Kmetija
Pogledala 2 ali 3 dele z enim očesom, pa da še jst malo pokomentiram naše "zvezdnike"
Alenka - Ženska mi je ful smotana - hoče bit pametna pa kr nekej je visoka.
Artur - Lahk ima doktoratov in magisterijev kolk če, sam mene ni prepričal, nasprotno, kar malo glup se mi zdi. Očitno je eden od tistih, ki so že preveč pametni in jim to škodi
Kot glava družine pa tud ni nič iz njega.
Fredi - Sej mogoče je res tepček, samo se mi zdi, da je drugač tko preprost in se nima za nekej več in za uiber pametnega, ampak se zaveda pač kakšen je. Dobr, včasih hoče kej pametnega povedat pa mu ne rata najbolj
Je pa najbolj priden.
Goran in Marijan sta mi oba v redu.
La Toya - Grooozaaa! Zgleda stara najmanj 40, pa še tipična blondinka je (nič proti blondinkam, samo sej veste - tako se reče
). In ona se je prišla na kmetijo sončit?!
Miki - Faca, samo vsakmu reče "Used se mal" sam zato, da se lahk še on usede
Salome - Men je smešna, in po obnašanju in kar govori, haha
Suzana - Bedna ženska. In očitno je na kmetiji pričakovala luksuz.
Maja - Sej je simpatična, samo dolgočasna.

Alenka - Ženska mi je ful smotana - hoče bit pametna pa kr nekej je visoka.
Artur - Lahk ima doktoratov in magisterijev kolk če, sam mene ni prepričal, nasprotno, kar malo glup se mi zdi. Očitno je eden od tistih, ki so že preveč pametni in jim to škodi

Fredi - Sej mogoče je res tepček, samo se mi zdi, da je drugač tko preprost in se nima za nekej več in za uiber pametnega, ampak se zaveda pač kakšen je. Dobr, včasih hoče kej pametnega povedat pa mu ne rata najbolj

Goran in Marijan sta mi oba v redu.
La Toya - Grooozaaa! Zgleda stara najmanj 40, pa še tipična blondinka je (nič proti blondinkam, samo sej veste - tako se reče

Miki - Faca, samo vsakmu reče "Used se mal" sam zato, da se lahk še on usede

Salome - Men je smešna, in po obnašanju in kar govori, haha
Suzana - Bedna ženska. In očitno je na kmetiji pričakovala luksuz.
Maja - Sej je simpatična, samo dolgočasna.
Use your head and follow your heart.
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Midva sva pa včeraj prvič gledala tole oddajo in vmes med gledanjem sva oba prišla do enakega mnenja ... spet se predvaja same ribarije, kregarije, opravljanje in šinfanje, ne pokaže pa sploh niiiič, kaj sploh delajo čez dan, glede na to, da naj bi se delalo, če že je to kmetija. a res cel dan sam en drugemu očitajo, da nihče nič ne naredi in kaj kdo hoče komu vsilit in kakšen je kdo, da bi pa kdo kaj naredil, pa nič? na koncu bodo še krave dobile mastitis, če ne bodo pomolžene, če jim je kaj zraslo na njivi, jim bo že prej vse zgnilo, mislim ne vem, tega pa nič ne pokaže. Same ribarije spet
.
Me prav zanima, če bi npr. v današn ji oddaji prikazali celoten pripetljaj Salome v hlevu, no pa ne samo to, nasploh kaj delajo pač tam.

Me prav zanima, če bi npr. v današn ji oddaji prikazali celoten pripetljaj Salome v hlevu, no pa ne samo to, nasploh kaj delajo pač tam.
- sarchika09
- Komunikatorka
Danes sem prvič gledala kmetijo.Artur mi ni všeč.Sicer pa ves čas kaže njega,La Toyo,Alenko,Salome,nekoliko manj Fredija,skoraj nič pa Maje(če že ne pove ničesar)dosti več nisem zvedela ne o Goranu,niti Mikiju.
La Toya je tipična blondinka,ki je ves čas v središču pozornosti.Nekoliko več akcije sem pričakovala od Salome,sicer se mi pa zdi,da je na kmetiji najmanj zaposlena.
Kdaj pridejo pa Murko in ostala "delegacija?"
La Toya je tipična blondinka,ki je ves čas v središču pozornosti.Nekoliko več akcije sem pričakovala od Salome,sicer se mi pa zdi,da je na kmetiji najmanj zaposlena.
Kdaj pridejo pa Murko in ostala "delegacija?"

-
- Cosmofrik
- sarchika09
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
~NIA~ napisal/-a:o shit, kako se je borilaaaaa, dej no, a si dec, al si baba!? čist zmatrana, prešvicana.. sej ok, je ženska, ampak pomojm moč ma pa še skos moško? joj..
Baje naj ne bi imel(a) več veliko testosterona v telesu, ker so hormonske tablete že naredile svoje. Drugače pa od sobote nisem gledala šova, ampak verjetno nisem kaj dosti zamudila.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana