preprost in se nima za nekej več in za uiber pametnega, ampak se zaveda pač kakšen je. Dobr, včasih hoče kej pametnega povedat pa mu ne rata najbolj :D Je pa najbolj priden.
Goran in Marijan sta mi oba v redu.
La Toya - Grooozaaa! Zgleda stara najmanj 40, pa še tipična blondinka je (nič proti blondinkam, samo sej veste - tako se reče :D). In ona se je prišla na kmetijo sončit?!
Miki - Faca, samo vsakmu reče "Used se mal" sam zato, da se lahk še on usede :D
Salome - Men je smešna, in po obnašanju in kar govori, haha
Suzana - Bedna ženska. In očitno je na kmetiji pričakovala luksuz.
Maja - Sej je simpatična, samo dolgočasna.
Use your head and follow your heart.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Men je Suzana Jakšič tko antipatična,da se nisem niti trudla gledat kmetije.Ženska tko trepa z očmi,gleda nekam pod strop,pa govori s tako težo,kot,da rešuje svet,ne pa igra prvoizpadlo tekmovalko.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Midva sva pa včeraj prvič gledala tole oddajo in vmes med gledanjem sva oba prišla do enakega mnenja ... spet se predvaja same ribarije, kregarije, opravljanje in šinfanje, ne pokaže pa sploh niiiič, kaj sploh delajo čez dan, glede na to, da naj bi se delalo, če že je to kmetija. a res cel dan sam en drugemu očitajo, da nihče nič ne naredi in kaj kdo hoče komu vsilit in kakšen je kdo, da bi pa kdo kaj naredil, pa nič? na koncu bodo še krave dobile mastitis, če ne bodo pomolžene, če jim je kaj zraslo na njivi, jim bo že prej vse zgnilo, mislim ne vem, tega pa nič ne pokaže. Same ribarije spet :roll: .

Me prav zanima, če bi npr. v današn ji oddaji prikazali celoten pripetljaj Salome v hlevu, no pa ne samo to, nasploh kaj delajo pač tam.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ej a kdo ve, če je La Toya sploh slovenka?
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

^^ne-bi vedla, ampak glede na to, da rabi pol ure, da spravi skupaj en normaln stavek pomoje da ni...možno pa tudi, da je, kaj veš :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Tale La Toya je totalno glupa :roll:
Podganca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Podganca »

Meni je Salome prav zabavna, škoda ker gre tako kmalu ven. Danes je bilo smešno, ko se je iz La Toye norčevala :rofl: :rofl:
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ "Sem vtipkala na net La Toya pa mi je ven vrglo La Toya Jackson pa mi ni blo nič jasn" :rofl: (Al nekej podobnega je rekla)
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Danes sem prvič gledala kmetijo.Artur mi ni všeč.Sicer pa ves čas kaže njega,La Toyo,Alenko,Salome,nekoliko manj Fredija,skoraj nič pa Maje(če že ne pove ničesar)dosti več nisem zvedela ne o Goranu,niti Mikiju.
La Toya je tipična blondinka,ki je ves čas v središču pozornosti.Nekoliko več akcije sem pričakovala od Salome,sicer se mi pa zdi,da je na kmetiji najmanj zaposlena.
Kdaj pridejo pa Murko in ostala "delegacija?" :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:D
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 16:56, skupaj popravljeno 1 krat.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

Jaz pa mislim tako: naj bo Salome takšna kot je, mislim, da je verjetno edina, ki direkt pove kar si misli.
O tej La toyi je pa itak škoda besed. Najbolj retardirana ženska, kar sem jih kdaj videla. In Salome ji je prav povedala: Ti znaš samo tri stvari: oralno, analno pa vaginalno. :D
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

spice girl napisal/-a:In Salome ji je prav povedala: Ti znaš samo tri stvari: oralno, analno pa vaginalno. :D

:rofl: Salome je faca :D
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

~NIA~ napisal/-a:o shit, kako se je borila :eek: aaaa, dej no, a si dec, al si baba!? čist zmatrana, prešvicana.. sej ok, je ženska, ampak pomojm moč ma pa še skos moško? joj..

Baje naj ne bi imel(a) več veliko testosterona v telesu, ker so hormonske tablete že naredile svoje. Drugače pa od sobote nisem gledala šova, ampak verjetno nisem kaj dosti zamudila. :D Sicer pa, tako kot je že ena napisala: Salome je edina, ki pove kar misli, Maja itak kaj dosti ne (spre)govori, La Toya je poglavje zase in si zasluži aplavz že če pove stavek ali dva kolikor toliko jasno, ona novinarka pa mi je že od vsega začetka antipatična. ;D Goran se mi zdi še najbolj prizemljen, tudi Miki ni napačen, ostali pa so mi tako-tako.
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

ce mi gre pa kdo res na ziuce je pa artur.... :box:
glih za la toyo :roll:
Odgovori